• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • optica medicala si chirurgicala - instrumente

Rezultate pentru

Optica medicala si chirurgicala - instrumente - Import export

 1. ENDOMEDICAL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ENDOMEDICAL GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. Are sediul în Lauenburg, Germania.

 2. MIKROP AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania MIKROP AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. Are sediul în Wittenbach, Elvetia.

 3. FLYNTHER BV

  Olanda

  Compania FLYNTHER BV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ace de seringa, Chirurgie - instrumente, Articole de unica folosinta pentru chirurgie, Ace de seringa, Chirurgie - instrumente, și Articole de unica folosinta pentru chirurgie. Are sediul în Dronten, Olanda.

 4. MEDITECH TECHNOLOGY CO,. LTD.

  China

  Compania MEDITECH TECHNOLOGY CO,. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleanroom Wiper. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. MEDICAL VISION GROUP

  Italia

  Compania MEDICAL VISION GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ophthalmology equipment and supplies, orthoptics, wholesale optical devices, și articles for veterinary use. Are sediul în Bagno A Ripoli, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HBH MEDIZINTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania HBH MEDIZINTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Optica medicala si chirurgicala - instrumente, surgical instruments, gynaecology equipment and supplies, assembly of medical and surgical instruments, și Optica medicala si chirurgicala - instrumente. Are sediul în Tuttlingen, Germania.

 2. UKBCC LTD

  Regatul Unit

  Compania UKBCC LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe congelate si congelate rapid, Interior design products, Road salt, Fructe congelate si congelate rapid, și designer carpets. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. MEDICAL VISION GROUP

  Italia

  Compania MEDICAL VISION GROUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Veterinare - echipamente si instrumentar, optical, medical diagnostic tests, Chirurgie - instrumente, și Veterinare - echipamente si instrumentar. Are sediul în Bagno A Ripoli, Italia.

 4. TAOPTICS

  Ucraina

  Compania TAOPTICS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile optical. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 5. MICRO SERVICE ROMA SRL

  Italia

  Compania MICRO SERVICE ROMA SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente stiintifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Optica medicala si chirurgicala - instrumente, Consumabile - periferice pentru imprimante, toner for laser printers, Optica medicala si chirurgicala - instrumente, laser optical instruments, și Consumabile - periferice pentru imprimante. Are sediul în Roma, Italia.

 1. MAVI KARAVAN

  Turcia

  Compania MAVI KARAVAN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bandages and dressings for orthopaedics and physiotherapy, Personal protection equipment, și Antibacterial Socks. Are sediul în Mersin, Turcia.

 2. EYE4VISION OPHTHALMICS INTL.

  Olanda

  Compania EYE4VISION OPHTHALMICS INTL., care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. Are sediul în Breda, Olanda.

 1. ALBINO PARISI

  Italia

  Compania ALBINO PARISI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oculists, eye surgery, ophthalmology, și children's ophthalmology. Are sediul în Enna, Italia.

 2. OCULUS OPTIKGERÄTE GMBH

  Germania

  Compania OCULUS OPTIKGERÄTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Optica medicala si chirurgicala - instrumente, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, occupational medicine, eye charts, și Optica medicala si chirurgicala - instrumente. Are sediul în Wetzlar, Germania.

 3. REDASHES INSTRUMENTS CO

  Germania

  Compania REDASHES INSTRUMENTS CO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - echipamente si instrumentar, Optica medicala si chirurgicala - instrumente, Chirurgie - aparate si echipamente, surgical forceps, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Optica medicala si chirurgicala - instrumente, și Chirurgie - aparate si echipamente. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 4. FARSTAD OPTIK

  Danemarca

  Compania FARSTAD OPTIK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. Are sediul în Silkeborg, Danemarca.

 5. COOLVISION PORTUGAL, LDA.

  Portugalia

  Compania COOLVISION PORTUGAL, LDA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, optical devices, optical glass, ophthalmic lenses, și Lentile, lentile de contact si accesorii. Are sediul în Rio De Mouro, Portugalia.

 6. MONDOMED

  Belgia

  Compania MONDOMED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Seruri si vaccinuri, orthopaedic equipment, Chirurgie - instrumente, medical and surgical equipment, și Seruri si vaccinuri. Are sediul în Hamont-Achel, Belgia.

 7. HYB D.O.O.

  Slovenia

  Compania HYB D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de material medico-chirurgical, Chirurgie - instrumente, Circuite integrate si hibride, Instrumente de masura si control, Import-export de material medico-chirurgical, Chirurgie - instrumente, Circuite integrate si hibride, și Instrumente de masura si control. Are sediul în Šentjernej, Slovenia.

 8. ARTIFIED INTERNATIONAL

  Turcia

  Compania ARTIFIED INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. Are sediul în Sialkot, Turcia.

 1. RANBAXY LTD

  Regatul Unit

  Compania RANBAXY LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hospital and medical laboratory equipment and supplies, disposable medical gloves, și Tablet distributor. Are sediul în Mill Hayes, Regatul Unit.

 2. ELCON MEDICAL INSTRUMENTS GMBH

  Germania

  Compania ELCON MEDICAL INSTRUMENTS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile endoscopy. Are sediul în Tuttlingen, Germania.

 3. DE-ENDOSCOPE GMBH

  Germania

  Compania DE-ENDOSCOPE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. Are sediul în Göttingen, Germania.

 4. MOONA ENT LIMITED

  Regatul Unit

  Compania MOONA ENT LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ent surgery, orthopaedics and traumatology, laparoscopy, și arthroscopes. Are sediul în Kington, Regatul Unit.

 5. INTCO MEDICALS LT

  Lituania

  Compania INTCO MEDICALS LT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile latex gloves, disposable gloves, și vaccines. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 6. ALMECON INSTRUMENTS GMBH

  Germania

  Compania ALMECON INSTRUMENTS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, Optica medicala si chirurgicala - instrumente, Produse farmaceutice, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, și Optica medicala si chirurgicala - instrumente. Are sediul în Tuttlingen, Germania.

 7. JOSEF BACHER GMBH

  Germania

  Compania JOSEF BACHER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, Optica medicala si chirurgicala - instrumente, Produse farmaceutice, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, și Optica medicala si chirurgicala - instrumente. Are sediul în Rietheim-Weilheim, Germania.

 8. AR INSTRUMED DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania AR INSTRUMED DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, Optica medicala si chirurgicala - instrumente, Produse farmaceutice, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, și Optica medicala si chirurgicala - instrumente. Are sediul în Berlin, Germania.

 9. HGR INSTRUMENTE GMBH

  Germania

  Compania HGR INSTRUMENTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, Optica medicala si chirurgicala - instrumente, Produse farmaceutice, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, și Optica medicala si chirurgicala - instrumente. Are sediul în Tuttlingen, Germania.

 10. LASER 2000 GMBH

  Germania

  Compania LASER 2000 GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Optica medicala si chirurgicala - instrumente, și Optica medicala si chirurgicala - instrumente. Are sediul în Wessling, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Optica medicala si chirurgicala - instrumente - Import export

Număr de rezultate

1.706 Intreprinderile