• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • minereuri feroase si neferoase

Rezultate pentru

Minereuri feroase si neferoase - Import export

 1. ARMATURENWERK HÖTENSLEBEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ARMATURENWERK HÖTENSLEBEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Hötensleben, Germania.

 2. COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE KIESELGUHR - CEKESA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE KIESELGUHR - CEKESA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diatoms, KIESELGUHR, extraction of kieselguhr, diatom extraction, kieselguhr marketing, diatom stones, și opal. Are sediul în Elche De La Sierra-Albacete, Spania.

 3. GTD GRAPHIT TECHNOLOGIE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GTD GRAPHIT TECHNOLOGIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Langgöns, Germania.

 4. ERNST KRATZ GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ERNST KRATZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. AUGUST NIEDERREUTHER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AUGUST NIEDERREUTHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Ingolstadt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CTG GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CTG GMBH & CO. KG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Bad Breisig, Germania.

 2. NIMEX NE-METALL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NIMEX NE-METALL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Helbra, Germania.

 3. LINOX GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LINOX GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Import-export - agenti, Minereuri feroase, Oxizi si peroxizi organici, Minereuri, Cuart si nisip de cuart, Chimie minerala - produse de baza si derivati, și Chimie organica - produse de baza si derivati. Are sediul în Dinslaken, Germania.

 4. HSB NORMALIEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HSB NORMALIEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Schwaigern, Germania.

 5. EDEN-DESIGN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EDEN-DESIGN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Iserlohn, Germania.

 1. KLOPPERT STAHL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KLOPPERT STAHL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Fröndenberg, Germania.

 2. PSE STAHL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PSE STAHL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Essen, Germania.

 1. LAFORTEC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LAFORTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Grünhain-Beierfeld, Germania.

 2. STANFORD ADVANCED MATERIALS

  Statele Unite ale Americii

  Stanford Advanced Materials (SAM) este un furnizor global al unei serii de metale pure, aliaje, ceramică și minerale, cum ar fi oxizi, cloruri, sulfuri, oxizalți etc.

 3. ANDREAS KÖPER - METALLGO E.K.

  Germania

  Compania ANDREAS KÖPER - METALLGO E.K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Grünstadt, Germania.

 4. ANCON GMBH

  Germania

  Compania ANCON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 5. MST EDELSTAHLROHR GMBH

  Germania

  Compania MST EDELSTAHLROHR GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Ratingen, Germania.

 6. BS BUSINESS & SERVICE

  Peru

  Compania BS BUSINESS & SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Chiclayo, Peru.

 7. MARMARA METAL MAMULLERI TICARET A.S.

  Turcia

  Compania MARMARA METAL MAMULLERI TICARET A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile non-ferrous metals. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. JH TRADING + SALES

  Germania

  Compania JH TRADING + SALES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mineral compounds, raw materials, și brass instruments. Are sediul în Verl, Germania.

 1. GROBBLECHSERVICE STÜNKEL GMBH

  Germania

  Compania GROBBLECHSERVICE STÜNKEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Isernhagen, Germania.

 2. KLEEMANN EDELSTAHLSERVICE & LOGISTIK GMBH

  Germania

  Compania KLEEMANN EDELSTAHLSERVICE & LOGISTIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Dornum, Germania.

 3. MULBROD ® NORMALIEN UND BEFESTIGUNGSMITTEL MÜLLER & CO. KG

  Germania

  Compania MULBROD ® NORMALIEN UND BEFESTIGUNGSMITTEL MÜLLER & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Schwabach, Germania.

 4. ORI MARTIN DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania ORI MARTIN DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Duisburg, Germania.

 5. BEPRO-BLECH UND PROFILSTAHL HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H. & CO BETRIEBS-KG

  Germania

  Compania BEPRO-BLECH UND PROFILSTAHL HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H. & CO BETRIEBS-KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Gelsenkirchen, Germania.

 6. OUDER TRADING GMBH

  Germania

  Compania OUDER TRADING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 7. LANDRUF ROHRTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania LANDRUF ROHRTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Siegen, Germania.

 8. OXIDOS FERRICOS S A

  Spania

  Compania OXIDOS FERRICOS S A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mixed iron oxides. Are sediul în Guadix, Spania.

 9. PROFIX IMPORT & EXPORT TRADING CO.LTD.

  Turcia

  Compania PROFIX IMPORT & EXPORT TRADING CO.LTD., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile perlite. Are sediul în Izmir, Turcia.

 10. LUXEMBOURG COMPANY OF METALS & ALLOYS

  Luxemburg

  Compania LUXEMBOURG COMPANY OF METALS & ALLOYS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile titanium and alloys, Titanium bar, primary and semifinished metal products, și Titanium wire. Are sediul în Ehlerange, Luxemburg.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Minereuri feroase si neferoase - Import export

Număr de rezultate

8.750 Intreprinderile