• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • metal - tacamuri

Rezultate pentru

Metal - tacamuri - Import export

 1. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

  Germania

  Compania WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea profesionale, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Cutite de uz casnic, Metal - tacamuri, Filtre de cafea profesionale, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Cutite de uz casnic, și Metal - tacamuri. Are sediul în Geislingen/steige, Germania.

 2. LAYANA COMPANY

  Taiwan (ROC)

  Compania LAYANA COMPANY, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal - tacamuri, cutlery, carving fork, Metal - tacamuri, și tableware. Are sediul în CHANGHUA, Taiwan (ROC).

 3. PALAMIANAKIS

  Grecia

  Compania PALAMIANAKIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hunting knives, și cutlery. Are sediul în Irakleio, Grecia.

 4. SAS DUBOST COLAS PRADEL

  Franta

  Compania SAS DUBOST COLAS PRADEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal - tacamuri, knives, pizza knives, Stainless steel and table cutlery, și Metal - tacamuri. Are sediul în Viscomtat, Franta.

 5. W. NUSSER GMBH

  Germania

  Compania W. NUSSER GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii - lucrari, Climatizoare pentru vehicule, Incalzire industriala - instalatii si material, Instalatii - lucrari, Climatizoare pentru vehicule, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Neusäß, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FESCER

  Turcia

  Compania FESCER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inox - tacamuri, kitchen items, și Inox - tacamuri. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH

  Germania

  Compania TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Minereuri, Cutite de uz casnic, și Minereuri. Are sediul în Bindlach, Germania.

 3. PINDER BROTHERS LTD

  Regatul Unit

  Compania PINDER BROTHERS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal - tacamuri, Staniu - tacamuri, Metal - tacamuri, și Staniu - tacamuri. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 4. KYUSYOKU KIKAKUTAI

  Japonia

  Compania KYUSYOKU KIKAKUTAI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile japanese, și green tea. Are sediul în Yokohama, Japonia.

 5. STYLE ART COLLECTIONS

  India

  Compania STYLE ART COLLECTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal - tacamuri. Are sediul în MORADABAD, India.

 1. CHROMOLITE CUTELARIAS - MARCA DALPER

  Portugalia

  Compania CHROMOLITE CUTELARIAS - MARCA DALPER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal - tacamuri, și Metal - tacamuri. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

 2. APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V.

  Olanda

  Compania APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal - tacamuri, și Metal - tacamuri. Are sediul în Apeldoorn, Olanda.

 1. ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA

  Portugalia

  Compania ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal - tacamuri, Vesela de masa, Metal - tacamuri, și Vesela de masa. Are sediul în Porto, Portugalia.

 2. INKUG S.L.IDURGO

  Spania

  Compania INKUG S.L.IDURGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal - tacamuri, și Metal - tacamuri. Are sediul în Gernika, Spania.

 3. STAWARZ TECHNOLOGY

  Polonia

  Compania STAWARZ TECHNOLOGY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal - tacamuri. Are sediul în Tczów, Polonia.

 4. WILKENS & SÖHNE GMBH

  Germania

  Compania WILKENS & SÖHNE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal - tacamuri, și Metal - tacamuri. Are sediul în Bremen, Germania.

 5. NINGBO TUNER TRADING CO., LTD

  China

  Compania NINGBO TUNER TRADING CO., LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal - tacamuri. Are sediul în Yuyao, China.

 6. GREEN HILLS ENTERPRISES

  Pakistan

  Compania GREEN HILLS ENTERPRISES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal - tacamuri. Are sediul în Wazirabad, Pakistan.

 7. HGS - BESTECKFABRIK HERBERT GOSEBRINK

  Germania

 8. BREDERO PRICE COATERS LIMITED

  Regatul Unit

 1. MULTI-STROKE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania MULTI-STROKE LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tacamuri, și Tacamuri. Are sediul în Tipton, Regatul Unit.

 2. HELE PRODUKSJON OG KOMPETANSESEN AS

  Norvegia

 3. KSR AUTOMOTIVE LIMITED

  Regatul Unit

 4. MIRAP AG

  Elvetia

 5. WERBETECHNIK KATER GMBH

  Germania

  Compania WERBETECHNIK KATER GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tacamuri, și Tacamuri. Are sediul în Meppen, Germania.

 6. ANDREAS METZGER

  Austria

  Compania ANDREAS METZGER, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tacamuri, și Tacamuri. Are sediul în Dietach, Austria.

 7. STUDIO GAP (GAP)

  Polonia

  Compania STUDIO GAP (GAP), care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tacamuri, și Tacamuri. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 8. WINKLER + DUENNEBIER AG

  Germania

  Compania WINKLER + DUENNEBIER AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tacamuri, și Tacamuri. Are sediul în Neuwied, Germania.

 9. WEIDENTHALER GMBH

  Austria

  Compania WEIDENTHALER GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte metalice de uz casnic, și Obiecte metalice de uz casnic. Are sediul în Wien, Austria.

 10. MONTANSTAHL SA

  Elvetia

  Compania MONTANSTAHL SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte metalice de uz casnic, și Obiecte metalice de uz casnic. Are sediul în Stabio, Elvetia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit