• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rectificare - masini-unelte

Rezultate pentru

Rectificare - masini-unelte - Import export

 1. WILHELM WINTER GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Production, supply and installation of machines, systems and components – installation of new systems (mechanics, hydraulics and electrics) – modernisation and conversion of production facilities, repairs and modifications – own production with modern machinery and extensive supply of standard spare parts for rapid response should the need arise (e.g. in the event of system downtime or damage).

 2. WALDEMAR LOESER GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WALDEMAR LOESER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polizare - masini-unelte, Cylindrical grinding machines, centreless, Belt sanders for metals, Brushing/deburring machines, Portable pneumatic grinding machines, Flat grinding machines, Surface belt grinding machines, manual grinders, și Combined grinding machines. Are sediul în Speyer, Germania.

 3. TECHNO-COMMERZ HAU-KLENNER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TECHNO-COMMERZ HAU-KLENNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Mühlheim, Germania.

 4. HIRZ-KRÄMER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HIRZ-KRÄMER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Bad König, Germania.

 5. FRITZ STUDER AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania FRITZ STUDER AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Steffisburg, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CAMUT - RETTIFICATRICI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CAMUT - RETTIFICATRICI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, materiale electrice, Broaste, Carucioare elevatoare, Feronerie pentru constructii, materiale electrice, Broaste, și Carucioare elevatoare. Are sediul în Saluggia, Italia.

 2. ADCOS CNC TECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ADCOS CNC TECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Finnentrop, Germania.

 3. FIVEX SRL

  Romania

  Cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul procesarii metalelor, FIVEX se concentreaza in acest moment pe doua directii principale: - constructii metalice industriale si civile; - prelucrari mecanice CNC In scopul realizarii acestora, in cadrul uzinei se desfasoara urmatoarele activitati: - Debitare automata (plasma si oxygaz), mecanica si manuala - Prelucrari mecanice CNC si clasice - Mecano-sudura - Vopsire lichida prin pulvarizare - Asamblare si Montaj in santier - Reparatii si Mentenanta Produsele noastre se adreseaza in special industriilor: automotive, minerit, energie, logistica, aerospațială, petrol si gaze, navala, chimica și constructiilor metalice. Capacitatile noastre tehnice și fluxul de producție flexibil ne-au permis să ne calificam drept furnizor pentru importante companii europene din tari precum: Franta, Germania, Elveția, Italia, Marea Britanie, Olanda, Norvegia și Luxemburg.

 4. XIQI OILFIELD EQUIPMENT MANUFACTURER CO., LTD

  China

  Compania XIQI OILFIELD EQUIPMENT MANUFACTURER CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Yancheng, China.

 5. KAPP NILES GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KAPP NILES GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rectificare - masini-unelte, și Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Coburg, Germania.

 1. OKAMOTO MACHINE TOOL EUROPE GMBH

  Germania

  Compania OKAMOTO MACHINE TOOL EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polizarea otelurilor si a metalelor, sanding machines, nc grinding, industrial lapping machines, și Polizarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Langen, Germania.

 2. REHNEN GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania REHNEN GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, Mese de lucru, Masini de slefuit pentru lemn, Mese de lucru, breakers, și face polishers. Are sediul în Heede, Germania.

 1. GSN SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania GSN SCHLEIFTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machine overhauling, și machines for glass polishing. Are sediul în Stödtlen, Germania.

 2. MAINGAUT RECTIF

  Franta

  Compania MAINGAUT RECTIF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Breviandes, Franta.

 3. PONTOW-MAISCH GMBH

  Germania

  Compania PONTOW-MAISCH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Hanau, Germania.

 4. OTEC PRÄZISIONSFINISH GMBH

  Germania

  Compania OTEC PRÄZISIONSFINISH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rectificare - masini-unelte, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Rectificare - masini-unelte, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, trimming, și moulding by centrifugal force. Are sediul în Straubenhardt, Germania.

 5. SOYLU ELMAS MERMER SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania SOYLU ELMAS MERMER SAN.VE TIC.LTD.STI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru taiere industriala, Masini-unelte pentru taiere industriala, Multi-saw, abrasives for marble, și diamond discs for granite. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. TECNO.TEAM GMBH

  Austria

  Compania TECNO.TEAM GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nc grinding, cnc rectifiers, industrial lathes, și cnc tools. Are sediul în Kottingbrunn, Austria.

 7. NORBERT GOTTWALD WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania NORBERT GOTTWALD WERKZEUGMASCHINEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru debitare, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Gaurire - masini-unelte, Frezare - masini-unelte, Masini-unelte pentru debitare, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Gaurire - masini-unelte, și Frezare - masini-unelte. Are sediul în Grünhainichen, Germania.

 8. ILERIM ELEKTRIK OTOMASYON MAKINA LIMITED COMPANY.

  Turcia

  Compania ILERIM ELEKTRIK OTOMASYON MAKINA LIMITED COMPANY., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. SARFI GEZA EV. - CLARFLEX

  Ungaria

  Compania SARFI GEZA EV. - CLARFLEX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Discuri abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rectificare - masini-unelte, Pietre abrazive, Abrazive naturale, Lame si cutite industriale, Rectificare - masini-unelte, Pietre abrazive, Abrazive naturale, și Lame si cutite industriale. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. G&N GENAUIGKEITS MASCHINENBAU NÜRNBERG GMBH

  Germania

  Compania G&N GENAUIGKEITS MASCHINENBAU NÜRNBERG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile round grinding. Are sediul în Erlangen, Germania.

 3. MELCHIORRE S.R.L.

  Italia

  Compania MELCHIORRE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rodare - masini-unelte, Mecanica fina, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Rodare - masini-unelte, Mecanica fina, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Bollate, Italia.

 4. RECTITECNIC

  Spania

  Compania RECTITECNIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Paiporta, Spania.

 5. BEPETERSON INC.

  Statele Unite ale Americii

  Compania BEPETERSON INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Avon, Statele Unite ale Americii.

 6. POLEKS MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania POLEKS MAKINA SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru repararea vehiculelor, Prese hidraulice, Unelte de mana fara motor pentru repararea vehiculelor, grinders for motors, și Prese hidraulice. Are sediul în Konya, Turcia.

 7. PRODAVNICA ALATA D.O.O

  Serbia

  Compania PRODAVNICA ALATA D.O.O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 8. SAFOP S.R.L.

  Italia

  Compania SAFOP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rectificare - masini-unelte, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Rectificare - masini-unelte, Strunjirea otelurilor si a metalelor, și metal punching machines. Are sediul în Pordenone, Italia.

 9. POLEKS MACHINE

  Turcia

  Compania POLEKS MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Konya, Turcia.

 10. MANFRED GRAF

  Germania

  Compania MANFRED GRAF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Rectificare - masini-unelte, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, și Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Forstinning, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Rectificare - masini-unelte - Import export

Număr de rezultate

12.994 Intreprinderile