• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piei si blanuri - utilaje pentru industrie

Rezultate pentru

Piei si blanuri - utilaje pentru industrie - Import export

 1. EXPERT SYSTEMTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania EXPERT SYSTEMTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutters for plastics, automatic cutters, Foam cutting machines, și Water jet cutting - machines. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 2. BARNINI S.R.L.

  Italia

  Compania BARNINI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Leatherwork - industrial machinery. Are sediul în Castelfranco Di Sotto, Italia.

 3. HELION SARL

  Franta

  Compania HELION SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Masini de cusut de uz casnic, Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Masini de cusut de uz casnic, și Sewing machines for leather. Are sediul în Sainte Magnance, Franta.

 4. COS.T.A. SRL

  Italia

  Compania COS.T.A. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. Are sediul în Montebello Vicentino, Italia.

 5. PACO BAZÁN

  Spania

  Compania PACO BAZÁN, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, Confectii - utilaje si materiale, Brosare, legare si finisaje, sewing machines, Tapiserii, Confectii - utilaje si materiale, și Brosare, legare si finisaje. Are sediul în Ubrique-Cádiz, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LE RELAIS DU CUIR

  Franta

  Compania LE RELAIS DU CUIR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. Are sediul în La Roque D'anthéron, Franta.

 2. MACHINERY AUTOMATION SRL

  Italia

  Compania MACHINERY AUTOMATION SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sole workshop machines and apparatus, și heel counter bevelling machines. Are sediul în Legnano, Italia.

 3. KABAKLIOGLU DERI KOSELE

  Turcia

  Compania KABAKLIOGLU DERI KOSELE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Shoe leather, Piele, pielicele si blanuri, și manufacturing of leather for shoes. Are sediul în Denizli, Turcia.

 4. GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH

  Germania

  Compania GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, Piele, pielicele si blanuri, Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Voiaj - articole. Are sediul în Gammertingen, Germania.

 5. REGOR CREATIONS

  Franta

  Compania REGOR CREATIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. Are sediul în Andrezé, Franta.

 1. MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL

  Austria

  Compania MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Piei pentru industria confectiilor, Incaltaminte, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Piei pentru industria confectiilor, și Incaltaminte. Are sediul în Innsbruck, Austria.

 2. SCHUH SCHELL

  Germania

  Compania SCHUH SCHELL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Import-export de masini-unelte, Incaltaminte, Incaltaminte pentru sport, Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Import-export de masini-unelte, Incaltaminte, și Incaltaminte pentru sport. Are sediul în Bisingen, Germania.

 1. IVEAPROD-COM

  Republica Moldova

  Compania IVEAPROD-COM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ox leather, beef slaughter, și Cow hides. Are sediul în Chisinau, Republica Moldova.

 2. SUS SALIMEX SCHAFSTALL LEDERBERATUNGS- U. HANDELS GMBH

  Germania

  Compania SUS SALIMEX SCHAFSTALL LEDERBERATUNGS- U. HANDELS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, Piele, pielicele si blanuri, Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Voiaj - articole. Are sediul în Mülheim, Germania.

 3. L&L STUDIO

  Turcia

  Compania L&L STUDIO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Genti, genti diplomat si genti de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, și Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. INTRASKINS

  Belgia

  Compania INTRASKINS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, și deposit. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 5. RKK MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania RKK MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de masini-unelte, Incaltaminte, Incaltaminte pentru sport, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Import-export de masini-unelte, Incaltaminte, Incaltaminte pentru sport, și Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. Are sediul în Pirmasens, Germania.

 6. KADIC

  Belgia

  Compania KADIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marochinarie - utilaje pentru industrie, Marochinarie - utilaje pentru industrie, și supplies for leather goods. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 7. MARTIMAR -M

  Republica Moldova

  Compania MARTIMAR -M, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather, și leather and skins export. Are sediul în Ungheni, Republica Moldova.

 8. M.L.M.

  Italia

  Compania M.L.M., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, și Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. Are sediul în Valganna, Italia.

 1. VALLERO INTERNATIONAL S.P.A.

  Italia

  Compania VALLERO INTERNATIONAL S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Oglianico, Italia.

 2. FEPA FABBRICA MINUTERIE METALLICHE S.R.L.

  Italia

  Compania FEPA FABBRICA MINUTERIE METALLICHE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Oteluri si metale - prelucrare, și Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. Are sediul în Milano, Italia.

 3. SAGITTA S.P.A.

  Italia

  Compania SAGITTA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, și Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. Are sediul în Vigevano, Italia.

 4. OMG ACCESSOIRES S.R.L.

  Italia

  Compania OMG ACCESSOIRES S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, și Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. Are sediul în Montegiorgio, Italia.

 5. RACCAGNI GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania RACCAGNI GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Genti, genti diplomat si genti de dama, Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, și Genti, genti diplomat si genti de dama. Are sediul în Palazzolo Sull'oglio, Italia.

 6. EUROTEC S.R.L.

  Italia

  Compania EUROTEC S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Montebello Vicentino, Italia.

 7. OFF. MECCANICA M.M.

  Italia

  Compania OFF. MECCANICA M.M., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Montorso Vicentino, Italia.

 8. COLZI S.R.L.

  Italia

  Compania COLZI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. Are sediul în Scandicci, Italia.

 9. CANTINI LORANO S.R.L.

  Italia

  Compania CANTINI LORANO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Textile tehnice, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, și Textile tehnice. Are sediul în FIRENZE, Italia.

 10. OFFICINA MECCANICA BIBO S.R.L.

  Italia

  Compania OFFICINA MECCANICA BIBO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica generala - cu materialele clientului, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. Are sediul în Vigevano, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit