• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pahare din cristal

Rezultate pentru

Pahare din cristal - Import export

 1. CLASS GIFTS

  Romania

  Povestea Class Gifts a inceput din iubirea pentru arta si frumos: decoratiuni de interior si suveniruri. Incet, incet, aceasta iubire s-a transformat in dorinta de a impartasi cu cat mai multe persoane obiecte pretioase si de calitate superioara. La Class Gifts gasesti produse unice pentru casa ta si idei de cadouri pentru cei dragi. La noi gasesti cadoul potrivit pentru oameni diferiti. In acest mod poti arata ca ai invatat sa cunosti persoanele de langa tine. Cadoul potrivit aduce zambetul pe chipul unei persoane dragi atunci cand il priveste si este folositor persoanei pe care tu o admiri. Daca exista un loc in care totul trebuie sa fie perfect, atunci acela este casa ta. Acasa te bucuri de orice moment impreuna cu familia, cu prietenii sau pur si simplu singur, cu o carte buna si un ceai aromat. Aici poti fi tu insuti, inconjurat de lucrurile pe care le iubesti. Aici gatesti, lucrezi, iubesti, decorezi. De aceea, noi iti oferim intotdeauna solutii grozave sa transformi fiecare centimetru din casa in propriul tau paradis. Noi am aranjat cele peste 9.000 de produse ( cristale de Bohemia, icoane din argint, ceramica traditionala greceasca, obiecte placate cu argint Chinelli, obiecte din ceramica, sahuri din bronz, statuete, figurine, tacamuri, pahare, vaze, obiecte de iluminat, tablouri, ceasuri etc) astfel incat sa gasesti ceva potrivit pentru toti cei din jurul tau si pentru casa ta.

 2. BORMIOLI LUIGI S.P.A.

  Italia

  Compania BORMIOLI LUIGI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pahare din cristal, Perfume bottle designer, bottles, Pahare din cristal, și borosilicate glass. Are sediul în Parma, Italia.

 3. KANO HURTOWNIA SZKŁA OZDOBNEGO

  Polonia

  Compania KANO HURTOWNIA SZKŁA OZDOBNEGO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crystal, flower-stands, carafes, și drinking glasses. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. SASH FACTORY LTD

  Regatul Unit

  Compania SASH FACTORY LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. Are sediul în United Kingdom, Regatul Unit.

 5. MARHUENDA SPAIN

  Spania

  Compania MARHUENDA SPAIN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pans, saucepans, Cookers, și crockery. Are sediul în El Campello, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DOBROVIČ GLASS

  Republica Ceha

  Compania DOBROVIČ GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de sticla si produse din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla suflata, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, Pahare din cristal, Sticla suflata, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, și Pahare din cristal. Are sediul în Zahrádky, Republica Ceha.

 2. GUSTAV LINDNER KRISTALL E.K.

  Germania

  Compania GUSTAV LINDNER KRISTALL E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crystals for jewellery. Are sediul în Kaufbeuren, Germania.

 3. GLENCAIRN CRYSTAL LTD

  Regatul Unit

  Compania GLENCAIRN CRYSTAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 4. VIVOLINE GMBH

  Germania

  Compania VIVOLINE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cristaluri, Pahare din cristal, Sticla pentru industrie, Papetarie - articole, Cristaluri, Pahare din cristal, Sticla pentru industrie, și Papetarie - articole. Are sediul în Offenbach Am Main, Germania.

 5. EFEGIL GLASSWARE

  Turcia

  Compania EFEGIL GLASSWARE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass decoration, porcelain, aesthetic glass accessories, și bohemian glass. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. VITRIGLASS S.L.

  Spania

  Compania VITRIGLASS S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass decoration. Are sediul în Jerez De La Frontera, Spania.

 2. HARTMUT SCHWEIZER

  Germania

  Compania HARTMUT SCHWEIZER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla, Cristaluri, Pahare din cristal, Sticlarie decorativa, Recipiente din sticla, Cristaluri, Pahare din cristal, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Titisee-Neustadt, Germania.

 1. TILLMAN GLASS S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania TILLMAN GLASS S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de sticla si produse din sticla, Sticla, artistic glass, Import-export de sticla si produse din sticla, și Sticla. Are sediul în Praha 4, Republica Ceha.

 2. ELGRA ITALIA

  Italia

  Compania ELGRA ITALIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pahare din cristal, crystal articles, și Pahare din cristal. Are sediul în San Benedetto Del Tronto, Italia.

 3. BOHEMIA JIHLAVA A.S.

  Republica Ceha

  Compania BOHEMIA JIHLAVA A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 4. XINXIANG CITY XINBO GLASS QUARTZ PRODUCTS CO., LTD

  China

  Compania XINXIANG CITY XINBO GLASS QUARTZ PRODUCTS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tempered glass. Are sediul în Xinxiang, China.

 5. SHENZHEN SUNNY GLASSWARE CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN SUNNY GLASSWARE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. Are sediul în Shenzhen, China.

 6. BOHEMIANGLASSWORKS

  Republica Ceha

  Compania BOHEMIANGLASSWORKS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oferte promotionale - articole, Pahare din cristal, Sticlarie decorativa, Oferte promotionale - articole, Pahare din cristal, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Skalice U Ceské Lípy, Republica Ceha.

 7. HANGZHOU SHINING 3D TECH CO., LTD

  China

  Compania HANGZHOU SHINING 3D TECH CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crystal gift items, și Laser engraving. Are sediul în Hangzhou, China.

 8. ATRIUM

  Bulgaria

  Compania ATRIUM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crystalware gifts, și silver decorations. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 1. BOHA GLASS LTD

  Regatul Unit

  Compania BOHA GLASS LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 2. TROPHY SUPERMARKET

  Regatul Unit

  Compania TROPHY SUPERMARKET, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Medalii si trofee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pahare din cristal, engraving, Pahare din cristal, și business awards. Are sediul în Hull, Regatul Unit.

 3. JINZHOU BEST QUARTZ GLASS CO., LTD.

  China

  Compania JINZHOU BEST QUARTZ GLASS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. Are sediul în Jinzhou, China.

 4. HAITAI CRYSTAL ORNAMENTS CO.,LTD

  China

  Compania HAITAI CRYSTAL ORNAMENTS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. Are sediul în jinhua, China.

 5. J.BLAZEK SKLO PODEBRADY S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania J.BLAZEK SKLO PODEBRADY S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urne funerare, Recipiente din sticla, Pahare din cristal, Urne funerare, Recipiente din sticla, și Pahare din cristal. Are sediul în Podebrady, Republica Ceha.

 6. CRISTALLO DI COLLE VAL D'ELSA

  Italia

  Compania CRISTALLO DI COLLE VAL D'ELSA, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pahare din cristal, Lustre din cristal, Pahare din cristal, și Lustre din cristal. Are sediul în Colle Di Val D'elsa, Italia.

 7. TARJÁN GLASS KFT

  Ungaria

  Compania TARJÁN GLASS KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blown glass, și glass bottles. Are sediul în Salgótarján, Ungaria.

 8. GUANGZHOU MIJA GLASSWARE CO.,LTD

  China

  Compania GUANGZHOU MIJA GLASSWARE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. Are sediul în Guangzhou, China.

 9. GALWAY IRISH CRYSTAL LTD

  Irlanda

  Compania GALWAY IRISH CRYSTAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cristaluri, Lustre din cristal, Cristaluri, și Lustre din cristal. Are sediul în Galway, Irlanda.

 10. SHANGHAI FANGEN CRYSTAL GIFT CO,.LTD

  China

  Compania SHANGHAI FANGEN CRYSTAL GIFT CO,.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crystal, și crystal gift items. Are sediul în shanghai, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru