• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • paste adezive

Rezultate pentru

Paste adezive - Import export

 1. INDROSTAR

  Romania

 2. ANGEL COMPANY SRL

  Romania

  Comercializam in toata Romania gresie exterior interior portelanata la cele mai mici preturi. Angel Company Timisoara este importator direct de gresie din Italia. Punem la dispozitie materiale pentru montaj, solutii tehnice pentru firmele de constructii, adezivi, cofraje DOKA si altele. Furnizam tigla ceramica, gresie tip parchet, antiderapanta, gresie imitatie de lemn. Vizitati-ne site-ul si veti vedea toate produsele noastre.

 3. PRATHITH CONSULTANTS

  India

  Compania PRATHITH CONSULTANTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Paste adezive. Are sediul în Pune, India.

 4. ELMER'S PRODUCTS CANADA

  Canada

  Compania ELMER'S PRODUCTS CANADA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paste adezive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arta - produse si materii prime, glue, supplies for craftwork, Arta - produse si materii prime, și scrapbooking glue. Are sediul în Markham, Canada.

 5. HUZHOU LONGTONG CHEMICAL CO.,LTD

  China

  Compania HUZHOU LONGTONG CHEMICAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paste adezive. Are sediul în Huzhou / Zhejiang, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TESA

  Belgia

  Compania TESA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paste adezive, adhesive tapes, și Paste adezive. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. DONGGUAN COHUI INDUSTRIAL MATERIALS CO.,LTD

  China

  Compania DONGGUAN COHUI INDUSTRIAL MATERIALS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paste adezive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile acrylic adhesives. Are sediul în dongguan, China.

 3. LUXINOV

  Luxemburg

  Compania LUXINOV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paste adezive, și Paste adezive. Are sediul în Kopstal, Luxemburg.

 4. CAMON S.R.L.

  Italia

  Compania CAMON S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în Lugo, Italia.

 5. COLLAGRAF S.R.L.

  Italia

  Compania COLLAGRAF S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în Rosate, Italia.

 1. CASTELANELLI FRANCESCO & FIGLI

  Italia

  Compania CASTELANELLI FRANCESCO & FIGLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în Genova, Italia.

 2. MENICHETTI GLUES & ADHESIVES S.R.L.

  Italia

  Compania MENICHETTI GLUES & ADHESIVES S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în Fucecchio, Italia.

 1. COLLMON S.R.L.

  Italia

  Compania COLLMON S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în Campi Bisenzio, Italia.

 2. EDILCOL ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania EDILCOL ITALIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în Vinchiaturo, Italia.

 3. VERVIT S.R.L.

  Italia

  Compania VERVIT S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în Rovereto, Italia.

 4. NUOVA ALPA COLLANTI S.R.L.

  Italia

  Compania NUOVA ALPA COLLANTI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în Cornate D'adda, Italia.

 5. LEUENBERGER & C. S.P.A.

  Italia

  Compania LEUENBERGER & C. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în CREMA, Italia.

 6. STIBICOL DI BALSAMINA BARBARA C. S.A.S.

  Italia

  Compania STIBICOL DI BALSAMINA BARBARA C. S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în Amelia, Italia.

 7. BENFER SCHOMBURG S.R.L.

  Italia

  Compania BENFER SCHOMBURG S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în CASTELNUOVO RANGONE, Italia.

 8. GIANCOL S.P.A.

  Italia

  Compania GIANCOL S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în Due Carrare, Italia.

 1. BURGESS GALVIN & CO. LTD

  Irlanda

  Compania BURGESS GALVIN & CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paste adezive, și Paste adezive. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 2. ICIELLE

  Italia

  Compania ICIELLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în Milano, Italia.

 3. DAN-EST TIMBER AS

  Estonia

  Compania DAN-EST TIMBER AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale stratificate din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paste adezive, și Paste adezive. Are sediul în Viljandi, Estonia.

 4. STRATHBOND LTD

  Regatul Unit

  Compania STRATHBOND LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paste adezive, și Paste adezive. Are sediul în Beith, Regatul Unit.

 5. XFLP CHEMICAL CO.LTD

  China

  Compania XFLP CHEMICAL CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paste adezive. Are sediul în Nanjing, China.

 6. ADALAR KIMYA SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania ADALAR KIMYA SANAYI VE TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paste adezive, și Paste adezive. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. GECO S.N.C. DI BORDICHINI SANDRO E SPIGARELLI SIMONE

  Italia

  Compania GECO S.N.C. DI BORDICHINI SANDRO E SPIGARELLI SIMONE, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în Gualdo Tadino, Italia.

 8. CO.P.IND. S.R.L.

  Italia

  Compania CO.P.IND. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în Brembate Di Sopra, Italia.

 9. TREVIGIANA COLLANTI S.R.L.

  Italia

  Compania TREVIGIANA COLLANTI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Paste adezive, Lipiciuri naturale, și Paste adezive. Are sediul în Villorba, Italia.

 10. CEDAT SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania CEDAT SP. Z O.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paste adezive, și Paste adezive. Are sediul în Gdansk, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit