• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • perii metalice

Rezultate pentru

Perii metalice - Import export

 1. SEWA-WERKZEUGE E.U.

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania SEWA-WERKZEUGE E.U., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. Are sediul în Weiz, Austria.

 2. METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biurete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perii metalice, Brushes, Lubrication equipment, oil containers, Equipment and containers made from plastic, Grease fittings, Soldering fluid brushes, Acid containers, și Lubrication guns. Are sediul în Bad Schwartau, Germania.

 3. SIMONI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SIMONI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru industria cosmeticelor, Recoltare - masini si materiale, Perii si pensule, abrasive brushes, brushing machines, metal brushes, Utilaje si materiale pentru industria cosmeticelor, packing machines, și custom brushes. Are sediul în Zola Predosa, Italia.

 4. JOBO BORSTELFABRIEK BV

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania JOBO BORSTELFABRIEK BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brushes, Technical brushes, brush manufacturer, Brush-making, industrial brushes, custom brushes, special brushes, Twisted brushes, și Large round brushes. Are sediul în Hoogeveen, Olanda.

 5. DEVIRIEUX

  Franta

  Compania DEVIRIEUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial brushes, cylinder brushes, și rotating brushes. Are sediul în Brindas, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KIBROS SAS

  Franta

  Compania KIBROS SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom brushes, cylinder brushes, rotating brushes, și special brushes. Are sediul în Plancher-Bas, Franta.

 2. CEPILLOS TRENZO

  Spania

  Compania CEPILLOS TRENZO, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile abrasives, Surface pretreatment, polishing, și satined. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 3. KOTI-DAWSON TECHNICAL BRUSHES LTD

  Regatul Unit

  Compania KOTI-DAWSON TECHNICAL BRUSHES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brush strips, brushes, food-grade brushes, și brush. Are sediul în Leeds, Regatul Unit.

 4. CEPILLO TÉCNICO - ALL FUTURE XXI SLU

  Spania

  Compania CEPILLO TÉCNICO - ALL FUTURE XXI SLU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. Are sediul în El Masnou-Barcelona, Spania.

 5. HUBER BÜRSTEN GMBH

  Germania

  Compania HUBER BÜRSTEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule pentru cosmetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perii metalice, special brushes, industrial brushes, brushes, și Perii metalice. Are sediul în Todtnau, Germania.

 1. TOSCANA SPAZZOLE INDUSTRIALI S.R.L.

  Italia

  Compania TOSCANA SPAZZOLE INDUSTRIALI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial brushes, și cylinder brushes. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 2. KOTI-TRIBOLLET

  Franta

  Compania KOTI-TRIBOLLET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Technical brushes, Brushes for deburring, și brushes for metal polishing. Are sediul în Thil, Franta.

 1. SZCZOTPOL A.SPYCHALA SP.J.

  Polonia

  Compania SZCZOTPOL A.SPYCHALA SP.J., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. Are sediul în Wronki, Polonia.

 2. LAMPAR S.R.L.

  Italia

  Compania LAMPAR S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perii metalice, electric motor brushes, Perii metalice, și industrial brushes. Are sediul în Monza, Italia.

 3. AEB BROSSERIE

  Franta

  Compania AEB BROSSERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. Are sediul în Givry, Franta.

 4. HEFEI WEIXUAN WIRE BRUSHES FACTORY

  China

  Compania HEFEI WEIXUAN WIRE BRUSHES FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wire brushes. Are sediul în Hefei, China.

 5. FALCÓN INGENIERÍA,S.L.

  Spania

  Compania FALCÓN INGENIERÍA,S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile strip brushes, fibre brushes, și industrial brushes. Are sediul în Llinars Del Vallès (barcelona), Spania.

 6. KLEENEZE - KOTI LTD

  Regatul Unit

  Compania KLEENEZE - KOTI LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brush strips, special brushes, straight strip brushes, și Technical brushes. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 7. HILAL FIRCA TEMIZLIK URUNLERI MAK. SAN. TIC. LIM.STI.

  Turcia

  Compania HILAL FIRCA TEMIZLIK URUNLERI MAK. SAN. TIC. LIM.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. Are sediul în Izmir, Turcia.

 8. RICOPLAST

  Italia

  Compania RICOPLAST, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. Are sediul în Padova, Italia.

 1. CAZZOLA SPAZZOLE SRL

  Italia

  Compania CAZZOLA SPAZZOLE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perii si pensule, industrial brushes, și Perii si pensule. Are sediul în Altavilla Vicentina, Italia.

 2. P.G. BRUSH

  Belgia

  Compania P.G. BRUSH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii si pensule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perii metalice, Perii metalice, și brushes. Are sediul în Verviers, Belgia.

 3. G. & G.

  Italia

  Compania G. & G., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for producing casein and lactose, și brushes for electrical appliances. Are sediul în Parma, Italia.

 4. TECNOSPAZZOLA FIORENTINA DI CONTI MASSINO E CONTI MAURO S.N.C.

  Italia

  Compania TECNOSPAZZOLA FIORENTINA DI CONTI MASSINO E CONTI MAURO S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brushes for electrical appliances. Are sediul în Firenze, Italia.

 5. SPAZZOLIFICIO NAZIONALE CROTTI S.R.L.

  Italia

  Compania SPAZZOLIFICIO NAZIONALE CROTTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brushes for electrical appliances. Are sediul în Osio Sopra, Italia.

 6. DUWA BROSSES

  Franta

  Compania DUWA BROSSES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial brushes. Are sediul în Saint Etienne, Franta.

 7. PONZINI S.P.A.

  Italia

  Compania PONZINI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perii si pensule, Maturi, Perii si pensule, și Maturi. Are sediul în Lazzate, Italia.

 8. NUOVA F.LLI DONDI S.R.L.

  Italia

  Compania NUOVA F.LLI DONDI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii si pensule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perii metalice, Pamatufuri si truse de barbierit, Perii metalice, și Pamatufuri si truse de barbierit. Are sediul în Formigine, Italia.

 9. DAVY S.R.L.

  Italia

  Compania DAVY S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for producing casein and lactose, și brushes for electrical appliances. Are sediul în San Vittore Olona, Italia.

 10. TRE COLLI S.P.A.

  Italia

  Compania TRE COLLI S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brushes for electrical appliances, și cylinder brushes. Are sediul în Sommacampagna, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit