• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • papetarie - articole de birou

Rezultate pentru

Papetarie - articole de birou - Import export

 1. WONDAY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania WONDAY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transpaleti, Carucioare de transport, Carucioare de transport si carucioare manuale, Perforatoare de hartie, Benzi adezive, Papetarie - articole scolare, Papetarie - articole de birou, Birou - furnituri, și Capsatoare pentru birou. Are sediul în Lezoux, Franta.

 2. IPRODUSE CONNECT SRL

  Romania

  Odata cu dezvoltarea activitatii unei companii a aparut si nevoia de a eficientiza procesele interne cu privire la gestionarea si inregistrarea produselor lunare. Astfel, cu ajutorul unor solutii informatice, a fost lansata platforma de management online, un instrument pentru cei care doresc sa beneficieze de un management asupra tuturor produselor utilizate intr-un anumit interval de timp. Platforma de management online iPRODUSE ofera, prin cele trei componente importante, catalogul de produse, specificatii tehnice, pretul produsului si o serie de avantaje cu ajutorul carora se eficientizeaza sistemul de comenzi si se mentine o buna comunicare intre companie si client. Produse si Servicii: Produse Birotica si Papetarie Produse din Hartie Produse de Curatenie si Mentenanta Uscatoare de Maini si Dispensere Produse Administrative si Protocol Produse ECO Produse Personalizate si Materiale Promotionale Cartuse si Tonere Imprimante Platforma de management online ofera acces usor utilizatorilor la informatii relevante referitoare la produsele si serviciile comandate, dar si analize importante din toata structura organizationala.Securitatea informatiilor pe platforma de management online s-a realizat prin echipamente IT de ultima generatie, dar si prin aplicatii proprii care monitorizeaza toata activitatea 24 de ore, 7 zile pe saptamana.

 3. PINTEXIM SRL

  Romania

  - Compania PINTEXIM este o societate cu capital integral romanesc, infiintata în 1994, avand ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor de papetarie si birotica a produselor si ambalajelor din hartie si carton, editarea cartilor, brosurilor si altor publicatii, toate dupa modele de conceptie proprie. - Inca de la infiintare PINTEXIM a urmarit sa ofere produse si servicii de calitate si sa aiba o politica de preturi flexibila, orientata spre nevoile clientilor. - Oferta PINTEXIM cuprinde articole de papetarie si birotica in numar de peste 1500 repere ce provin din productia proprie, indigena si din import. . - Compania PINTEXIM va poate sprijini in activitatea dumneavoastra de aprovizionare si consum propriu cu urmatoarele produse: - Produse din hartie: hartie de copiator, plicuri, etichete autoadezive, hartie imprimanta, role din hartie, registre , bloc notess-uri, caiete pentru birou, cuburi, tipizate, carton carti vizita, etc.

 4. SC IDEAL PAPER SRL

  Romania

  Societatea Ideal Paper SRL este o societate cu capital privat roman, cu unic asociat si are ca obiect principal de activitate fabricarea produselor de papetarie.Din anul 2004 am trecut la productia in masa a produselor din carton, mai exact fabricarea dosarelor pentru activitatea de birou cat si pentru arhivarea documentelor.Acest produs il executam atat din carton duplex alb cat si din carton colorat in masa, cu gramaje incepand de la 200gr/mp pana la 250gr/mp.Avem utilaje specializate atat pentru prelucrarea cartonului cat si utilaje care prelucreaza metalul din care se confectioneaza mecanismul necesar confectionari dosarului.Avem Sistem de Menegement al calitati ISO 9001 din anul 2005.Avem acoperire

 5. GELIVAS COM SRL

  Romania

  Firma distributie produse de birotica papetarie si echipamente it consumabile originale si compatibile.Oferim servicii de tiparire si personalizare pentru formulare chitante facturi carti vizita, mape prezentare.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BIROTICAONLINE.RO

  Romania

  Papetarie Birotica si consumabile

 2. APSE PLASTICA S.R.L.

  Italia

  Compania APSE PLASTICA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc bags, transparent boxes, ring collecorts, și promotional gadgets. Are sediul în Pioltello, Italia.

 3. YAKA COMPANY

  Belgia

  Compania YAKA COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile made-to-measure file, customised corporate gifts, și document envelopes for office use. Are sediul în Ways, Belgia.

 4. COLOGNE CARDS POP UP KARTEN

  Germania

  Compania COLOGNE CARDS POP UP KARTEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minitickets. Are sediul în Köln, Germania.

 5. MANIPULADOS CAÑADA

  Spania

  Compania MANIPULADOS CAÑADA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office supplies, supplies for graphic arts, bags, și inks. Are sediul în JAÉN, Spania.

 1. SWEETPOPUP

  Germania

  Compania SWEETPOPUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minitickets. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. FIGUEROLA BELLES ARTS S.L

  Spania

  Compania FIGUEROLA BELLES ARTS S.L, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. Are sediul în Sabdell, Spania.

 1. BRUNEAU

  Spania

  Compania BRUNEAU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. Are sediul în El Prat De Llobregat, Spania.

 2. MANUEL JOSÉ DE OLIVEIRA

  Portugalia

  Compania MANUEL JOSÉ DE OLIVEIRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - articole si furnituri, Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, paper, coated paper-board and cartonboard, Informatica - articole si furnituri, și Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara. Are sediul în Amadora, Portugalia.

 3. PAEZ - MAKRO PAPER

  Spania

  Compania PAEZ - MAKRO PAPER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birotica - masini si materiale, Hardware, și Birotica - masini si materiale. Are sediul în Sevilla / Dos Hermanas / Huelva, Spania.

 4. PRINTEMAT

  Belgia

  Compania PRINTEMAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole de birou, document shredders, Papetarie - articole de birou, office punches, și strapping tools. Are sediul în Fernelmont, Belgia.

 5. COPY PRINT MONS

  Belgia

  Compania COPY PRINT MONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole de birou, Papetarie - articole de birou, announcements, bookbindery, și photocopies. Are sediul în Mons, Belgia.

 6. CÁLAMO PAPELERÍA

  Spania

  Compania CÁLAMO PAPELERÍA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stationery and office supplies sectors. Are sediul în San Pedro Alcantara-Marbella, Spania.

 7. DA. LA. SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania DA. LA. SERVICE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office supplies, ink, protective clothing, și labels on a roll. Are sediul în Santa Maria C. V., Italia.

 8. DE BEUKELAER

  Belgia

  Compania DE BEUKELAER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Birou - furnituri, photography, photographic materials, și video camera repair. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 1. YOUOFFICE

  Italia

  Compania YOUOFFICE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office furnishings, office accessories, office equipment and stationery, și office supplies. Are sediul în Torino, Italia.

 2. MOUNTGOAT GMBH

  Germania

  Compania MOUNTGOAT GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, și Birou - furnituri. Are sediul în Freilassing, Germania.

 3. LANATEKS AS

  Letonia

  Compania LANATEKS AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Tipografie, Imprimare digitala, Birou - furnituri, Tipografie, și Imprimare digitala. Are sediul în Riga, Letonia.

 4. ARPACA

  Belgia

  Compania ARPACA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole de birou, Etichete - papetarie, Papetarie - articole de birou, Etichete - papetarie, paper showcase products, și paper mill printing papers. Are sediul în Nimy, Belgia.

 5. CARLIN SAN VICENTE S.L.

  Spania

  Compania CARLIN SAN VICENTE S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stationery and office supplies sectors, ring collecorts, cartridges for ink-jet printers, și office equipment and stationery. Are sediul în San Vicente Del Raspeig, Spania.

 6. EUROLL D.O.O.

  Bosnia-Hertegovina

  Compania EUROLL D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru tipografii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de papetarie, Papetarie - articole de birou, rolls of thermal paper, plotter paper rolls, Hartie de papetarie, și Papetarie - articole de birou. Are sediul în Čitluk, Bosnia-Hertegovina.

 7. IDC

  Belgia

  Compania IDC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de papetarie, Papetarie - articole scolare, Papetarie - articole de birou, pens, Hartie de papetarie, Papetarie - articole scolare, și Papetarie - articole de birou. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 8. PAPETERIE DU PARC LEOPOLD

  Belgia

  Compania PAPETERIE DU PARC LEOPOLD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole de birou, Hartie de papetarie, articles for artistic paper techniques, artistic stationery, Papetarie - articole de birou, și Hartie de papetarie. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 9. MONDOTIMBRI.COM

  Italia

  Compania MONDOTIMBRI.COM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber stamps, și rubber stamps. Are sediul în Venegono Superiore, Italia.

 10. EREDI MAZZARELLA SNC DI GIANCARLO MAZZARELLA & C

  Italia

  Compania EREDI MAZZARELLA SNC DI GIANCARLO MAZZARELLA & C, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stationery and office supplies sectors, school supplies, writing items, și office accessories. Are sediul în Napoli, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Papetarie - articole de birou - Import export

Număr de rezultate

8.937 Intreprinderile