• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • peste de apa dulce

Rezultate pentru

Peste de apa dulce - Import export

 1. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Croatia

  Compania RIBNJACI KUPA D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste de apa dulce, sport fishing, Peste de apa dulce, pike, și catfish. Are sediul în Karlovac, Croatia.

 2. NURA GMBH

  Germania

  Compania NURA GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. Are sediul în Duisburg, Germania.

 3. KOI BY KOI

  Franta

  Compania KOI BY KOI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. Are sediul în Blainville/l'eau, Franta.

 4. AQUARIUM TONNDORF

  Germania

  Compania AQUARIUM TONNDORF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, Acvarii si recipiente, Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, și Acvarii si recipiente. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. Are sediul în Yozgat, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AQUARIA ANTWERP

  Belgia

  Compania AQUARIA ANTWERP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste de apa dulce, Pesti pentru viviere, Peste de apa dulce, tropical fish, Pesti pentru viviere, și aquarium accessories. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 2. LA TRUITE D'ONDEVAL

  Belgia

  Compania LA TRUITE D'ONDEVAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biologica - alimentatie, trout fillets, Biologica - alimentatie, și hand-crafted production. Are sediul în Waimes-Ondenval, Belgia.

 3. RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. FISH FRESH-SEAFOOD

  Grecia

  Compania FISH FRESH-SEAFOOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fresh fish export. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 5. BELT SEAFOOD APS

  Danemarca

  Compania BELT SEAFOOD APS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. Are sediul în Karlebovej, Danemarca.

 1. PUNTO TROPICALE SRL

  Italia

  Compania PUNTO TROPICALE SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. Are sediul în Roma, Italia.

 2. KGN FRESH LTD

  Regatul Unit

  Compania KGN FRESH LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile import of fresh fish. Are sediul în Northolt, Regatul Unit.

 1. SAS HYS

  Franta

  Compania SAS HYS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rods, și aquarium fish food. Are sediul în Boulogne Sur Mer, Franta.

 2. FISHLIME SU ÜRÜNLERI

  Turcia

  Compania FISHLIME SU ÜRÜNLERI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Raci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste de apa dulce, fresh water trout, carp, packaged baby shrimps, și Peste de apa dulce. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. DER KOIHOF

  Austria

  Compania DER KOIHOF, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. Are sediul în Deutsch Goritz, Austria.

 4. SUNDA AQUATIC INDONESIA

  Indonezia

  Compania SUNDA AQUATIC INDONESIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. Are sediul în Bandung, Indonezia.

 5. AU POISSON D'OR

  Belgia

  Compania AU POISSON D'OR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti de acvariu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acvarii si recipiente, Peste de apa dulce, Acvarii si recipiente, și Peste de apa dulce. Are sediul în Estaimpuis, Belgia.

 6. OFISH STORE

  Indonezia

  Compania OFISH STORE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. Are sediul în Tulungagung, Indonezia.

 7. SUPET SU TURIZM PETROL

  Turcia

  Compania SUPET SU TURIZM PETROL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste - import-export, fresh fish export, freshwater fish, Peste - import-export, și king shrimps. Are sediul în Sisli / Istanbul, Turcia.

 8. KADEMLER. COM.

  Turcia

  Compania KADEMLER. COM., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. Are sediul în Denizli, Turcia.

 1. MONTEUM LTD

  Regatul Unit

  Compania MONTEUM LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste congelat si congelat rapid, Peste de apa dulce, Peste oceanic, Peste congelat si congelat rapid, Peste de apa dulce, și Peste oceanic. Are sediul în Shoreham-By-Sea, Regatul Unit.

 2. BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE

  Grecia

  Compania BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fresh fish. Are sediul în Athens Greece, Grecia.

 3. KEBAN ALABALIK A.Ş

  Turcia

  Compania KEBAN ALABALIK A.Ş, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trout, și tinned whitefish. Are sediul în Elazig, Turcia.

 4. PT.GOLDEN AQUATIC INDONESIA

  Indonezia

  Compania PT.GOLDEN AQUATIC INDONESIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. Are sediul în Bogor, Indonezia.

 5. LIAISON MARKETING COMPANY SENEGAL

  Senegal

  Compania LIAISON MARKETING COMPANY SENEGAL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. Are sediul în Dakar Senegal, Senegal.

 6. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Regatul Unit

  Compania DENHOLM FISHSELLING LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste - import-export, Peste congelat si congelat rapid, Peste marinat, Peste - import-export, Peste congelat si congelat rapid, și Peste marinat. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 7. GEBROEDERS KOOY B.V.

  Olanda

  Compania GEBROEDERS KOOY B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste oceanic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Peste de apa dulce, Peste, și Peste de apa dulce. Are sediul în Huizen, Olanda.

 8. GUANGZHOU EVERLASTING CO.,LTD

  China

  Compania GUANGZHOU EVERLASTING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. Are sediul în Guangzhou, China.

 9. WAN HU FISH FARM TRADING

  Singapore

  Compania WAN HU FISH FARM TRADING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. Are sediul în singapore, Singapore.

 10. IRFISH (DUNMORE EAST) LTD

  Irlanda

  Compania IRFISH (DUNMORE EAST) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti - procesare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste afumat si sarat, Peste de apa dulce, Peste afumat si sarat, și Peste de apa dulce. Are sediul în Waterford, Irlanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit