• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • navigatie - armare pentru comert

Rezultate pentru

Navigatie - armare pentru comert - Import export

 1. HAI LANG TRADING AND TRANSPORT CO.,LTD

  Vietnam

  Compania HAI LANG TRADING AND TRANSPORT CO.,LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Ho Chi Minh, Vietnam.

 2. WELL LINE CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania WELL LINE CO., LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cargo shipowners, ship chartering, și shipping chartering. Are sediul în Seoul, Coreea de Sud.

 3. KLEIMAR

  Belgia

  Compania KLEIMAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, Navigatie - armare pentru comert, și goods transport by sea. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. MESEMAR

  Spania

  Compania MESEMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Valencia, Spania.

 5. OZYURTLAR NAKLIYAT

  Turcia

  Compania OZYURTLAR NAKLIYAT, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Miasto, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GARTH RESOURCES LTD

  Regatul Unit

  Compania GARTH RESOURCES LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, Agentii maritime - navlositori, Navigatie - armare pentru comert, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Cardiff, Regatul Unit.

 2. SHIPPING.DK KOEGE A/S

  Danemarca

  Compania SHIPPING.DK KOEGE A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, Agentii maritime - navlositori, Navigatie - armare pentru comert, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Koege, Danemarca.

 3. K - SHIPS S.R.L.

  Italia

  Compania K - SHIPS S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, Navigatie - armare pentru pescuit, Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Genova, Italia.

 4. MEDITERRANEA DI NAVIGAZIONE S.P.A.

  Italia

  Compania MEDITERRANEA DI NAVIGAZIONE S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, Navigatie - armare pentru pescuit, Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Ravenna, Italia.

 5. DITTA GAETANO D'ALESIO DI ANTONIO E NELLO D'ALESIO S.A.S.

  Italia

  Compania DITTA GAETANO D'ALESIO DI ANTONIO E NELLO D'ALESIO S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, Navigatie - armare pentru pescuit, Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Livorno, Italia.

 1. ADOR MARE S.R.L.

  Italia

  Compania ADOR MARE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, Navigatie - armare pentru pescuit, Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Palermo, Italia.

 2. PROCOM A/S

  Danemarca

  Compania PROCOM A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antene de emisie, și Antene de emisie. Are sediul în Goerloese, Danemarca.

 1. J. LAURITZEN A/S

  Danemarca

  Compania J. LAURITZEN A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Kobenhavn, Danemarca.

 2. G. LINDENS, FRITZ NILSSONS EFTR. AB

  Suedia

  Compania G. LINDENS, FRITZ NILSSONS EFTR. AB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Ahus, Suedia.

 3. TIDE ASA

  Norvegia

  Compania TIDE ASA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Bergen, Norvegia.

 4. SILVA LTD

  Regatul Unit

  Compania SILVA LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Livingston, Regatul Unit.

 5. EPSL

  Tunisia

  Compania EPSL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Rades, Tunisia.

 6. ALTRA - IMMO

  Belgia

  Compania ALTRA - IMMO, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Ternat, Belgia.

 7. GASCHEM SERVICES GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GASCHEM SERVICES GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Hamburg, Germania.

 8. OTTAVIO NOVELLA S.P.A.

  Italia

  Compania OTTAVIO NOVELLA S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, Navigatie - armare pentru pescuit, Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Genova, Italia.

 1. REEDEREI HORST ZEPPENFELD GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Germania

  Compania REEDEREI HORST ZEPPENFELD GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Bremen, Germania.

 2. BKM HANDELSGESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHEN BEDARF MBH

  Germania

  Compania BKM HANDELSGESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHEN BEDARF MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Bochum, Germania.

 3. HOLLAND-NAUTIC-APELDOORN B.V.

  Olanda

  Compania HOLLAND-NAUTIC-APELDOORN B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Apeldoorn, Olanda.

 4. GRAIG SHIPPING PLC

  Regatul Unit

  Compania GRAIG SHIPPING PLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Cardiff, Regatul Unit.

 5. MIZ MATERIALINFORMATIONSZENTRUM GESELLSCHAFT FÜR LOGISTIK MBH

  Germania

  Compania MIZ MATERIALINFORMATIONSZENTRUM GESELLSCHAFT FÜR LOGISTIK MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, și Transport rutier - servicii logistice. Are sediul în Wilhelmshaven, Germania.

 6. ALPHA SHIP REEDEREI GMBH

  Germania

  Compania ALPHA SHIP REEDEREI GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Bremen, Germania.

 7. LA SALAMAXX

  Spania

  Compania LA SALAMAXX, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Calle, Camí Del Port, 301, Spania.

 8. NATURAL SHIPPING AG

  Elvetia

  Compania NATURAL SHIPPING AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Basel, Elvetia.

 9. ALBE ENGINEERING & CONSULTING GMBH

  Germania

  Compania ALBE ENGINEERING & CONSULTING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - agenti, și Import-export - agenti. Are sediul în Hamburg, Germania.

 10. HCI HAMMONIA SHIPPING AG

  Germania

  Compania HCI HAMMONIA SHIPPING AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru comert. Are sediul în Hamburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit