• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • motoare pentru avioane

Rezultate pentru

Motoare pentru avioane - Import export

 1. SAFRAN

  Franta

  Compania SAFRAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru avioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeronautica - echipamente, Aeronautica - echipamente, și aeronautics. Are sediul în Paris Cedex 15, Franta.

 2. JETSET AIRMOTIVE, INC.

  Statele Unite ale Americii

  Compania JETSET AIRMOTIVE, INC., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru avioane. Are sediul în Hialeah, Statele Unite ale Americii.

 3. LOMA AIR

  Belgia

  Compania LOMA AIR, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Motoare pentru avioane, supplies for aeronautical applications, accessories for aircraft, și supplies for aeronautical maintenance. Are sediul în Heist Op Den Berg, Belgia.

 4. PIPISTREL D.O.O.

  Slovenia

  Compania PIPISTREL D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie pentru aeronautica, Motoare pentru avioane, Tinichigerie pentru aeronautica, și Motoare pentru avioane. Are sediul în Ajdovščina, Slovenia.

 5. ASAP LOGISTIC SOLUTIONS

  Statele Unite ale Americii

  Compania ASAP LOGISTIC SOLUTIONS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru avioane. Are sediul în Pittsburgh, Statele Unite ale Americii.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AOQI HIGH-QUALITY MODEL & TOY CO,.LTD

  China

  Compania AOQI HIGH-QUALITY MODEL & TOY CO,.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru avioane. Are sediul în Humen Town, Dongguan City, China.

 2. ROMAN WELLER

  Germania

  Compania ROMAN WELLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Electronice pentru aviatie, Transport aerian de pasageri, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Electronice pentru aviatie, și Transport aerian de pasageri. Are sediul în Bibersfeld, Germania.

 3. HB-FLUGTECHNIK GESMBH

  Austria

  Compania HB-FLUGTECHNIK GESMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reprografie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, și Aeroporturi - echipamente. Are sediul în Haid, Austria.

 4. KÜRZI AVIONICS AG

  Elvetia

  Compania KÜRZI AVIONICS AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Electricitate - componente si piese, Docuri si antrepozite, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Electricitate - componente si piese, și Docuri si antrepozite. Are sediul în Lommis, Elvetia.

 5. UL - FLUGZEUGBAU QUANDER

  Germania

  Compania UL - FLUGZEUGBAU QUANDER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Electronice pentru aviatie, Inchiriere de echipamente industriale, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Electronice pentru aviatie, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Petershagen, Germania.

 1. INTELISANO AVIATION GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania INTELISANO AVIATION GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeronautica - echipamente, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, și Aeronautica - echipamente. Are sediul în Oftersheim, Germania.

 2. GOMOLZIG FLUGZEUGWARTUNG BREITSCHEID

  Germania

  Compania GOMOLZIG FLUGZEUGWARTUNG BREITSCHEID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Nave - reparare si intretinere, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, și Nave - reparare si intretinere. Are sediul în Breitscheid, Germania.

 1. SCHAFFRAN PROPELLER + SERVICE GMBH

  Germania

  Compania SCHAFFRAN PROPELLER + SERVICE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Nave - reparare si intretinere, Santiere navale - reparatii si intretinere, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru avioane, Nave - reparare si intretinere, Santiere navale - reparatii si intretinere, și Nave - aparate si echipamente. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. MB ELECTRONIC AG

  Germania

  Compania MB ELECTRONIC AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru avioane, Componente si piese pentru aparate electrocasnice mari, Nave - aparate si echipamente, Motoare pentru avioane, și Componente si piese pentru aparate electrocasnice mari. Are sediul în München, Germania.

 3. SWISS AVIATION SERVICES AG

  Elvetia

  Compania SWISS AVIATION SERVICES AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeronautica - echipamente, Electronice pentru aviatie, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeronautica - echipamente, și Electronice pentru aviatie. Are sediul în Volketswil, Elvetia.

 4. FLUGZEUGSERVICE VON ROTZ AG

  Elvetia

  Compania FLUGZEUGSERVICE VON ROTZ AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Nave - reparare si intretinere, Santiere navale - reparatii si intretinere, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Nave - reparare si intretinere, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Bad Ragaz, Elvetia.

 5. ACG AIR-CRAFT GMBH

  Germania

  Compania ACG AIR-CRAFT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Electronice pentru aviatie, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, și Electronice pentru aviatie. Are sediul în Allendorf, Germania.

 6. MIRA GROUP

  Egipt

  Compania MIRA GROUP, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru avioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, aircraft engines, și aircraft engines and components. Are sediul în Cairo, Egipt.

 7. DS-AIR SERVICE GMBH

  Germania

  Compania DS-AIR SERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Electronice pentru aviatie, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, și Electronice pentru aviatie. Are sediul în Bremerhaven, Germania.

 8. GROB AEROSPACE GMBH

  Germania

  Compania GROB AEROSPACE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru avioane. Are sediul în Tussenhausen, Germania.

 1. BUSEL MAKINA SAN.TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania BUSEL MAKINA SAN.TIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru avioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile precision turning. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 2. EUROPAVIA (SUISSE) SA HOLDING

  Elvetia

  Compania EUROPAVIA (SUISSE) SA HOLDING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, Motoare pentru avioane, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, și Transport aerian de marfuri. Are sediul în Bern, Elvetia.

 3. PORTA AIR SERVICE GMBH & CO KG

  Germania

  Compania PORTA AIR SERVICE GMBH & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Electronice pentru aviatie, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, și Electronice pentru aviatie. Are sediul în Porta Westfalica, Germania.

 4. BERNRADER MEßTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BERNRADER MEßTECHNIK GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - echipare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tutun, Comunicare, Motoare pentru avioane, Tutun, Comunicare, și Motoare pentru avioane. Are sediul în Germering, Germania.

 5. EADS DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania EADS DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, și Motoare pentru avioane. Are sediul în Ottobrunn, Germania.

 6. ALC SPECZAKAZ

  Belarus

  Compania ALC SPECZAKAZ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru avioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeronautica - echipamente, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeronautica - echipamente, aeronautic systems service, și aviation industry supplies. Are sediul în Minsk, Belarus.

 7. BEECHCRAFT BERLIN AVIATION GMBH

  Germania

  Compania BEECHCRAFT BERLIN AVIATION GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, Electronice pentru aviatie, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi - echipamente, și Electronice pentru aviatie. Are sediul în Schönefeld, Germania.

 8. EICHENBERGER AVIATION AG

  Elvetia

  Compania EICHENBERGER AVIATION AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi, Docuri si antrepozite, Motoare pentru avioane, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi, și Docuri si antrepozite. Are sediul în Urdorf, Elvetia.

 9. REINHARDT SYSTEM UND MESSELECTRONIC GMBH

  Germania

  Compania REINHARDT SYSTEM UND MESSELECTRONIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru avioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radare si radionavigatie, Echipamente de testare, Ceasornicarie, Radare si radionavigatie, Echipamente de testare, și Ceasornicarie. Are sediul în Dießen a. Ammersee, Germania.

 10. NATIONAL AVIATION

  Statele Unite ale Americii

  Compania NATIONAL AVIATION, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru avioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aviation industry instrumentation, Aircraft fuels, și Aviation lubricants. Are sediul în Seattle, Statele Unite ale Americii.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit