• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • quartz - cristale si rezonatori

Rezultate pentru

Quartz - cristale si rezonatori - Import export

 1. COFTECH GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania COFTECH GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Quartz - cristale si rezonatori. Are sediul în Essen, Germania.

 2. EUROQUARTZ LTD

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania EUROQUARTZ LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice pasive si circuite imprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Quartz - cristale si rezonatori, Quartz - cristale si rezonatori, oscillators, Military Clock Oscillators, TCXOs, OCXOs, VCXOs, Crystal Filters, și Clock Oscillators. Are sediul în Crewkerne, Regatul Unit.

 3. RED FREQUENCY - EINE FACHABTEILUNG DER INTERTEC COMPONENTS GMBH

  Germania

  Compania RED FREQUENCY - EINE FACHABTEILUNG DER INTERTEC COMPONENTS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Quartz - cristale si rezonatori. Are sediul în Hallbergmoos, Germania.

 4. PIEZOQUARTZ

  Bulgaria

  Compania PIEZOQUARTZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul fabricatiei si al constructiei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Quartz - cristale si rezonatori, și Quartz - cristale si rezonatori. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. MICRO CRYSTAL AG

  Elvetia

  Compania MICRO CRYSTAL AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Quartz - cristale si rezonatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oscillators, și Piezoelectric components. Are sediul în Grenchen, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DALARI SRL

  Italia

  Compania DALARI SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Quartz - cristale si rezonatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electronice, Componente electronice, oscillators, electric inductors, și diodes. Are sediul în Gorizia, Italia.

 2. INDUSTRIA ELETTRONICA VARESE

  Italia

  Compania INDUSTRIA ELETTRONICA VARESE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Quartz - cristale si rezonatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cut quartz, și Piezoelectric components. Are sediul în Induno Olona, Italia.

 3. PJSC UKRPIEZO

  Ucraina

  Compania PJSC UKRPIEZO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Quartz - cristale si rezonatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile incubator cupboards, și Piezoelectric resonators. Are sediul în Cherkasy, Ucraina.

 4. SOCIETE DES MINES D'ORBAGNOUX

  Franta

  Compania SOCIETE DES MINES D'ORBAGNOUX, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electronice pasive si circuite imprimate, Quartz - cristale si rezonatori, Componente electronice pasive si circuite imprimate, și Quartz - cristale si rezonatori. Are sediul în Corbonod, Franta.

 5. YOKETANT

  Taiwan (ROC)

  Compania YOKETANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice pasive si circuite imprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Quartz - cristale si rezonatori, și Quartz - cristale si rezonatori. Are sediul în Taichung, Taiwan (ROC).

 1. OSTARA CRYSTALS

  Regatul Unit

  Compania OSTARA CRYSTALS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Quartz - cristale si rezonatori. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. SCIAMA

  Franta

  Compania SCIAMA, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electronice pasive si circuite imprimate, Quartz - cristale si rezonatori, Componente electronice pasive si circuite imprimate, și Quartz - cristale si rezonatori. Are sediul în Paris, Franta.

 1. DELTA-IMPACT LTD

  Regatul Unit

  Compania DELTA-IMPACT LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice pasive si circuite imprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Quartz - cristale si rezonatori, și Quartz - cristale si rezonatori. Are sediul în Hungerford, Regatul Unit.

 2. SARL PROMEYRAT

  Franta

  Compania SARL PROMEYRAT, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Quartz - cristale si rezonatori, și Quartz - cristale si rezonatori. Are sediul în Lempdes Sur Allagnon, Franta.

 3. SCHOTT LITHOTEC AG

  Germania

  Compania SCHOTT LITHOTEC AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metaloizi si compusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuart si nisip de cuart, Quartz - cristale si rezonatori, Cuart si nisip de cuart, și Quartz - cristale si rezonatori. Are sediul în Jena, Germania.

 4. FOQ PIEZO TECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania FOQ PIEZO TECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuart si nisip de cuart. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Quartz - cristale si rezonatori, și Quartz - cristale si rezonatori. Are sediul în Bad Rappenau, Germania.

 5. WIT-FASHION KFT

  Ungaria

  Compania WIT-FASHION KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice pasive si circuite imprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Quartz - cristale si rezonatori, și Quartz - cristale si rezonatori. Are sediul în Szentendre, Ungaria.

 6. RAKON EUROPE LIMITED

  Regatul Unit

 7. DROME AGREGATS

  Franta

 8. SAINT-GOBAIN QUARTZ LIMITED

  Regatul Unit

 1. LAMI SARL

  Franta

 2. ACS-ADVANCED CRYSTAL STANDARDS-VEREDELUNGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

 3. CUMINER SA

  Spania

 4. QUARTZ INTERNATIONAL IRELAND LTD

  Irlanda

 5. ARSIL CRYSTAL, A.S.

  Republica Ceha