• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • confectii pentru barbati

Rezultate pentru

Confectii pentru barbati - Import export

 1. GS7 CO.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania GS7 CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru confectii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti, Confectii pentru barbati, Haine de dama, Confectii pentru femei, Tricouri, Imbracaminte - import-export, product sampling, clothes manufacturing, și women's skirts. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 2. FRINGOKILO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FRINGOKILO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pijamale, Confectii pentru barbati, Confectii pentru femei, Haine pentru sport, Pijamale, Confectii pentru barbati, Confectii pentru femei, și Haine pentru sport. Are sediul în Marc En Baroeul, Franta.

 3. GROUPE STC TUNTEX

  Tunisia

  Verified by europages badge

  Compania GROUPE STC TUNTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru barbati, Imbracaminte pentru copii, Textile - import-export, Confectii pentru barbati, clothing for new-born babies, Imbracaminte pentru copii, women's clothing, men's clothing, și Textile - import-export. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 4. INTERSTYL - LES ATELIERS DE BOISSIERS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania INTERSTYL - LES ATELIERS DE BOISSIERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Manusi, Rufarie, Confectii pentru barbati, Haute couture, confectii de lux, high fashion knitwear, Manufacturer of knitted garments, knitted accessories, și Meshing. Are sediul în Malrevers, Franta.

 5. FENOMEN GROSSISTE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FENOMEN GROSSISTE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru barbati, Haine pentru femei - marimi mari, Confectii pentru femei, Camasi, Confectii pentru barbati, Haine pentru femei - marimi mari, Confectii pentru femei, și Camasi. Are sediul în Tremblay En France, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LABORATORIO TESSIE MOL

  Republica Moldova

  Laboratorio Tessile Mol S.R.L. este o intrerindere care presteaza servicii de tricoraj, crearea confecţiilor pentru barbaţi si femei. Laboratorio Tessile Mol are o istorie de durata in sectorul dat, prestînd serviicii din domeniu timp de 15 ani. Întreprinderea dispune de utilaj performant şi cu un număr de 300 persoane califica. Articolele de îmbrăcăminte produse da catre Laboratorio Tessile Mol au fost exportate in asa tari ca Italia, Germania, SUA, fiind respactate amanuntit crintele si standardele Uniunii Europene din scatorul dat.

 2. DUO TAILOR SRL

  Romania

  We are a textile garments workshop and we want to collaborate with serious long-term clients for the production of various clothing items. The workshop is equipped with new and modern sewing machines, with qualified employees, able to meet the requirements of any customer. Also we can provide embroidery services and others customization techniques. The company is in Romania and is situated in the west of the country, close to the highway passing through Hungary. If you are interested in this collaboration we are looking forward to hear from you. Thank you.

 3. INTERFASHION PRODESIGN S.R.L.

  Romania

  Suntem un producator de imbracaminte din Romania. Compania noastră oferă servicii complete de proiectare si producţie in industria textilă şi brand-uri de modă. Efectuăm servicii de construcţie şi modificare tipar, gradare, fişă tehnică, plotare. Producem prototipuri şi mostre pornind de la concept. Oferim suport in gasirea de tesaturi si logistica.

  Toate produsele pentru "confectii pentru barbati"

 4. SANODOR

  Romania

  We produce Bedding products filled with 100% Pure Natural Wool encased in 100% Natural Coton: - Duvets - Pillows - Mattress Protectors

 5. ROUTEFIELD

  Turcia

  Compania ROUTEFIELD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's jerseys, și men's raincoats. Are sediul în Beşiktaş, Turcia.

 1. METINLER KONFEKSIYON ANONIM ŞIRKETI

  Turcia

  Compania METINLER KONFEKSIYON ANONIM ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile classic shirt, slim fit shirt, men's sweaters, și men's shirts. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. DORMEN CERIMONIA& CLASSIC

  Turcia

  Compania DORMEN CERIMONIA& CLASSIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made wedding suits, și men's suits. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. OSSO COLLECTION

  Turcia

  Compania OSSO COLLECTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's vests, și men's clothing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. HKS

  Franta

  Compania HKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru femei, Import-export - textile si imbracaminte, jogging suits, Confectii pentru femei, și Import-export - textile si imbracaminte. Are sediul în Aubervilliers, Franta.

 3. LA COTONNIERE

  Franta

  Compania LA COTONNIERE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de gata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru barbati, Confectii pentru femei, Imbracaminte pentru copii, Haine barbatesti, Confectii pentru barbati, Confectii pentru femei, Imbracaminte pentru copii, și Haine barbatesti. Are sediul în Saint André De La Roche, Franta.

 4. GOUCAM - GOUVEIA & CAMPOS, S.A.

  Portugalia

  Compania GOUCAM - GOUVEIA & CAMPOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru barbati, Confectii pentru femei, Taioare pentru femei, Costume - barbati, Confectii pentru barbati, Confectii pentru femei, Taioare pentru femei, și Costume - barbati. Are sediul în Viseu, Portugalia.

 5. EXTREME SPORTSWEAR

  Spania

  Compania EXTREME SPORTSWEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sporturi extreme - articole, Sporturi extreme - articole, sports clothing, și clothes manufacturing. Are sediul în Castelldefels, Spania.

 6. BML F.G. GMBH

  Germania

  Compania BML F.G. GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Costume - barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru barbati, Marochinarie de lux, suits, men clothing, Confectii pentru barbati, și Marochinarie de lux. Are sediul în Munchen, Germania.

 7. COCKPIT USA

  Statele Unite ale Americii

  Compania COCKPIT USA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele, Haine din piele, women's coats, și leather bags and accessories. Are sediul în New York, Statele Unite ale Americii.

 8. MUZZO JEANS

  Turcia

  Compania MUZZO JEANS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. STEVENSON AND SON

  Franta

  Compania STEVENSON AND SON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. Are sediul în Paris, Franta.

 2. 00000

  Tunisia

  Compania 00000, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de gata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru barbati, Confectii pentru femei, third-party packaging, manufacture of clothes, Confectii pentru barbati, și Confectii pentru femei. Are sediul în Yyyyyyy, Tunisia.

 3. SYK CORPORATION DBA TWO PALMS

  Statele Unite ale Americii

  Compania SYK CORPORATION DBA TWO PALMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tourist resort design. Are sediul în Honolulu, Statele Unite ale Americii.

 4. SEGMEN MENSWEAR

  Turcia

  Compania SEGMEN MENSWEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jackets, men's shirts, și men's leather footwear. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ASTONI

  Ucraina

  Compania ASTONI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti - marimi mari, și Haine barbatesti - marimi mari. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 6. MKY MAN

  Turcia

  Compania MKY MAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's jackets. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. MAKSYMIV

  Ucraina

  Compania MAKSYMIV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. Are sediul în Drogobuch, Ucraina.

 8. BYSTUDIO

  Turcia

  Compania BYSTUDIO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru femei, Confectii pentru femei, și clothing production. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. TEX ROZAK SOURCING

  Regatul Unit

  Compania TEX ROZAK SOURCING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru sugari, Confectii pentru barbati, Confectii pentru femei, Haine de gata, Haine pentru sugari, Confectii pentru barbati, Confectii pentru femei, și Haine de gata. Are sediul în London, Regatul Unit.

 10. BOGARA LTD - PAUSE JEANS - NEGATIVE WEAR

  Bulgaria

  Compania BOGARA LTD - PAUSE JEANS - NEGATIVE WEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti, Haine de dama, Taioare pentru femei, Confectii pentru barbati, Haine barbatesti, Haine de dama, Taioare pentru femei, și Confectii pentru barbati. Are sediul în Svishtov, Bulgaria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Confectii pentru barbati - Import export

Număr de rezultate

1.219 Intreprinderile