• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • materiale pentru hranirea animalelor

Rezultate pentru

Materiale pentru hranirea animalelor - Import export

 1. YUTIAN FUTAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  -WHATSAPP : +8615713352738 -Yutian Futai International Trade Co., Ltd. -http: //husbandry-poutry.en.alibaba.com -Contacting Person: Mr.will -E-mail: futai_vet@126.com Yutain Futai International Trade Co., Ltd. is a manufacturer with self-independent import-export rights, which specialized in pig equipments; sheep / goat equipments; horse equipments; cattle equipments; pet equipments; Poutry equipments and so on. Yutain Futai has established close business relationships with foreign institutions in China and domestic manufacturers, which has taken the lead in obtaining ISO9001: 2000 quality management system certificate among other domestic manufactures. Our company is a member unit of the State Agricultural Ministry's Veterinary Apparatus Sector. Our company has independently researched Farrowing stall/crate/pen, Drinker and feeder system equipements, Temperature control equipments, Ear marking equipments, Medical care equipments, Artificial insemination equipments, Slaughtering equipments, Incubation equipments, Medical care equipments, Farm construction equipments, Fishing yatch and other all animal equipments. Our main product's brand are 'Futai' & 'WELLD', which were both entitled as "Famous Brand Products" of International Agro Exhibition in China in 1999 One time co-operation with my company, business and friendship will be forever.

 2. GUIBOR INGENIERIA

  Argentina

  Compania GUIBOR INGENIERIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru spalarea fructelor, legumelor, pestelui. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru hranirea animalelor, Alimentare - utilaje de ambalare pentru industrie, Materiale pentru hranirea animalelor, mincer, și Alimentare - utilaje de ambalare pentru industrie. Are sediul în Buenos Aires, Argentina.

 3. STARMAX TARIM MAKINALARI SAN VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania STARMAX TARIM MAKINALARI SAN VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru hranirea animalelor, Materiale pentru hranirea animalelor, animal fodder equipment, pellet systems, și anti-wear. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. ALMIMET SA

  Franta

  Compania ALMIMET SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru hranirea animalelor, Materiale pentru hranirea animalelor, și animal food meals. Are sediul în PARIS, Franta.

 5. VAN REE

  Olanda

  Compania VAN REE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caini si pisici - articole, Caini si pisici - articole, articles for birds, articles for fish, și articles for rodents. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KARPA GRUP LTD STI

  Turcia

  Compania KARPA GRUP LTD STI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile animal breeding, și cattle. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. BURKON MAKINE

  Turcia

  Compania BURKON MAKINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. CFE GROUP

  Regatul Unit

  Compania CFE GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. Are sediul în St Helens, Regatul Unit.

 4. EFFEKTRI

  Olanda

  Compania EFFEKTRI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caini - hrana, Suplimente alimentare, fish oil, Caini - hrana, și Suplimente alimentare. Are sediul în Deventer, Olanda.

 5. ACTION

  Belgia

  Compania ACTION, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Detergenti de uz casnic, Decoratiuni pentru gradini, Materiale pentru hranirea animalelor, Detergenti de uz casnic, interior decoration and furnishings, Decoratiuni pentru gradini, și Materiale pentru hranirea animalelor. Are sediul în Aalst, Belgia.

 1. TECNOMEDIANA

  Italia

  Compania TECNOMEDIANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulated shed, dog's beds, troughs, și boxes for dogs. Are sediul în Pordenone, Italia.

 2. NUTRIFEED

  Spania

  Compania NUTRIFEED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. Are sediul în Figueres, Spania.

 1. HANMAK

  Turcia

  Compania HANMAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile horse feed, feeder, și feed integrators for animals. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 2. DOG BOX

  Italia

  Compania DOG BOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. Are sediul în Acerra, Italia.

 3. HEROES EN CO

  Belgia

  Compania HEROES EN CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru hranirea animalelor, Plante, bulbi si seminte, Materiale pentru hranirea animalelor, Plante, bulbi si seminte, și Soil conditioners and fertilizers. Are sediul în Sint-Pieters-Rode, Belgia.

 4. BAYLE (ETS)

  Franta

  Compania BAYLE (ETS), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru hranirea animalelor, Masini si accesorii agricole, Roboti industriali, Materiale pentru hranirea animalelor, Masini si accesorii agricole, și Roboti industriali. Are sediul în Rodez, Franta.

 5. WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG

  Germania

  Compania WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse diverse de origine animala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru hranirea animalelor, horse boxes, Wicker fences, boxes for dogs, și Materiale pentru hranirea animalelor. Are sediul în Siegenburg, Germania.

 6. OTTEVANGER MILLING ENGINEERS

  Olanda

  Compania OTTEVANGER MILLING ENGINEERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. Are sediul în Moerkapelle, Olanda.

 7. DR. GRANDEL GMBH

  Germania

  Compania DR. GRANDEL GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Esente si arome pentru parfumerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ingrasaminte naturale, Materiale pentru hranirea animalelor, Extracte alimentare, Morarit - masini si materiale, Ingrasaminte naturale, Materiale pentru hranirea animalelor, Extracte alimentare, și Morarit - masini si materiale. Are sediul în Augsburg, Germania.

 8. ORYEM MAKINA

  Turcia

  Compania ORYEM MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. MACROVET

  Olanda

  Compania MACROVET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile products for animal health and beauty, și Medicines for animals. Are sediul în Den Burg, Olanda.

 2. SODIMA

  Franta

  Compania SODIMA, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, Materiale pentru hranirea animalelor, Silozuri agricole, și Materiale pentru hranirea animalelor. Are sediul în HINX, Franta.

 3. BIONATURE

  Franta

  Compania BIONATURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile supplementary feeds, și magnetic tables. Are sediul în Arzal, Franta.

 4. XINXIANG DERRY ENERGY EQUIPMENT CO., LTD

  China

  Compania XINXIANG DERRY ENERGY EQUIPMENT CO., LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. Are sediul în Xinxiang, China.

 5. RAW BRIGHT INTERNATIONAL

  Egipt

  Compania RAW BRIGHT INTERNATIONAL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. Are sediul în Shibin El Kom, Egipt.

 6. TOPRAKCILAR MAKINA

  Turcia

  Compania TOPRAKCILAR MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plant and equipment for the preparation of animal feeds. Are sediul în Karaman, Turcia.

 7. DE POORTERE HENDRIK

  Belgia

  Compania DE POORTERE HENDRIK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru vite si pasari, Materiale pentru hranirea animalelor, Hrana pentru vite si pasari, Materiale pentru hranirea animalelor, Feeds for chickens, și gardening articles. Are sediul în Wasmes, Belgia.

 8. SUZHOU SHUANGYAO NEW MATERIAL CO.,LTD

  China

  Compania SUZHOU SHUANGYAO NEW MATERIAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. Are sediul în Suzhou, China.

 9. ERGE MAKINA

  Turcia

  Compania ERGE MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. Are sediul în Corum, Turcia.

 10. WUXI HUARUI FISHING MACHINERY WORKS

  China

  Compania WUXI HUARUI FISHING MACHINERY WORKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru hranirea animalelor. Are sediul în Wuxi, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Materiale pentru hranirea animalelor - Import export

Număr de rezultate

2.241 Intreprinderile