• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pensule si trafaleti

Rezultate pentru

Pensule si trafaleti - Import export

 1. PENNELLIFICIO GAVA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Pennellificio Gava has been producing high quality brushes in San Vendemiano (Tv) since 1946. Attention to detail is paramount and the customer's full satisfaction always comes first. A wide range of products is available and this assures that the customers can always find the most suitable product for their needs. It produces brushes for fine arts, oil and watercolour painting, brushes and rollers for decorating, painting and varnishing, as well as products for special jobs.

 2. ANTARES LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania ANTARES LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perii si pensule, painting accessories, paint brushes, Paint rollers manufacturer, Paint brushes manufacturer, Flocked rollers manufacturer, European paint rollers and brushes producer, Paint rollers, și Paint rollers and paint brushes supplier. Are sediul în Ruse, Bulgaria.

 3. AJKA F.P.H.

  Polonia

  Compania AJKA F.P.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii si pensule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pensule si trafaleti, Unelte de mana fara motor pentru constructii, Pensule si trafaleti, Unelte de mana fara motor pentru constructii, brushes, și Manual tools for the building industry. Are sediul în Siepraw, Polonia.

 4. KREMER PIGMENTE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KREMER PIGMENTE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brush, agglomerators, binders, și synthetic thickeners. Are sediul în Aichstetten, Germania.

 5. LANIT AG, NACHFOLGER HUBER + CO

  Elvetia

  Compania LANIT AG, NACHFOLGER HUBER + CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. Are sediul în Dällikon, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KHARKIV PLANT OF INDUSTRIAL TOOLS

  Ucraina

  Compania KHARKIV PLANT OF INDUSTRIAL TOOLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pistoale de vopsit si accesorii, Pistoale de vopsit si accesorii, paint roller accessories, manual rollers for printing, și varnishing rollers. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 2. YILSAN PAINT BRUSH COMPANY

  Turcia

  Compania YILSAN PAINT BRUSH COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paint brushes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. AUGSBURGER PINSEL U. BÜRSTENFABRIK JOSEF MERZ GMBH & CO KG

  Germania

  Compania AUGSBURGER PINSEL U. BÜRSTENFABRIK JOSEF MERZ GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii si pensule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole pentru pictura, Pensule si trafaleti, pens and rollers, Articole pentru pictura, industrial brushes, și Pensule si trafaleti. Are sediul în Augsburg, Germania.

 4. BEREKET RULO SAN

  Turcia

  Compania BEREKET RULO SAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paint brushes. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 5. PENNELLI DIANA

  Italia

  Compania PENNELLI DIANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perii si pensule, brushes for artists, paint brushes, Perii si pensule, și food-grade brushes. Are sediul în Casalmaggiore, Italia.

 1. PENNELLI REX S.N.C.

  Italia

  Compania PENNELLI REX S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii si pensule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamatufuri si truse de barbierit, Pensule si trafaleti, Pamatufuri si truse de barbierit, Pensule si trafaleti, și jagged decorative elements. Are sediul în Casalmaggiore, Italia.

 2. EBERSHOP FRIEDRICH EBERLEIN GMBH

  Germania

  Compania EBERSHOP FRIEDRICH EBERLEIN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. Are sediul în Langfurth, Germania.

 1. PENNELLIFICIO PARTENOPEO SRL

  Italia

  Compania PENNELLIFICIO PARTENOPEO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brush, paint roller accessories, paint brushes, și brushes. Are sediul în Casandrino, Italia.

 2. BROSSERIE THOMAS S.A.

  Franta

  Compania BROSSERIE THOMAS S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maturi, Lavete de spalat pe jos, Maturi, Lavete de spalat pe jos, squeegees, și shovels. Are sediul în Chevry-cossigny, Franta.

 3. DUYAR CONSTRUCTION HAND TOOLS MANUFACTURING

  Turcia

  Compania DUYAR CONSTRUCTION HAND TOOLS MANUFACTURING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru constructii, Pensule si trafaleti, Spatulas and trowels, Manufacturing of tools for the building industry, Unelte de mana fara motor pentru constructii, și Pensule si trafaleti. Are sediul în Çanakkale, Turcia.

 4. PLUSCALIDAD IMPORTACIONES SL

  Spania

  Compania PLUSCALIDAD IMPORTACIONES SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale of building materials, wholesale hardware goods, wholesale of bathroom accessories, și gardening tools. Are sediul în Llanera, Spania.

 5. ECO PAINT PRO

  Elvetia

  Compania ECO PAINT PRO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pens and rollers, Plastic protective films, sleeves, și Paint, Nano Tech. Are sediul în Ecublens, Elvetia.

 6. PENNELLIFICIO GAVA S.R.L.

  Italia

  Compania PENNELLIFICIO GAVA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii si pensule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pensule si trafaleti, brushes for artists, make-up brushes, Pensule si trafaleti, și fine arts brushes with synthetic bristles. Are sediul în San Vendemiano, Italia.

 7. PINCELARIA PARDAL, SA

  Portugalia

  Compania PINCELARIA PARDAL, SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile painting accessories, și paint roller accessories. Are sediul în Porto, Portugalia.

 8. YALAZ PAINT

  Turcia

  Compania YALAZ PAINT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paints for metal, wood paints, și paints for aluminum. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. SCHULLER EH'KLAR NORDIC APS

  Danemarca

  Compania SCHULLER EH'KLAR NORDIC APS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. Are sediul în Vejle, Danemarca.

 2. YAPAŞ A.Ş

  Turcia

  Compania YAPAŞ A.Ş, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, pens and rollers, painting accessories, și Materiale pentru constructii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. AIRBRUSH CITY GMBH

  Germania

  Compania AIRBRUSH CITY GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. Are sediul în Bad Bodenteich, Germania.

 4. PENTRILO S.L.

  Spania

  Compania PENTRILO S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pictura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pensule si trafaleti, și Pensule si trafaleti. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. P.G. GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania P.G. GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii si pensule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pensule si trafaleti, spare parts, Pensule si trafaleti, automated production line, și modernisation of production lines. Are sediul în Sarone, Italia.

 6. ARTEM PAINTERS

  Regatul Unit

  Compania ARTEM PAINTERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala cu ipsos. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pensule si trafaleti, wallpapering, painters, decorating, și Pensule si trafaleti. Are sediul în Artem Painters, Regatul Unit.

 7. BESTEM RULO

  Turcia

  Compania BESTEM RULO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial fabrics, și spatula. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. YAPAS PAINT BRUSH AND ROLLER COMPANY

  Turcia

  Compania YAPAS PAINT BRUSH AND ROLLER COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Role. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, Pensule si trafaleti, paints, Brushes, Arhitectura - ateliere de proiectare, și Pensule si trafaleti. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. MALERFIRMAET STAUBO

  Danemarca

  Compania MALERFIRMAET STAUBO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. Are sediul în København Ø, Danemarca.

 10. OSKAR PAINT ROLLERS

  Turcia

  Compania OSKAR PAINT ROLLERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pens and rollers, manual tooling, și arthrocentesis. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit