• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piei pentru industria confectiilor

Rezultate pentru

Piei pentru industria confectiilor - Import export

 1. TEXNOB SRL

  Italia

  Compania TEXNOB SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pleating textile products and fabrics, fabric and textile product coupling, și treatment of fabrics. Are sediul în San Vittore Olona, Italia.

 2. MEIN COMPLEMENTOS

  Spania

  Compania MEIN COMPLEMENTOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather belts, production of leather belts, clothing accessories, și leather accessories. Are sediul în Montcada i Reixac, Spania.

 3. CONCERIA NUOVA OVERLORD SPA

  Italia

  Compania CONCERIA NUOVA OVERLORD SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, tanning hides and fur, leather items, Piei pentru industria confectiilor, și animal hides. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 4. KRAL ALEXANDER LEATHER MARKET

  Turcia

  Compania KRAL ALEXANDER LEATHER MARKET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei fine, Mica marochinarie, Piei pentru industria confectiilor, Piei fine, Mica marochinarie, și Piei pentru industria confectiilor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. SA MEGISSERIE LAURET

  Franta

  Compania SA MEGISSERIE LAURET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Piei pentru industria confectiilor, leathers and hides - processing and sale, și hides for the leather industry. Are sediul în Millau, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STILORD GMBH

  Germania

  Compania STILORD GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marochinarie, removal of light fixtures, și Marochinarie. Are sediul în Essen, Germania.

 2. MERSMANN DESIGN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MERSMANN DESIGN GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Incaltaminte, Haine barbatesti, Haine de dama, Piei pentru industria confectiilor, Incaltaminte, Haine barbatesti, și Haine de dama. Are sediul în Münster, Germania.

 3. FEZA LEDER MANUFAKTUR MÜNCHEN

  Germania

  Compania FEZA LEDER MANUFAKTUR MÜNCHEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, Haine barbatesti, Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, și Haine barbatesti. Are sediul în München, Germania.

 4. RICANO LEDERBEKLEIDUNG GMBH

  Germania

  Compania RICANO LEDERBEKLEIDUNG GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, Haine barbatesti, Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, și Haine barbatesti. Are sediul în Bonn, Germania.

 5. KOKTASLAR DERI TEKS. INS. SAN. VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania KOKTASLAR DERI TEKS. INS. SAN. VE DIS TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather garment manufacture, shearling, tanneries, și sheepskins for footwear. Are sediul în Uşak, Turcia.

 1. WACO DER LEDERSCHNEIDER

  Germania

  Compania WACO DER LEDERSCHNEIDER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motociclete - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte pentru motociclisti, Piele, pielicele si blanuri, Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Imbracaminte pentru motociclisti, Piele, pielicele si blanuri, Piei pentru industria confectiilor, și Genti, genti diplomat si genti de dama. Are sediul în Beutelsbach, Germania.

 2. ALOIS EISL

  Austria

  Compania ALOIS EISL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, Incaltaminte, Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, și Incaltaminte. Are sediul în Salzburg, Austria.

 1. FA.LECHNER ADELHEID RATHNER

  Austria

  Compania FA.LECHNER ADELHEID RATHNER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, Piele, pielicele si blanuri, Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Incaltaminte. Are sediul în Kremsmünster, Austria.

 2. OTTO KESSLER GMBH & CO. KG, VERKAUFSBÜRO FRANKFURT/MAIN

  Germania

  Compania OTTO KESSLER GMBH & CO. KG, VERKAUFSBÜRO FRANKFURT/MAIN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piei pentru industria confectiilor, Mica marochinarie, Portmonee din piele, Piele, pielicele si blanuri, Piei pentru industria confectiilor, Mica marochinarie, și Portmonee din piele. Are sediul în Frankfurt/main, Germania.

 3. LEDERMANUFAKTUR PETER JELINEK

  Austria

  Compania LEDERMANUFAKTUR PETER JELINEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, Haine barbatesti, Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, și Haine barbatesti. Are sediul în Saalfelden Am Steinernen Meer, Austria.

 4. TRACHTEN STASSNY GES.M.B.H.

  Austria

  Compania TRACHTEN STASSNY GES.M.B.H., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Incaltaminte, Haine barbatesti, Haine de dama, Piei pentru industria confectiilor, Incaltaminte, Haine barbatesti, și Haine de dama. Are sediul în Salzburg, Austria.

 5. MÜNCH GMBH

  Germania

  Compania MÜNCH GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, Piei pentru industria confectiilor, Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Voiaj - articole. Are sediul în Obernzell, Germania.

 6. GEBRÜDER HALBEDEL OG

  Austria

  Compania GEBRÜDER HALBEDEL OG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piei pentru industria confectiilor, Mica marochinarie, Portmonee din piele, Piele, pielicele si blanuri, Piei pentru industria confectiilor, Mica marochinarie, și Portmonee din piele. Are sediul în Hall In Tirol, Austria.

 7. D. E. MANILVA S.L.

  Spania

  Compania D. E. MANILVA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei pentru industria confectiilor. Are sediul în Fuente El Saz, Spania.

 8. ALAIN JUTZELER

  Elvetia

  Compania ALAIN JUTZELER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, Marochinarie - furnituri si accesorii, Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, și Marochinarie - furnituri si accesorii. Are sediul în Yverdon-Les-Bains, Elvetia.

 1. FWT FASHIONWORLD-TRADE JÖRG REINHART

  Germania

  Compania FWT FASHIONWORLD-TRADE JÖRG REINHART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, Haine barbatesti, Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, și Haine barbatesti. Are sediul în Emden, Germania.

 2. CREATION DENISE

  Germania

  Compania CREATION DENISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, Incaltaminte, Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, și Incaltaminte. Are sediul în Pulheim, Germania.

 3. LEATHERS INH. HOLGER NEUBER

  Germania

  Compania LEATHERS INH. HOLGER NEUBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, Piei pentru industria confectiilor, Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Voiaj - articole. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. AML LEDERWAREN GMBH

  Germania

  Compania AML LEDERWAREN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, Incaltaminte, Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, și Incaltaminte. Are sediul în Pinneberg, Germania.

 5. PELEMODA GMBH

  Germania

  Compania PELEMODA GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, Haine barbatesti, Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, și Haine barbatesti. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 6. MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL

  Austria

  Compania MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Piei pentru industria confectiilor, Incaltaminte, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Piei pentru industria confectiilor, și Incaltaminte. Are sediul în Innsbruck, Austria.

 7. MEINDL BEKLEIDUNG GMBH & CO KG

  Germania

  Compania MEINDL BEKLEIDUNG GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Haine barbatesti, Haine de dama, Costume, costume de carnaval si costume populare, Piei pentru industria confectiilor, Haine barbatesti, Haine de dama, și Costume, costume de carnaval si costume populare. Are sediul în Kirchanschöring, Germania.

 8. BABA-PRO HUNGARY KFT.

  Ungaria

  Compania BABA-PRO HUNGARY KFT., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bluze si sorturi profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pene, puf si umpluturi diverse, Bluze de jogging, Piei pentru industria confectiilor, Pene, puf si umpluturi diverse, Bluze de jogging, și Piei pentru industria confectiilor. Are sediul în Algyő, Ungaria.

 9. FRANZ TRENKWALDER

  Austria

  Compania FRANZ TRENKWALDER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Piei pentru industria confectiilor, Import-export de produse din piele, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Piei pentru industria confectiilor, și Import-export de produse din piele. Are sediul în Landeck, Austria.

 10. ADOLF AMMANN FABRIKATION VON LEDERBEKLEIDUNG INH. STEFAN BLUM EK

  Germania

  Compania ADOLF AMMANN FABRIKATION VON LEDERBEKLEIDUNG INH. STEFAN BLUM EK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, Haine barbatesti, Piei pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, și Haine barbatesti. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Piei pentru industria confectiilor - Import export

Număr de rezultate

590 Intreprinderile