• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • matritarea materialelor plastice - masini-unelte

Rezultate pentru

Matritarea materialelor plastice - masini-unelte - Import export

 1. ME.RO. SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Me.Ro. makes surface treatment systems (corona treatment, plasma treatment) and induction sealing systems (cap sealing). The plasma treatment system is used to make plastic film suited to printing and laminating processes. For certain materials, the plasma treatment system provides advantages over corona treatment. The cap sealing system is used in the bottling industry to seal recipients after filling.

 2. ARIETE GROUP

  Bulgaria

  Compania ARIETE GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Logistica integrata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare materiale plastice, Roboti de asamblare, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Turnare materiale plastice, Roboti de asamblare, Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii, și Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. Are sediul în Pazardzhik, Bulgaria.

 3. MATRICERÍA INVIR

  Spania

  Compania MATRICERÍA INVIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Matrite de precizie, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Matrite de precizie, metal milling, și tool manufacturing. Are sediul în Albacete, Spania.

 4. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Portugalia

  Compania MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Matrite de precizie, tool manufacturing, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Matrite de precizie, și Mould design and manufacturing. Are sediul în Marinha Grande, Portugalia.

 5. AL-DA CILINDRI E VITI PER MATERIE PLASTICHE

  Italia

  Compania AL-DA CILINDRI E VITI PER MATERIE PLASTICHE, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plants, machinery and equipment for the plastics industry. Are sediul în Garbagnate Milanese, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PERFORATION MACHINERY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania PERFORATION MACHINERY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. Are sediul în Bradford, Regatul Unit.

 2. GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS

  Italia

  Compania GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii industriale - conceptie, thermoforming lines, industrial systems, Instalatii industriale - conceptie, și Machine maintenance. Are sediul în Casnigo, Italia.

 3. ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Spuma de cauciuc si de material plastic, Materiale plastice - utilaje industriale, Spuma de cauciuc si de material plastic, și Materiale plastice - utilaje industriale. Are sediul în Neumarkt I.d.opf, Germania.

 4. MATRICERÍA ROYAN, S.L.

  Spania

  Compania MATRICERÍA ROYAN, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dies and moulds, punching matrices, template preparation machines, și polyester matrices. Are sediul în Denia, Spania.

 5. KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini-unelte de taiat, moulds for the confectionery industry, și extruders for the food industry. Are sediul în Bad-Schwartau, Germania.

 1. PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA.

  Portugalia

  Compania PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, și Matrite de precizie. Are sediul în Oliveira De Azeméis, Portugalia.

 2. EXTREMPLAST BT.

  Ungaria

  Compania EXTREMPLAST BT., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea prin suflare a cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Reciclaje de ambalaje, Extrudarea materialelor plastice - utilaje, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Reciclaje de ambalaje, și Extrudarea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Székesfehérvár, Ungaria.

 1. INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM)

  Portugalia

  Compania INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile design of moulds for plastics, mould design, packaging mould design, și mould building. Are sediul în Porto De Mós, Portugalia.

 2. INDUSTRIAS MICAL

  Spania

  Compania INDUSTRIAS MICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de turnare, Matrite si modele, mazak cast items, Matrite de turnare, și Matrite si modele. Are sediul în Albacete, Spania.

 3. GRUBER A/S

  Danemarca

  Compania GRUBER A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. Are sediul în Haderslev, Danemarca.

 4. EXROTEC GMBH

  Germania

  Compania EXROTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Modelarea otelurilor si a metalelor, brioche moulds, tool manufacturing, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, și Modelarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Neuhaus-Schierschnitz, Germania.

 5. SALAPLAST KFT.

  Ungaria

  Compania SALAPLAST KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, și Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. Are sediul în Szeged, Ungaria.

 6. FRIEDRICH WEIßBARTH & SOHN GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania FRIEDRICH WEIßBARTH & SOHN GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Spuma de cauciuc si de material plastic, Materiale plastice - utilaje industriale, Spuma de cauciuc si de material plastic, și Materiale plastice - utilaje industriale. Are sediul în Kaufbeuren, Germania.

 7. KUNSTSTOFFTECHNIK SCHERER & TRIER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KUNSTSTOFFTECHNIK SCHERER & TRIER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Spuma de cauciuc si de material plastic, Cabluri si fire electrice si telefonice, Materiale plastice - utilaje industriale, Spuma de cauciuc si de material plastic, Cabluri si fire electrice si telefonice, și Materiale plastice - utilaje industriale. Are sediul în Michelau i.OFr, Germania.

 8. SETFORGE GAUVIN SA

  Franta

  Compania SETFORGE GAUVIN SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie - matritare si stampare, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, drop-forging, Feronerie - matritare si stampare, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, și forging. Are sediul în La Monnerie Le Montel, Franta.

 1. DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie, Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, Spuma de cauciuc si de material plastic, Materiale plastice - utilaje industriale, Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie, Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, Spuma de cauciuc si de material plastic, și Materiale plastice - utilaje industriale. Are sediul în Niederwinkling, Germania.

 2. HÄRING GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HÄRING GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Spuma de cauciuc si de material plastic, Materiale plastice - utilaje industriale, Spuma de cauciuc si de material plastic, și Materiale plastice - utilaje industriale. Are sediul în Eslarn, Germania.

 3. VF VERPACKUNGEN GMBH

  Germania

  Compania VF VERPACKUNGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Spuma de cauciuc si de material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje industriale, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Materiale plastice - utilaje industriale, și Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. Are sediul în Sulzberg, Germania.

 4. GRIESBECK KUNSTSTOFFPRODUKTE KG

  Germania

  Compania GRIESBECK KUNSTSTOFFPRODUKTE KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Spuma de cauciuc si de material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Materiale plastice - utilaje industriale, Cabluri si fire electrice si telefonice, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Materiale plastice - utilaje industriale, și Cabluri si fire electrice si telefonice. Are sediul în Peiting, Germania.

 5. ROS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ROS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Spuma de cauciuc si de material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje industriale, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Sarma si cablu din otel, Materiale plastice - utilaje industriale, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, și Sarma si cablu din otel. Are sediul în Coburg, Germania.

 6. FRITSCH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FRITSCH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Spuma de cauciuc si de material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Materiale plastice - utilaje industriale, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Masini de gaurit pentru hartie si carton, Materiale plastice - utilaje industriale, și Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. Are sediul în Welden, Germania.

 7. WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Spuma de cauciuc si de material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje industriale, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Table pentru matritare, Materiale plastice - utilaje industriale, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, și Table pentru matritare. Are sediul în Marktheidenfeld, Germania.

 8. EMQTEC AG

  Germania

  Compania EMQTEC AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie, Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, Spuma de cauciuc si de material plastic, Materiale plastice - utilaje industriale, Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie, Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, Spuma de cauciuc si de material plastic, și Materiale plastice - utilaje industriale. Are sediul în Friedberg, Germania.

 9. RUDOLF GEITZ GMBH

  Germania

  Compania RUDOLF GEITZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metalurgie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table pentru matritare, Spuma de cauciuc si de material plastic, Materiale plastice - utilaje industriale, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Table pentru matritare, Spuma de cauciuc si de material plastic, Materiale plastice - utilaje industriale, și Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. Are sediul în Dinkelsbühl, Germania.

 10. TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH

  Germania

  Compania TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table pentru matritare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Spuma de cauciuc si de material plastic, Reductori hidraulici, Materiale plastice - utilaje industriale, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Spuma de cauciuc si de material plastic, Reductori hidraulici, și Materiale plastice - utilaje industriale. Are sediul în Gauting, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit