• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • industrial conservation

Rezultate pentru

Industrial conservation - Import export

 1. PURIF'AIR

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PURIF'AIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conservanti alimentari, air purifiers, Odour purification, Pollution - services for the environment, Odour elimination, Odour removal product, treatment of smells, treating and destroying odours, și Products to fight olfactory pollution. Are sediul în Paris, Franta.

 2. SERCALIA

  Spania

  Compania SERCALIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - chimie si farmacie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial conservation. Are sediul în Barcelona, Spania.

 3. RENT HOSTELERÍA MALLORCA

  Spania

  Compania RENT HOSTELERÍA MALLORCA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile equipment hire for the hotel industry, systems and equipment for grilling for the food and conserving industry, și catering sector advice. Are sediul în Palma, Spania.

 4. NAFINOX

  Franta

  Compania NAFINOX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarii profesionale - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry, și machines and equipment for hotels, catering and public premises. Are sediul în Toulouse, Franta.

 5. SALVADOR EXTREMIANA - SALEX

  Spania

  Compania SALVADOR EXTREMIANA - SALEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry. Are sediul în Ibi, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AURELI FOODEQUIPMENT

  Italia

  Compania AURELI FOODEQUIPMENT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines for fresh pasta, systems and equipment for grilling for the food and conserving industry, și kneading machines for bakeries, biscuit factories and pastry-making. Are sediul în Roma, Italia.

 2. BAY OF BISCAY AQUATICS SL- BOBAMAR

  Spania

  Compania BAY OF BISCAY AQUATICS SL- BOBAMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cochilii, crustacee, Cochilii, crustacee, machinery for plant nurseries, marine mollusc aquaculture, și systems and equipment for grilling for the food and conserving industry. Are sediul în Zamudio, Spania.

 3. AUXIHOSTELERIA

  Spania

  Compania AUXIHOSTELERIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catering sector advice, systems and equipment for grilling for the food and conserving industry, și machines for the hotel trade. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 4. DG LOJISTIK

  Turcia

  Compania DG LOJISTIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small appliances for personal use, medicine transport, și systems and equipment for batter-coating and breading for the food and conserving industry. Are sediul în Akdeniz/mersin-Türkei, Turcia.

 5. DBS GASTRO ENDÜSTIRIYEL MUTFAK LTD. ŞTI

  Turcia

  Compania DBS GASTRO ENDÜSTIRIYEL MUTFAK LTD. ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarii profesionale - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile grills for industrial rotisserie, rotary cutters, rakes, și systems and equipment for grilling for the food and conserving industry. Are sediul în Manisa, Turcia.

 1. MAQUINARIA HOSTELERIA SHOP S.L

  Spania

  Compania MAQUINARIA HOSTELERIA SHOP S.L, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry, și polystyrene plates for restaurants. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. LENNERT DE DRIJVER

  Belgia

  Compania LENNERT DE DRIJVER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarii profesionale - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile porcelain plates, și systems and equipment for grilling for the food and conserving industry. Are sediul în Puurs, Belgia.

 1. ECOINOX

  Olanda

  Compania ECOINOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarii profesionale - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry. Are sediul în Grootebroek, Olanda.

 2. SATELCA

  Spania

  Compania SATELCA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry. Are sediul în Cáceres, Spania.

 3. FRYER BASKET TURKEY

  Turcia

  Compania FRYER BASKET TURKEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotisoare profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry, și systems and equipment for frying for the food and conserving industry. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. FORMEX

  Turcia

  Compania FORMEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile article for restaurants, industrial mixers, systems and equipment for grilling for the food and conserving industry, și hotel complex. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. SUMINISTROS MATRIO S.L.

  Spania

  Compania SUMINISTROS MATRIO S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry, și catering services. Are sediul în Catarroja, Spania.

 6. KROS RESTO - MATÉRIEL PROFESSIONNEL RESTAURATION

  Franta

  Compania KROS RESTO - MATÉRIEL PROFESSIONNEL RESTAURATION, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry. Are sediul în Bordeaux, Franta.

 7. LEECOFFEE

  Spania

  Compania LEECOFFEE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafea si ceai. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry. Are sediul în Vigo, Spania.

 8. INSTAFER COMERCIAL DE NEGOCIOS

  Spania

  Compania INSTAFER COMERCIAL DE NEGOCIOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry, dishwashers, și friers. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. ST.TECH SRL

  Italia

  Compania ST.TECH SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Adapatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile breaded veal cutlets, și systems and equipment for grilling for the food and conserving industry. Are sediul în Milano, Italia.

 2. FEYMA

  Spania

  Compania FEYMA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry, și catering services. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. CIANCO

  Spania

  Compania CIANCO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry. Are sediul în Donostia San-sebastian, Spania.

 4. KARŠTA ŠALTA

  Lituania

  Compania KARŠTA ŠALTA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 5. BARMANSKÉ POTŘEBY - BARSTORE.CZ

  Republica Ceha

  Compania BARMANSKÉ POTŘEBY - BARSTORE.CZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru baruri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry. Are sediul în Kralupy Nad Vltavou, Republica Ceha.

 6. IGLI HOSTELERIA

  Spania

  Compania IGLI HOSTELERIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry, și catering services. Are sediul în Almendralejo, Spania.

 7. COMIG

  Italia

  Compania COMIG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for batter-coating and breading for the food and conserving industry. Are sediul în Cittadella, Italia.

 8. ATA SYSTEM S.R.L.

  Italia

 9. BRN SLEEP PRODUCTS

  Turcia

  Verified by europages badge

  Welcome to BRN Sleep Products, a global mattress industry leader, offering premium mattresses, covers, upholstered beds, box springs, and adjustable bed sets. Our steadfast commitment to Trust, Continuity, and Esteem extends to customers, dealers, and suppliers, backed by over 21 years of dedicated service. BRN operates state-of-the-art factories in Turkey and the USA. As Turkey's largest mattress factory (55, 000 m²) with a daily capacity of 10, 000 mattresses, supplemented by our USA facilities producing an additional 3, 000 daily, our global deliveries prioritize efficiency and energy conservation through cutting-edge technology. Explore our diverse product range, featuring Inner Spring Mattresses, Pocket Spring Mattresses, Soft Memory Foam, Medium Foam Mattresses, Hybrid Series, Handmade Mattresses, and Luxury Mattresses. BRN, pioneers of the Roll-pack mattress, sets global production standards in Turkey. We efficiently serve key markets in Europe, the Middle East, and Asia, with strong partnerships with leading ticking, foam, and spring suppliers.BRN specializes in unique private label mattresses for businesses and custom-made options tailored to individual preferences.We create specially designed mattresses through our private label programs. Committed to sustainability, our mattresses are OEKO-TEX certified and recognized as Climate Pledge Friendly. Serving Fortune 500 companies globally, BRN invites you to connect for an elevated sleep experience. Contact us for more

 10. HERMANN BANTLEON GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  We are Hermann Bantleon GmbH – the lubricant specialist from Ulm. A medium-sized company with around 250 employees. We advise our customers on site and create customised concepts. Our range covers the entire process chain of the metal processing industry – from machining the workpiece to cleaning and packaging. We support plant and machine manufacturers in the automotive sector right from the design phase. Sustainability is our corporate goal. That is why we do our own research and develop long-lasting products. In addition, we participate in various projects, such as bee conservation or CO2 compensation through reforestation. Employees, customers and business partners can acquire new knowledge in the BANTLEON FORUM. We assume social and communal responsibility. For example, we support social institutions and events in the areas of health, culture and sports.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit