• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • perii de par

Rezultate pentru

Perii de par - Import export

 1. ELEGANCE COSMETIQUE

  Franta

  Verified by europages badge

  ELEGANCE COIFFURE, located in Orléans, is a store offering a wide range of high-quality products and accessories for hairdressing professionals. With several years' experience in the world of hairdressing, ELEGANCE COIFFURE carefully selects the best products to ensure the faultless quality that leads to customer satisfaction. Please don't hesitate to our store for more details about our products and services.

 2. NORDISCHE BÜRSTENFERTIGUNG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NORDISCHE BÜRSTENFERTIGUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Krempdorf, Germania.

 3. LESSMANN GMBH DRAHTBÜRSTENFABRIK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LESSMANN GMBH DRAHTBÜRSTENFABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Oettingen, Germania.

 4. MOTO TECHNICA OWO VERANSTALTUNGEN UND OBERFLÄCHENTECHNIK E. K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MOTO TECHNICA OWO VERANSTALTUNGEN UND OBERFLÄCHENTECHNIK E. K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Nördlingen, Germania.

 5. PILEX BÜRSTENDICHTUNGEN

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania PILEX BÜRSTENDICHTUNGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Hallein, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HOUBEN GMBH FABRIK TECHNISCHER BÜRSTEN

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HOUBEN GMBH FABRIK TECHNISCHER BÜRSTEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 2. REKA HANDELSGESMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania REKA HANDELSGESMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Graz, Austria.

 3. BÜRSTENFABRIK KURT MEISSNER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BÜRSTENFABRIK KURT MEISSNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Hannover, Germania.

 4. BMT BÜRSTEN- UND MASCHINENTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BMT BÜRSTEN- UND MASCHINENTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Lichtenstein, Germania.

 5. BJZ GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BJZ GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Eppingen, Germania.

 1. SÄTTELE GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SÄTTELE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Todtnau, Germania.

 2. BÜRSTEN-BONNET E.K

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BÜRSTEN-BONNET E.K, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Schwaigern, Germania.

 1. G. STRAUSS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania G. STRAUSS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Offenbach, Germania.

 2. KRIETE INDUSTRIEVERTRETUNG

  Germania

  Compania KRIETE INDUSTRIEVERTRETUNG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Herren Steinfeld, Germania.

 3. HARTMANN INDUSTRIEBÜRSTEN

  Germania

  Compania HARTMANN INDUSTRIEBÜRSTEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Kreuztal, Germania.

 4. ARET BRUSH INDUSTRY AND IMPORT EXPORT LTD CO.

  Turcia

  Compania ARET BRUSH INDUSTRY AND IMPORT EXPORT LTD CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hair brushes, și professional hair combs and brushes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. SINTONIA ACCONCIATURE UNISEX

  Italia

  Compania SINTONIA ACCONCIATURE UNISEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saloane de coafura - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perii de par, ponytail hair pieces, hair products, Perii de par, și hair dyes. Are sediul în Correggio, Italia.

 6. Difas Firca ve Plastik SAN. ve Tic. A.S

  Turcia

  Compania Difas Firca ve Plastik SAN. ve Tic. A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piepteni pentru par, toothbrushes, toothpastes, toothbrush holder glasses, și Piepteni pentru par. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. VITABROSSE

  Tunisia

  Compania VITABROSSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Periute de dinti, Igiena orala - produse, Periute de dinti, flat brushes, toothpastes, și Igiena orala - produse. Are sediul în Sfax, Tunisia.

 8. LAIB BÜRSTEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania LAIB BÜRSTEN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Lauffen Am Neckar, Germania.

 1. NIEBLING TECHNISCHE BÜRSTEN GMBH

  Germania

  Compania NIEBLING TECHNISCHE BÜRSTEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Burgbernheim, Germania.

 2. TASO-BÜRSTEN FRITZ THALER JUN. GMBH

  Germania

  Compania TASO-BÜRSTEN FRITZ THALER JUN. GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Solingen, Germania.

 3. WEDO TRADE SOLUTIONS LTDA

  Brazilia

  Compania WEDO TRADE SOLUTIONS LTDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - import-export, cosmetics, hair shampoos, Agricultura - import-export, și assistance in export activities. Are sediul în Itu, Brazilia.

 4. SHAMPOO.CH

  Elvetia

  Compania SHAMPOO.CH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perii de par, Piepteni pentru par, brush for hairdressers, cosmetic treatment for hair weakness, Perii de par, și Piepteni pentru par. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 5. TANGLE ANGEL

  Regatul Unit

  Compania TANGLE ANGEL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hair brushes, și anti-static brushes. Are sediul în Harrogate, Regatul Unit.

 6. INDUSTRIEBÜRSTEN KÖRBER E.U.

  Austria

  Compania INDUSTRIEBÜRSTEN KÖRBER E.U., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Klosterneuburg, Austria.

 7. MICHAEL KEIL BÜRSTEN + ENTGRATMASCHINEN

  Germania

  Compania MICHAEL KEIL BÜRSTEN + ENTGRATMASCHINEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Halver, Germania.

 8. NATURE EVA - PROFESSIONAL HAIR PRODUCTS - NANOPLASTIA - KERATIN

  Finlanda

  Compania NATURE EVA - PROFESSIONAL HAIR PRODUCTS - NANOPLASTIA - KERATIN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Helsinki, Finlanda.

 9. ETM DOROTHEA WILLSTUMPF

  Germania

  Compania ETM DOROTHEA WILLSTUMPF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Allendorf (eder), Germania.

 10. EURO PROF

  Italia

  Compania EURO PROF, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii de par. Are sediul în Annicco, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit