• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • nisip si pietris

Rezultate pentru

Nisip si pietris - Import export

 1. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Since 1939, AViTEQ has provided top-quality reliable solutions for vibration conveyor and process technology for a wide range of industry sectors and has always been ready to help via its global service.

 2. GESER SPEDITION GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GESER SPEDITION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. Are sediul în Mintraching, Germania.

 3. LOCAROC SAS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LOCAROC SAS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, Grilaje sudate, Garduri, și Grilaje sudate. Are sediul în Dieulouard, Franta.

 4. ERIŞSAN BETON VE KUM SAN. A.Ş.

  Turcia

  Compania ERIŞSAN BETON VE KUM SAN. A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. DORMANN GMBH & CO.

  Germania

  Compania DORMANN GMBH & CO., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. Are sediul în Eggolsheim, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD

  Germania

  Compania DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. Are sediul în Albstadt, Germania.

 2. KIESWERK MENNEKE KARLS GMBH

  Germania

  Compania KIESWERK MENNEKE KARLS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. Are sediul în Brietlingen, Germania.

 3. ARENAS SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO

  Spania

  Compania ARENAS SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, Marmura si piatra naturala, basalt, corundum, și rock crystals. Are sediul în Segovia, Spania.

 4. CEMEX DEUTSCHLAND AG

  Germania

  Compania CEMEX DEUTSCHLAND AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe de beton, crushed stone, Pompe de beton, reinforced concrete, și Building chemicals. Are sediul în Rüdersdorf, Germania.

 5. MSIS-GROUP

  Franta

  Compania MSIS-GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silica sand, Silica sand, și silica. Are sediul în Strasbourg, Franta.

 1. AIZKIBEL S.A.

  Spania

  Compania AIZKIBEL S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nisip si pietris, și Nisip si pietris. Are sediul în Urnieta (gipuzkoa), Spania.

 2. HEIDELBERGER BETON GMBH

  Germania

  Compania HEIDELBERGER BETON GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. Are sediul în Heidelberg, Germania.

 1. SACO ALBA

  Spania

  Compania SACO ALBA, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silica sand. Are sediul în Villar De Chinchilla-Albacete, Spania.

 2. SANDMIX SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania SANDMIX SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. Are sediul în Chróścice, Polonia.

 3. BOUWMATERIALEN WILLY CLYMANS

  Belgia

  Compania BOUWMATERIALEN WILLY CLYMANS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Nisip si pietris, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, construction materials, Nisip si pietris, și wheelbarrows. Are sediul în Tisselt, Belgia.

 4. ZSCHAITZER SAND- UND KIESGRUBEN GMBH

  Germania

  Compania ZSCHAITZER SAND- UND KIESGRUBEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nisip si pietris, și Nisip si pietris. Are sediul în Döbeln, Germania.

 5. REOR -TS BCN SLU

  Spania

  Compania REOR -TS BCN SLU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. Are sediul în Mataró Barcelona, Spania.

 6. TRANS-BETON

  Belgia

  Compania TRANS-BETON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nisip si pietris, Pardoseli false - elementi din beton, concrete-mixing units, Nisip si pietris, Pardoseli false - elementi din beton, și prefabricated monobloc cement products. Are sediul în Wingene, Belgia.

 7. ARENA SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO

  Spania

  Compania ARENA SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silica sand, sand filters, silica, și kaolin. Are sediul în Segovia, Spania.

 8. GRINDSPLIT-DISCOUNTER

  Olanda

  Compania GRINDSPLIT-DISCOUNTER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. Are sediul în Hazerswoude-Dorp Nederland, Olanda.

 1. MULTI-MIN (EGYPT) FOR MINING

  Egipt

  Compania MULTI-MIN (EGYPT) FOR MINING, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru industria ceramicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nisip si pietris, silica, sand for glass-making, Nisip si pietris, și mining products. Are sediul în Cairo, Egipt.

 2. HOFMANN ESTRICH & BELAG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HOFMANN ESTRICH & BELAG GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. Are sediul în Kall, Germania.

 3. P.H.U. LESZCZYŃSKI

  Polonia

  Compania P.H.U. LESZCZYŃSKI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aggregate - building and public works, stone treatment, earthmoving, și trimming. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. CONECO

  Belgia

  Compania CONECO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile quick lime, iron products, și sand, gravel and crushed stone for road paving. Are sediul în Ham-sur-Heure, Belgia.

 5. IMVALO

  Belgia

  Compania IMVALO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dredging. Are sediul în Handzame, Belgia.

 6. DENAYER

  Belgia

  Compania DENAYER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Nisip si pietris, Fundatii, Izolare termica - materiale, Lemn taiat si tratat, Nisip si pietris, Fundatii, și Izolare termica - materiale. Are sediul în Halle, Belgia.

 7. THOLEN GRONDWERKEN

  Belgia

  Compania THOLEN GRONDWERKEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nisip si pietris, Nisip si pietris, și building demolitions. Are sediul în Bocholt, Belgia.

 8. JOHANN SCHRÖDER GMBH

  Germania

  Compania JOHANN SCHRÖDER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. Are sediul în Delmenhorst, Germania.

 9. ELLERBROCK ERDBAU UND FUHRBETRIEB GMBH

  Germania

  Compania ELLERBROCK ERDBAU UND FUHRBETRIEB GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. Are sediul în Bargteheide, Germania.

 10. TRANSPORTBEDRIJF VAN LEUSDEN

  Olanda

  Compania TRANSPORTBEDRIJF VAN LEUSDEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nisip si pietris, Nisip si pietris, și waste transport. Are sediul în Wageningen, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Nisip si pietris - Import export

Număr de rezultate

2.899 Intreprinderile