• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • palarii barbatesti - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Palarii barbatesti - utilaje si materiale - Import export

 1. PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S

  Danemarca

  Compania PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Palarii barbatesti - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, Masini de brodat si accesorii, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Masini de cusut industriale si accesorii, Industria tricotajelor - utilaje si accesorii, Masini de brodat si accesorii, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Bredebro, Danemarca.

 2. CEMAFIM S.R.L.

  Italia

  Compania CEMAFIM S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de brodat si accesorii, Palarii barbatesti - utilaje si materiale, Masini de brodat si accesorii, și Palarii barbatesti - utilaje si materiale. Are sediul în Schio, Italia.

 3. GI.EMME PI.

  Italia

  Compania GI.EMME PI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de brodat si accesorii, Palarii barbatesti - utilaje si materiale, Masini de brodat si accesorii, și Palarii barbatesti - utilaje si materiale. Are sediul în Gallarate, Italia.

 4. NOON GROUP LTD

  Regatul Unit

  Compania NOON GROUP LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Palarii barbatesti - utilaje si materiale, și Palarii barbatesti - utilaje si materiale. Are sediul în Southall, Regatul Unit.

 5. SERVIZI SISTEMI LOGISTICI S.R.L.

  Italia

  Compania SERVIZI SISTEMI LOGISTICI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de brodat si accesorii, Palarii barbatesti - utilaje si materiale, Masini de brodat si accesorii, și Palarii barbatesti - utilaje si materiale. Are sediul în Milano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LECTRA ITALIA S.P.A.

  Italia

  Compania LECTRA ITALIA S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de brodat si accesorii, Palarii barbatesti - utilaje si materiale, Masini de brodat si accesorii, și Palarii barbatesti - utilaje si materiale. Are sediul în Milano, Italia.

 2. BAHNER MASCHINENHANDELS-GESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania BAHNER MASCHINENHANDELS-GESELLSCHAFT MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Palarii barbatesti - utilaje si materiale, și Palarii barbatesti - utilaje si materiale. Are sediul în Weikersheim, Germania.

 3. XINXIANG WEIMENG METALLURGICAL EQUIPMENT CO., LTD.

  China

  Compania XINXIANG WEIMENG METALLURGICAL EQUIPMENT CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Palarii barbatesti - utilaje si materiale. Are sediul în XIAOJI, China.

 4. SHANGHAI CDM TITANIUM INDUSTRY CO., LTD.

  China

  Compania SHANGHAI CDM TITANIUM INDUSTRY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Palarii barbatesti - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Titanium tube, și titanium. Are sediul în Pudong District, Shanghai, China.

 5. TAURINO LUCIANO

  Italia

  Compania TAURINO LUCIANO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de brodat si accesorii, Palarii barbatesti - utilaje si materiale, Masini de brodat si accesorii, și Palarii barbatesti - utilaje si materiale. Are sediul în Corsico, Italia.

 1. LA SFINGE S.R.L.

  Italia

 2. ASTOR ITALIA S.R.L.

  Italia

 1. LAMBOGLIA CATERINA

  Italia

 2. CAP MARINE SARL

  Franta

 3. JUPITERS S.A.S. DI SAVIO & C.

  Italia

 4. MILL SECTIONS LTD

  Irlanda

 5. EFFEQUATTRO S.R.L.

  Italia

 6. FUSINA MARCELLO & C. S.R.L.

  Italia

 7. LOTTI DI LOTTI LEANDRO

  Italia

 8. RUSSO ANTONIO

  Italia

 1. P.A.M.I. DI TOMASELLI S.R.L.

  Italia

 2. FIMATEX S.R.L.

  Italia

 3. BLUE STAR

  Belgia

  Compania BLUE STAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii, Palarii si sepci, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Accesorii, Palarii si sepci, straps, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Melle, Belgia.

 4. KRÄMER PFERDESPORT SCHMECKENBECHER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KRÄMER PFERDESPORT SCHMECKENBECHER GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Papetarie - articole, Palarii si sepci, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Papetarie - articole, și Palarii si sepci. Are sediul în Hockenheim, Germania.

 5. SOST-SHOP INH. STEPHAN WEYGAND

  Germania

  Compania SOST-SHOP INH. STEPHAN WEYGAND, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Tesaturi, Accesorii, Palarii si sepci, Papetarie - articole, Tesaturi, Accesorii, și Palarii si sepci. Are sediul în Kiel, Germania.