• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • aparate si instrumente pentru handicapati

Rezultate pentru

Aparate si instrumente pentru handicapati - Import export

 1. NEUTRALIT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania NEUTRALIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rufarie, și Rufarie. Are sediul în Villebon Sur Yvette, Franta.

 2. INTEGREX LIMITED

  Regatul Unit

  Compania INTEGREX LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile floor protection systems. Are sediul în Swadlincote, Church Gresley, Regatul Unit.

 3. PUNTO GERIATRICO S.L.

  Spania

  Compania PUNTO GERIATRICO S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paturi, somiere si saltele, Paturi, somiere si saltele, beds for the disabled, și chairs and tables for institutional settings. Are sediul în Cordoba, Spania.

 4. SAFE PLACE BEDS EU

  Regatul Unit

  Compania SAFE PLACE BEDS EU, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile beds for the disabled. Are sediul în Newton Mearns, Regatul Unit.

 5. LEHNER LIFTTECHNIK GMBH

  Austria

  Compania LEHNER LIFTTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stair elevators, și lift. Are sediul în Neukirchen Am Walde, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OAKLAND STAIRLIFTS

  Regatul Unit

  Compania OAKLAND STAIRLIFTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. Are sediul în Fleckney, Regatul Unit.

 2. STPETERSBASILICAWHEELCHAIR.COM

  Italia

  Compania STPETERSBASILICAWHEELCHAIR.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wheelchair rental for the disabled, folding wheelchair rental, orthopedic wheelchair rental, și wheelchair rental. Are sediul în Rome, Italia.

 3. SKYLINE MOBILITY

  Olanda

  Compania SKYLINE MOBILITY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. Are sediul în Nootdorp, Olanda.

 4. SUKHAMED SAGLIK HIZMETLERI

  Turcia

  Compania SUKHAMED SAGLIK HIZMETLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wheelchairs, wheelchairs for the disabled, și chair for the disabled. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ERGO HOME CONSULT

  Belgia

  Compania ERGO HOME CONSULT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rehabilitation for disabled persons, transport of disabled persons, wheelchairs for the disabled, și bathroom for the disabled. Are sediul în Pont-À-Celles, Belgia.

 1. BOUVY

  Luxemburg

  Compania BOUVY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lift access for people with reduced mobility, lifters, automation for swing doors, și goods lifts for the disabled. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 2. TERRY LIFTS

  Regatul Unit

  Compania TERRY LIFTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. Are sediul în Knutsford, Regatul Unit.

 1. AB MEDICAL

  Italia

  Compania AB MEDICAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale, Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale, renting devices for the disabled, wheels for wheelchairs, și stair lift. Are sediul în Cairo Montenotte, Italia.

 2. GERIALINE

  Spania

  Compania GERIALINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale, Mobilier pentru locuinte, Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale, articulated beds, orthopaedic product, și Mobilier pentru locuinte. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 3. MEDIVENT

  Germania

  Compania MEDIVENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. DEHULPMIDDELENSHOP

  Olanda

  Compania DEHULPMIDDELENSHOP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. Are sediul în Uithuizen, Olanda.

 5. MEES

  Belgia

  Compania MEES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii - constructie, Caroserii - constructie, și transport of buses. Are sediul în Lochristi, Belgia.

 6. BLUELINEA

  Franta

  Compania BLUELINEA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. Are sediul în Elancourt, Franta.

 7. INSTITUT MODERNE D'ORTHOPEDIE DEMANET

  Belgia

  Compania INSTITUT MODERNE D'ORTHOPEDIE DEMANET, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate si instrumente pentru handicapati, Aparate si instrumente pentru handicapati, orthopaedic arch supports, orthopaedic footwear, și podology. Are sediul în Charleroi, Belgia.

 8. AXSOL

  Franta

  Compania AXSOL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile armchair stair lifts. Are sediul în Chavenay, Franta.

 1. EUROMOVE

  Belgia

  Compania EUROMOVE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule pentru persoane cu handicap, Vehicule pentru persoane cu handicap, wheelchairs for the disabled, strollers for disabled children, și Wheelchairs. Are sediul în Rhode-St-Genèse, Belgia.

 2. OSMOSO HANDICAP

  Franta

  Compania OSMOSO HANDICAP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wheelchairs. Are sediul în Saint Sever, Franta.

 3. CA DIFFUSION

  Franta

  Compania CA DIFFUSION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate si instrumente pentru handicapati, Aparate si instrumente pentru handicapati, și Gloves for medical examinations. Are sediul în Halluin, Franta.

 4. FRANCE REVAL

  Franta

  Compania FRANCE REVAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. Are sediul în Sainte-Soulle, Franta.

 5. ARSALIS

  Belgia

  Compania ARSALIS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. Are sediul în Louvain-La-Neuve, Belgia.

 6. AERGO

  Regatul Unit

  Compania AERGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wheelchairs, prevention of postural defects, wheelchairs for the disabled, și pressure relief cushions. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. WINDZIARZE - WINDY SCHODOWE WARSZAWA. SPRZEDAZ MONTAZ WIND I PLATFORM SCHODOWYCH.

  Polonia

  Compania WINDZIARZE - WINDY SCHODOWE WARSZAWA. SPRZEDAZ MONTAZ WIND I PLATFORM SCHODOWYCH., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 8. STEPHAN BINZ RHZ-ZELL BERATUNGSSTELLE FÜR BLINDE

  Germania

  Compania STEPHAN BINZ RHZ-ZELL BERATUNGSSTELLE FÜR BLINDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Stomatologie - articole si furnituri, Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale, Aparate si instrumente pentru handicapati, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Stomatologie - articole si furnituri, Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale, și Aparate si instrumente pentru handicapati. Are sediul în Zell, Germania.

 9. WIGHT PHOENIX MOBILITY SCOOTER HIRE

  Regatul Unit

  Compania WIGHT PHOENIX MOBILITY SCOOTER HIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motociclete scooter. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate si instrumente pentru handicapati, wheelchair rental for the disabled, wheelchair rental, scooter hire, și Aparate si instrumente pentru handicapati. Are sediul în Ventnor, Regatul Unit.

 10. PESJAK D.O.O.

  Slovenia

  Compania PESJAK D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru handicapati. Are sediul în Tržič, Slovenia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Aparate si instrumente pentru handicapati - Import export

Număr de rezultate

5.698 Intreprinderile