• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mozaicuri - piese

Rezultate pentru

Mozaicuri - piese - Import export

 1. ARTICIMA

  Germania

  Compania ARTICIMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. Are sediul în Aachen, Germania.

 2. EME ARTE

  Italia

  Compania EME ARTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitralii, interior design, Vitralii, și Funeral art. Are sediul în Gela, Italia.

 3. TRENCADIS INNOVACIÓN

  Spania

  Compania TRENCADIS INNOVACIÓN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faiante decorative, Marmura, Marmura si piatra naturala, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faiante decorative, Marmura, și Marmura si piatra naturala. Are sediul în Picassent-Valencia, Spania.

 4. HATAY TRADING CO. LTD

  Turcia

  Compania HATAY TRADING CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic hand craftsmanship, și artistic decoration. Are sediul în Reyhanli, Turcia.

 5. ALSANCAK MERMER NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania ALSANCAK MERMER NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Mozaicuri - piese, marble mosaics, travertine, Marmura, și Mozaicuri - piese. Are sediul în Denizli, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BLEDA FOREIGN TRADE

  Turcia

  Compania BLEDA FOREIGN TRADE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass mosaic, bathroom tiles, glass mosaics, și pool mosaic. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. FANTINI MOSAICI S.R.L.

  Italia

  Compania FANTINI MOSAICI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole religioase, marble, memorial stones, Articole religioase, și tables. Are sediul în Milano, Italia.

 3. LH MOSAIC

  Spania

  Compania LH MOSAIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. Are sediul în Cadiz, Spania.

 4. DMC MILLER

  Franta

  Compania DMC MILLER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile travertine tiling, și tiling. Are sediul în Pertuis, Franta.

 5. ZAVAGNO PAOLO MOSAICI

  Italia

  Compania ZAVAGNO PAOLO MOSAICI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. Are sediul în Sequals, Italia.

 1. GEMANCO DESIGN SRL

  Italia

  Compania GEMANCO DESIGN SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wallpapers. Are sediul în Modugno, Italia.

 2. ARCHETIPO

  Italia

  Compania ARCHETIPO, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mozaicuri - piese, inlaid parquet, antique marble, și Mozaicuri - piese. Are sediul în Ponte San Giovanni (Pg), Italia.

 1. GC CONCEPT

  Maroc

  Compania GC CONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. Are sediul în Tanger, Maroc.

 2. MOSAIC MIRO

  Olanda

  Compania MOSAIC MIRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. Are sediul în 's-Hertogenbosch, Olanda.

 3. DE CILLIA CARRELAGES

  Luxemburg

  Compania DE CILLIA CARRELAGES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mozaicuri - piese, Mozaicuri - piese, stoneware tiles, Natural stone tiles, și earthenware tiles. Are sediul în Steinsel, Luxemburg.

 4. MB STONE (MARMOBAÇA II)

  Portugalia

  Compania MB STONE (MARMOBAÇA II), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Mozaicuri - piese, Marmura, limestone, Mozaicuri - piese, și stone paving stones. Are sediul în Aljubarrota, Portugalia.

 5. EMPAKGLASS

  Portugalia

  Compania EMPAKGLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. Are sediul în Santo António Dos Cavaleiros, Portugalia.

 6. D&H DESIGN CARRELAGE

  Luxemburg

  Compania D&H DESIGN CARRELAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bai - mobilier si accesorii, Mozaicuri - piese, Bai - mobilier si accesorii, tiling coverings, Mozaicuri - piese, și natural stone. Are sediul în Diekirch, Luxemburg.

 7. FCC - FLOOR CONTRACTORS COMPANY

  Belgia

  Compania FCC - FLOOR CONTRACTORS COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramics for floors, tiles coverings, waste containers, și swimming pool construction. Are sediul în Nieuwpoort, Belgia.

 8. CONCEPT MOSAIQUE

  Franta

  Compania CONCEPT MOSAIQUE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pool mosaic, și porcelain mosaics border for swimming pools. Are sediul în Clermont L Herault, Franta.

 1. COTTO E TRAVERTINO SAS DI MEOZZI LORELLA & C.

  Italia

  Compania COTTO E TRAVERTINO SAS DI MEOZZI LORELLA & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. Are sediul în Arezzo, Italia.

 2. MOZAIEKJES

  Olanda

  Compania MOZAIEKJES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 3. BIANCO BIANCHI

  Italia

  Compania BIANCO BIANCHI, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mozaicuri - piese, Mozaicuri - piese, marble table, Luxury goods, și gypsum stucco. Are sediul în Pontassieve (fi), Italia.

 4. ETS WINCKELMANS SA

  Franta

  Compania ETS WINCKELMANS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tile. Are sediul în Lomme CEDEX, Franta.

 5. ATELIERS MOOM

  Portugalia

  Compania ATELIERS MOOM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile floor cleaner hire. Are sediul în Martingança, Portugalia.

 6. ANTON GRASL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania ANTON GRASL GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mozaicuri - piese, Placi si dale din teracota, Ceramica - placi si dale, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Mozaicuri - piese, Placi si dale din teracota, Ceramica - placi si dale, și Materii prime pentru constructii si lucrari publice. Are sediul în Presbaum, Austria.

 7. CARRARA S.A.S. DI MARCO CARRARA E C.

  Italia

  Compania CARRARA S.A.S. DI MARCO CARRARA E C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mosaic flooring, mosaic bathroom floor, și mosaic flooring for residential interiors. Are sediul în Milano, Italia.

 8. STABIGO BVBA

  Belgia

  Compania STABIGO BVBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mozaicuri - piese, Materiale pentru constructii, Mozaicuri - piese, Natural wainscot stones, Materiale pentru constructii, și marble bathroom. Are sediul în Diest, Belgia.

 9. E.GRA.M. SRL

  Italia

  Compania E.GRA.M. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marble for flooring, marble coverings, mosaics, și working of marbles, granites and stones. Are sediul în Matino, Italia.

 10. QUADRUS

  Belgia

  Compania QUADRUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Mozaicuri - piese, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, tiling, și Mozaicuri - piese. Are sediul în Wavre, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit