• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plafoane din elemente prefabricate

Rezultate pentru

Plafoane din elemente prefabricate - Import export

 1. HEHENBERGER BAU GMBH

  Austria

  Compania HEHENBERGER BAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, Constructii din beton, prefabricated construction products, și Civil engineering. Are sediul în Peilstein, Austria.

 2. IRON SRL

  Italia

  Compania IRON SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din elemente prefabricate, precast floor, prefabricated products, Plafoane din elemente prefabricate, și prefabricated construction products. Are sediul în Ponte Nelle Alpi, Italia.

 3. P DE KOK SYSTEEMPLAFONDS

  Olanda

  Compania P DE KOK SYSTEEMPLAFONDS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fittings for refrigeration equipment, și soundproof panels. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 4. DEMIRSAN PROFIL METAL INS TUR SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania DEMIRSAN PROFIL METAL INS TUR SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - modelare si taiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din elemente prefabricate, și Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. VAN HEES

  Belgia

  Compania VAN HEES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane suspendate, plaster retouching, Plafoane suspendate, sound insulation, și custom-made walls. Are sediul în Hechtel, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SOLVETECH SL

  Spania

  Compania SOLVETECH SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. CONSTRUCCIONES TECMAC

  Mexic

  Compania CONSTRUCCIONES TECMAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roofing for industrial buildings, roofing materials, metal sheets, și construction material. Are sediul în Mexico Df, Mexic.

 3. BAENS

  Belgia

  Compania BAENS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din elemente prefabricate, Electrocasnice - aparate mari, Plafoane din elemente prefabricate, Electrocasnice - aparate mari, și furnishing accessories. Are sediul în Kinrooi, Belgia.

 4. GESTION MEDIO AMBIENTAL DEL AMIANTO

  Spania

  Compania GESTION MEDIO AMBIENTAL DEL AMIANTO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asbestos disposal, și asbestos removal. Are sediul în Alcolea ( Córdoba ), Spania.

 5. ESCAYOLAS LA LAGUNA

  Spania

  Compania ESCAYOLAS LA LAGUNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plaster-board wall-coverings for residential use indoors. Are sediul în Quintana De La Serena, Spania.

 1. NEVITEC

  Regatul Unit

  Compania NEVITEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Northampton, Regatul Unit.

 2. TIMBECO WOODHOUSE

  Estonia

  Compania TIMBECO WOODHOUSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din elemente prefabricate, construction of prefabricated houses, custom prefabricated structures for construction, și Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Saku, Estonia.

 1. TECHNOCONSTRUCTIE AALTEN B.V.

  Olanda

  Compania TECHNOCONSTRUCTIE AALTEN B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pereti despartitori mobili si extensibili, Pereti despartitori, Plafoane din elemente prefabricate, Pereti despartitori mobili si extensibili, Pereti despartitori, și Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Aalten, Olanda.

 2. SGM

  Belgia

  Compania SGM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane - placaj modular, Plafoane din elemente prefabricate, Plafoane - placaj modular, și Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Meer, Belgia.

 3. BIJKON STAAL- EN SYSTEEMBOUW B.V.

  Olanda

  Compania BIJKON STAAL- EN SYSTEEMBOUW B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din elemente prefabricate, și Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Harkema, Olanda.

 4. WANPLA KAMPEN B.V.

  Olanda

  Compania WANPLA KAMPEN B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din elemente prefabricate, și Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Kampen, Olanda.

 5. KAISER OMNIA BAUELEMENTE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KAISER OMNIA BAUELEMENTE GMBH & CO. KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii prefabricate si industrializate, Case prefabricate, Constructii prefabricate si industrializate, și Case prefabricate. Are sediul în Bischofsheim, Germania.

 6. VITRAL A/S

  Danemarca

  Compania VITRAL A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din elemente prefabricate, Ferestre, Plafoane din elemente prefabricate, și Ferestre. Are sediul în Oelstykke, Danemarca.

 7. INTERIEUR SYSTEEM BERGEIJK B.V.

  Olanda

  Compania INTERIEUR SYSTEEM BERGEIJK B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din elemente prefabricate, Cleanroom Solution, și Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Bergeijk, Olanda.

 8. PANEL SANDWICH PLUS

  Spania

  Compania PANEL SANDWICH PLUS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Córdoba, Spania.

 1. JUNTAPLAC

  Spania

  Compania JUNTAPLAC, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Valencia, Spania.

 2. BSK FERTIGTEILE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BSK FERTIGTEILE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din elemente prefabricate, și Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Fellbach, Germania.

 3. SOFRASTYL

  Franta

  Compania SOFRASTYL, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din elemente prefabricate, și Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Chatenay Malabry, Franta.

 4. DINAD KOMERS

  Bulgaria

  Compania DINAD KOMERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 5. KBOARD BUILDING MATERIAL CO.,LTD

  China

  Compania KBOARD BUILDING MATERIAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în beijing, China.

 6. DURING BETONWERK + ELEMENTA BAUSYSTEME BETEILIGUNGS GMBH

  Germania

 7. TRAMONTANO FRANCO

  Italia

 8. ZOIA CLAUDIO

  Italia

 9. TORRESI ENNIO

  Italia

 10. EDILBETON PERUGIA S.P.A.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit