• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • montare placi si dale ceramice - intreprinderi

Rezultate pentru

Montare placi si dale ceramice - intreprinderi - Import export

 1. ITALBU SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Industrial flooring in klinker for food industry. Since 1986 we are designing, supplying and producing klinker flooring and hygienic cladding, as well as collection and drainage systems, for the food and industrial sectors. For over 35 years, we have been offering the highest quality standards in the design and realisation of: Industrial and hygienic floor coverings in klinker Epoxy waterproofing resins for grouting

 2. GUERIN BZH SERVICES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GUERIN BZH SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. Are sediul în Trémuson, Franta.

 3. ALMAJANU NICOLAE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALMAJANU NICOLAE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faianta, Acoperisuri - lucrari, Zidarie - lucrari, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faianta, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în La Meilleraye-De-Bretagne, Franta.

 4. PAVIMENTOS HORMIGON IMPRESO ILLESCAS

  Spania

  Compania PAVIMENTOS HORMIGON IMPRESO ILLESCAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. Are sediul în Illescas, Spania.

 5. ESTABLIE PONCEUR

  Franta

  Compania ESTABLIE PONCEUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. Are sediul în Châtelguyon, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PAVIMENTOS IMPRESO VILLALBA

  Spania

  Compania PAVIMENTOS IMPRESO VILLALBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. Are sediul în Collado Villalba, Spania.

 2. FRANCEPIERRE

  Franta

  Compania FRANCEPIERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. Are sediul în Bernis, Franta.

 3. TRENCADIS INNOVACIÓN

  Spania

  Compania TRENCADIS INNOVACIÓN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faiante decorative, Marmura, Marmura si piatra naturala, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faiante decorative, Marmura, și Marmura si piatra naturala. Are sediul în Picassent-Valencia, Spania.

 4. FRANCEPIERRE PARIS

  Franta

  Compania FRANCEPIERRE PARIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, și travertine tiling. Are sediul în Paris, Franta.

 5. PAVIMENTOS HORMIGON IMPRESO GUADALAJARA

  Spania

  Compania PAVIMENTOS HORMIGON IMPRESO GUADALAJARA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale - beton, furniture, floors, Floor covering, și Dale - beton. Are sediul în Guadalajara, Spania.

 1. EL HOLDINGS

  Malta

  Compania EL HOLDINGS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile banks loans for businesses, bank financing for businesses, porcelain tiles, și commercial financing. Are sediul în Liklin, Malta.

 2. PAVING SLABS UK

  Regatul Unit

  Compania PAVING SLABS UK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stone paving stones, garden tiles, și wall ties. Are sediul în Milton Keynes, Regatul Unit.

 1. IWM INDUSTRIE WARTUNG MESCHEDE

  Germania

  Compania IWM INDUSTRIE WARTUNG MESCHEDE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. Are sediul în Meschede, Germania.

 2. ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO

  Italia

  Compania ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli industriale, Acoperiri industriale cu rasina, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Constructii - finisaje, Pardoseli industriale, Acoperiri industriale cu rasina, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, și Constructii - finisaje. Are sediul în Catania, Italia.

 3. TOPERO BALKONBODEN

  Germania

  Compania TOPERO BALKONBODEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. Are sediul în Untersiemau, Germania.

 4. DUROMIT SUELOS AGROALIMENTARIOS

  Spania

  Compania DUROMIT SUELOS AGROALIMENTARIOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli industriale, concrete edging, acrylic colours, Pardoseli industriale, și resin coatings. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. METRE CARRE M2

  Franta

  Compania METRE CARRE M2, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Floor covering, Industrial floor coating, și tile setter. Are sediul în Val De Virvee, Franta.

 6. HORMIGÓN IMPRESO GUADALAJARA

  Spania

  Compania HORMIGÓN IMPRESO GUADALAJARA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprinted concrete, pebbles, și flooring. Are sediul în Guadalajara, Spania.

 7. PAVIMPROJECT

  Italia

  Compania PAVIMPROJECT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flooring. Are sediul în Fano, Italia.

 8. GARANT-2 LTD

  Ucraina

  Compania GARANT-2 LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stone paving stones. Are sediul în Odesa, Ucraina.

 1. LIMPIEZAS BEDIA

  Spania

  Compania LIMPIEZAS BEDIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lead and polishing floor treatment, marble working, bright polishing, și polished concrete. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 2. MAÎTRE CARRELEUR

  Franta

  Compania MAÎTRE CARRELEUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tile setter, parquet, ceramics laid, și parquet laid. Are sediul în Nancy, Franta.

 3. ROSS SOLUTION PROJECTS

  Regatul Unit

  Compania ROSS SOLUTION PROJECTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. Are sediul în Barnet, Regatul Unit.

 4. CAEM DORDINI CERAMICHE S.R.L.

  Italia

  Compania CAEM DORDINI CERAMICHE S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parchet, furniture, floors, flooring ceramics, Parchet, și floor maintenance. Are sediul în Bagnolo San Vito, Italia.

 5. BASE DRIVEWAYS

  Regatul Unit

  Compania BASE DRIVEWAYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. Are sediul în Kent, Regatul Unit.

 6. MARTEK INTERNATIONAL

  Franta

  Compania MARTEK INTERNATIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii, Placarea fatadelor, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Marmura, Materiale de constructii, Placarea fatadelor, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, și Marmura. Are sediul în Marseille, Franta.

 7. SCHOMBURG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania SCHOMBURG GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. Are sediul în Detmold, Germania.

 8. DE SOUSA DALLAGES

  Franta

  Compania DE SOUSA DALLAGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale - beton, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Dale - beton, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, construction site equipment, și big tables. Are sediul în Villefranche-De-Lauragais, Franta.

 9. OZCETE KARO

  Turcia

  Compania OZCETE KARO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. Are sediul în Adana, Turcia.

 10. DRIVEWAY PAVING

  Irlanda

  Compania DRIVEWAY PAVING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. Are sediul în Dublin, Irlanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit