• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pictura pe sticla

Rezultate pentru

Pictura pe sticla - Import export

 1. B2 STUDIO

  Belarus

  Compania B2 STUDIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pictura pe sticla, Pictura pe sticla, Decorations Gifts, și glass vases. Are sediul în Minsk, Belarus.

 2. SNABTORG LLC

  Rusia

  Compania SNABTORG LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, Sticla suflata, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, și Sticla suflata. Are sediul în Moscow, Rusia.

 3. KH DESIGN

  Turcia

  Compania KH DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitralii, și Vitralii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ART-S HAND PAINTED GLASS

  Bulgaria

  Compania ART-S HAND PAINTED GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 5. AZANYLUXURY

  Italia

  Compania AZANYLUXURY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile murano glass. Are sediul în Venezia, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ECOPRINT GLASS LTD.

  Bulgaria

  Compania ECOPRINT GLASS LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 2. BYBLOS ZUCCACIYE LTD STI

  Turcia

  Compania BYBLOS ZUCCACIYE LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ZAOT S.R.L.

  Italia

  Compania ZAOT S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pictura pe sticla, Pictura pe sticla, bonbonniere, și sacred gift items. Are sediul în Vittuone, Italia.

 4. GLAVIVA - DIGITALDRUCK AUF GLAS - DESIGN UND GROSSFORMATDRUCK

  Germania

  Compania GLAVIVA - DIGITALDRUCK AUF GLAS - DESIGN UND GROSSFORMATDRUCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile large format digital printing. Are sediul în Paderborn, Germania.

 5. PEBEO

  Franta

  Compania PEBEO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pictura pe sticla, Pictura pe sticla, și fabric painting. Are sediul în Gemenos, Franta.

 1. SAR VITRAY

  Turcia

  Compania SAR VITRAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tiffany windows, artistic window panes for churches, mosaics and windows for churches, și leaded windows. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 2. CSABA HOROVITZ

  Germania

  Compania CSABA HOROVITZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Zugraveli - antreprenori, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, și Obiecte plate din sticla si oglinzi. Are sediul în Unsleben, Germania.

 1. GLASMALEREI UND BLEIGLAS INGRID SCHUHKNECHT

  Germania

  Compania GLASMALEREI UND BLEIGLAS INGRID SCHUHKNECHT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Zugraveli - antreprenori, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, și Obiecte plate din sticla si oglinzi. Are sediul în Zeuthen, Germania.

 2. GLASS PARACHEVEMENT

  Franta

  Compania GLASS PARACHEVEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pictura pe sticla, glass decoration, și Pictura pe sticla. Are sediul în Beaucamps Le Vieux, Franta.

 3. CREATIVE RESINS INTERNATIONAL LTD

  Regatul Unit

  Compania CREATIVE RESINS INTERNATIONAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paints for glass. Are sediul în Sittingbourne, Regatul Unit.

 4. GLASMALEREI MARTIN STEBLER

  Elvetia

  Compania GLASMALEREI MARTIN STEBLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Zugraveli - antreprenori, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, și Obiecte plate din sticla si oglinzi. Are sediul în Münchenstein, Elvetia.

 5. V. SAILE GMBH

  Germania

  Compania V. SAILE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Cristaluri, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, Zugraveli - antreprenori, Cristaluri, Sticlarie decorativa, și Pictura pe sticla. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 6. PINTURAS MACY, S.A.

  Spania

  Compania PINTURAS MACY, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de uleiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pictura pe sticla, Zugraveli - antreprenori, Vopsele si lacuri, Pictura pe sticla, Zugraveli - antreprenori, și Vopsele si lacuri. Are sediul în La Roda, Spania.

 7. GLASMALEREI MILA SCHLOSS

  Elvetia

  Compania GLASMALEREI MILA SCHLOSS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Zugraveli - antreprenori, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, și Obiecte plate din sticla si oglinzi. Are sediul în Bern, Elvetia.

 8. WARNECKE & BÖHM GMBH

  Germania

  Compania WARNECKE & BÖHM GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Comert en detail, Vopsele si lacuri, și Comert en detail. Are sediul în Schliersee, Germania.

 1. ŞADOL BOYA LTD.ŞTI.

  Turcia

  Compania ŞADOL BOYA LTD.ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cristaluri, Sticle si borcane din sticla, accessories for glasses, Cristaluri, și Sticle si borcane din sticla. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. EFAR - RICHTER GLAS

  Austria

  Compania EFAR - RICHTER GLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Zugraveli - antreprenori, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, și Obiecte plate din sticla si oglinzi. Are sediul în Aschbach Markt, Austria.

 3. GLASMALEREI A. LIEBICH GLASART

  Elvetia

  Compania GLASMALEREI A. LIEBICH GLASART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Zugraveli - antreprenori, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, și Obiecte plate din sticla si oglinzi. Are sediul în Waltenschwil, Elvetia.

 4. VETRATE ARTISTICHE PIGRECO DI DONATA LONGO

  Italia

  Compania VETRATE ARTISTICHE PIGRECO DI DONATA LONGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pictura pe sticla, și Pictura pe sticla. Are sediul în Roma, Italia.

 5. ISTANBUL KRISTAL

  Turcia

  Compania ISTANBUL KRISTAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tea service, și glass decoration and design accessories. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. ZANETTI VETRERIA ARTISTICA S.R.L.

  Italia

  Compania ZANETTI VETRERIA ARTISTICA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pictura pe sticla, Sticla suflata, Pictura pe sticla, și Sticla suflata. Are sediul în Venezia, Italia.

 7. VETROIN S.R.L.

  Italia

  Compania VETROIN S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pictura pe sticla, Sticla suflata, Pictura pe sticla, și Sticla suflata. Are sediul în Castel Mella, Italia.

 8. PANIZZI EUGENIO S.N.C. DI PANIZZI F.E M.

  Italia

  Compania PANIZZI EUGENIO S.N.C. DI PANIZZI F.E M., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pictura pe sticla, Sticla suflata, Pictura pe sticla, și Sticla suflata. Are sediul în Venezia, Italia.

 9. ZILMET DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania ZILMET DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de sticla si produse din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comert en detail, Pictura pe sticla, Comert en detail, și Pictura pe sticla. Are sediul în Wenden-Gerlingen, Germania.

 10. KÄSEREI UND GLASMALEREI GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania KÄSEREI UND GLASMALEREI GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pictura pe sticla, Branzeturi, Pictura pe sticla, și Branzeturi. Are sediul în Schlierbach, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit