• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • osaturi si schelete din beton

Rezultate pentru

Osaturi si schelete din beton - Import export

 1. AKDAS BETON KALIP

  Turcia

  Compania AKDAS BETON KALIP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. Are sediul în Karatay, Turcia.

 2. DURMA

  Spania

  Compania DURMA, care își desfășoară activitatea în domeniul Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osaturi si schelete din beton, metal structures, self-supporting roofing, Osaturi si schelete din beton, și automatic mechanisms. Are sediul în GRANADA, Spania.

 3. KOMPOZIT ARMATURA

  Serbia

  Compania KOMPOZIT ARMATURA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. Are sediul în Kragujevac, Serbia.

 4. ESTRUCTURAS MHB

  Spania

  Compania ESTRUCTURAS MHB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii industriale - antreprenori, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Constructii industriale - antreprenori, concrete structures, major project and infrastructure building companies, și Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Móstoles-Madrid, Spania.

 5. LUSOFORNOS UNIPESSOAL LDA

  Portugalia

  Compania LUSOFORNOS UNIPESSOAL LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile grills. Are sediul în Rio Maior, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MANUFATTI ZULBERTI

  Italia

  Compania MANUFATTI ZULBERTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. Are sediul în Borgo Chiese, Italia.

 2. ALPRECO

  Belgia

  Compania ALPRECO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osaturi si schelete din beton, Osaturi si schelete din beton, concrete beams, construction of reinforced-concrete structures for public works, și turrets. Are sediul în Willebroek, Belgia.

 3. BETON DE CLERCQ

  Belgia

  Compania BETON DE CLERCQ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte de scurgere - beton, Osaturi si schelete din beton, Dale - beton, paver cement mixers, Conducte de scurgere - beton, Osaturi si schelete din beton, și Dale - beton. Are sediul în Brugge, Belgia.

 4. DECORACEM

  Spania

  Compania DECORACEM, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. Are sediul în Alcala De Henares, Spania.

 5. A-Z BETONVLOEREN

  Belgia

  Compania A-Z BETONVLOEREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, Osaturi si schelete din beton, Constructii din beton, Osaturi si schelete din beton, foundation works for civil and industrial use, și concrete flooring. Are sediul în St-Lenaarts, Belgia.

 1. ALBO BETONBOUW

  Belgia

  Compania ALBO BETONBOUW, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Osaturi si schelete din beton, Finisari, concrete, concrete products, și Osaturi si schelete din beton. Are sediul în Lichtaart, Belgia.

 2. CICOP

  Spania

  Compania CICOP, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal structures. Are sediul în San Isidro-Alicante, Spania.

 1. CONSTRUCTORA ESHOR

  Spania

  Compania CONSTRUCTORA ESHOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii industriale - antreprenori, Fundatii - lucrari, Cofraje - lucrari, Osaturi si schelete din beton, Constructii industriale - antreprenori, Fundatii - lucrari, Cofraje - lucrari, și Osaturi si schelete din beton. Are sediul în Laraxe - Cabanas - A Coruña, Spania.

 2. MOGILEVZHELEZOBETON FILIAL 5 OAO BCZ

  Belarus

  Compania MOGILEVZHELEZOBETON FILIAL 5 OAO BCZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of reinforced-concrete structures for public works. Are sediul în Mogilev, Belarus.

 3. ESTRUCTURAS AMARANTE, S.L.

  Spania

  Compania ESTRUCTURAS AMARANTE, S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi din beton, Osaturi si schelete din beton, modular structures, Concrete formwork, Stalpi din beton, și Osaturi si schelete din beton. Are sediul în Amposta, Spania.

 4. METÁLICAS HERRERA

  Spania

  Compania METÁLICAS HERRERA, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale, Steel construction, Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale, metal locksmithing, și metal structural work. Are sediul în Cabezarados-Ciudad Real, Spania.

 5. MASSON ET FILS TOITURES

  Belgia

  Compania MASSON ET FILS TOITURES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osaturi si schelete din beton, Osaturi si schelete din beton, ledges, insulation for buildings, și slate roofs. Are sediul în Froidchapelle, Belgia.

 6. E.G.T.

  Belgia

  Compania E.G.T., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osaturi si schelete din beton, Structura de rezistenta din lemn, Placi de ardezie pentru acoperis, Acoperisuri - lucrari, Osaturi si schelete din beton, Structura de rezistenta din lemn, Placi de ardezie pentru acoperis, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Jalhay, Belgia.

 7. TRENAS Y ASOCIADOS S.L

  Spania

  Compania TRENAS Y ASOCIADOS S.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. Are sediul în Cordoba, Spania.

 8. TECHNI PREFA

  Franta

  Compania TECHNI PREFA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osaturi si schelete din beton, Dale - beton, Prefabricated concrete components, parquet, Osaturi si schelete din beton, și Dale - beton. Are sediul în Sainte-Radegonde, Franta.

 1. VAN DE VELDE BETON

  Belgia

  Compania VAN DE VELDE BETON, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale - beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, Osaturi si schelete din beton, Caramizi, și Osaturi si schelete din beton. Are sediul în Mazenzele, Belgia.

 2. GEBRÜDER KÖNIG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GEBRÜDER KÖNIG GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli false - elementi din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, Osaturi si schelete din beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Stalpi din beton, Caramizi, Osaturi si schelete din beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și Stalpi din beton. Are sediul în Georgsmarienhütte, Germania.

 3. EUROBETON

  Belgia

  Compania EUROBETON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osaturi si schelete din beton, Osaturi si schelete din beton, și concrete balconies. Are sediul în Massenhoven, Belgia.

 4. ATELIER DE COORDINATION JOSE BALAND

  Belgia

  Compania ATELIER DE COORDINATION JOSE BALAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osaturi metalice usoare, Construcții industriale, Osaturi metalice usoare, și Construcții industriale. Are sediul în Ladeuze, Belgia.

 5. SA DUFOUR-DELATTRE

  Franta

  Compania SA DUFOUR-DELATTRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osaturi si schelete din beton, Stalpi din beton, Caramizi, Pardoseli false - elementi din beton, Osaturi si schelete din beton, Stalpi din beton, Caramizi, și Pardoseli false - elementi din beton. Are sediul în Ors, Franta.

 6. M-D-BETON

  Belgia

  Compania M-D-BETON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli false - elementi din beton, Osaturi si schelete din beton, Pardoseli false - elementi din beton, și Osaturi si schelete din beton. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 7. PREFABRICATS DE FORMIGÓ RONÇANA

  Spania

  Compania PREFABRICATS DE FORMIGÓ RONÇANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Concrete formwork, și precast concrete. Are sediul în Santa Eulàlia De Ronçana, Spania.

 8. STE ALPINE DE PREFABRICATION BETON

  Franta

  Compania STE ALPINE DE PREFABRICATION BETON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli - elemente prefabricate, Dale - beton, Pardoseli - elemente prefabricate, și Dale - beton. Are sediul în La Batie Neuve, Franta.

 9. ARTBOIS

  Belgia

  Compania ARTBOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osaturi si schelete din beton, Structura de rezistenta din lemn, Osaturi si schelete din beton, și Structura de rezistenta din lemn. Are sediul în Etalle, Belgia.

 10. POLARWALL LTD

  Regatul Unit

  Compania POLARWALL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. Are sediul în Exeter, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit