• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piei netabacite

Rezultate pentru

Piei netabacite - Import export

 1. VEGAPIEL HERMANOS S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania VEGAPIEL HERMANOS S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele, pielicele si blanuri, raw goatskins, raw sheepskins, raw hides, raw cowhide, leather and skins export, și sheepskins for furnishing. Are sediul în Salamanca, Spania.

 2. MCY LEATHER

  Turcia

  Compania MCY LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shoe leather, și leather bags and accessories. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ALBERTO MARANGONI LEATHER

  Brazilia

  Compania ALBERTO MARANGONI LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ox leather for shoes, și perching of hides and skins. Are sediul în Bocaina, Brazilia.

 4. SKUP I SPRZEDAŻ SKÓR PIOTR KWIATKOWSKI

  Polonia

  Compania SKUP I SPRZEDAŻ SKÓR PIOTR KWIATKOWSKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. Are sediul în Wyszków, Polonia.

 5. TRUEHIDES SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA

  Polonia

  Compania TRUEHIDES SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. Are sediul în Ostrów Mazowiecka, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LEATHER A MARKOPOYLIOTIS

  Grecia

  Compania LEATHER A MARKOPOYLIOTIS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile raw hides, skin dealers, hides, și wholesale of hides. Are sediul în Megara, Grecia.

 2. LAMBSKIN

  Belgia

  Compania LAMBSKIN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cizme si pantofi din piele, Piei pentru manusi, slippers, Cizme si pantofi din piele, Piei pentru manusi, și skins. Are sediul în Malle, Belgia.

 3. NICK WINTERS CUIRS ET PEAUX

  Franta

  Compania NICK WINTERS CUIRS ET PEAUX, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. Are sediul în Larcay, Franta.

 4. ESIDCO SA

  Senegal

  Compania ESIDCO SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. Are sediul în Diourbel, Senegal.

 5. ELDA FASHION, S.L.

  Spania

  Compania ELDA FASHION, S.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. Are sediul în Elda, Spania.

 1. F.H.U JERZY KUBIŃSKI

  Polonia

  Compania F.H.U JERZY KUBIŃSKI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. Are sediul în Lubowidz, Polonia.

 2. COVICO SA

  Franta

  Compania COVICO SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. Are sediul în Voeuil Et Giget, Franta.

 1. ATIDAM CO

  Iran

  Compania ATIDAM CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. Are sediul în Tehran, Iran.

 2. COPEL S.R.L.

  Italia

  Compania COPEL S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. Are sediul în Tarantasca, Italia.

 3. EURO ASIA DISTRIBUTION LTD

  Regatul Unit

  Compania EURO ASIA DISTRIBUTION LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. Are sediul în Middx, Regatul Unit.

 4. ALHERPELL, SL

  Spania

  Compania ALHERPELL, SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile storage of leathers and hides. Are sediul în Vallirana, Spania.

 5. SC CHIBAX SRL

  Romania

  Compania SC CHIBAX SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnati si carnaciori, Piei netabacite, Comisionari pentru transporturi internationale, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Carnati si carnaciori, Piei netabacite, Comisionari pentru transporturi internationale, și Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. Are sediul în Arad, Romania.

 6. HIDE S.P.A.

  Italia

  Compania HIDE S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei netabacite, raw cowhide, și Piei netabacite. Are sediul în Curtarolo, Italia.

 7. NORTURA BA

  Norvegia

  Compania NORTURA BA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Piei netabacite, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, și Piei netabacite. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 8. SOCIEDAD CONTINENTAL TRANSOCEÁNICA, SAS

  Columbia

  Compania SOCIEDAD CONTINENTAL TRANSOCEÁNICA, SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather, și wet blue leather. Are sediul în Bogota, Columbia.

 1. ZORA S.R.L.

  Italia

  Compania ZORA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele - materii prime, Piei netabacite, Piele - materii prime, și Piei netabacite. Are sediul în Alessandria, Italia.

 2. AFRO HIDES AND SKINS

  Camerun

  Compania AFRO HIDES AND SKINS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. Are sediul în Adamawa, Camerun.

 3. MIWED P.W. MICHAŁ WIEDEŃCZYK

  Polonia

  Compania MIWED P.W. MICHAŁ WIEDEŃCZYK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile raw hides, și raw cowhide. Are sediul în Zakrzew / Radom, Polonia.

 4. SANTA CRISTINA LTDA

  Chile

  Compania SANTA CRISTINA LTDA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. Are sediul în Santiago, Chile.

 5. DEGE TRADING

  Franta

  Compania DEGE TRADING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hides and skins. Are sediul în Obernai, Franta.

 6. SKIVERS HIDES AS

  Estonia

  Compania SKIVERS HIDES AS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de produse din piele, Piei netabacite, Import-export de produse din piele, și Piei netabacite. Are sediul în Narva, Estonia.

 7. SPACCATRICE PIAVE S.R.L.

  Italia

  Compania SPACCATRICE PIAVE S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei netabacite, raw cowhide, și Piei netabacite. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 8. ANDRITAL S.R.L.

  Italia

  Compania ANDRITAL S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei netabacite, raw cowhide, și Piei netabacite. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 9. PASSARELLA GIUSEPPE

  Italia

  Compania PASSARELLA GIUSEPPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei netabacite, raw cowhide, și Piei netabacite. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 10. W.J. & W. LANG LIMITED

  Regatul Unit

  Compania W.J. & W. LANG LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei netabacite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Piele, pielicele si blanuri, și Piele tabacita. Are sediul în Paisley, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit