• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cresterea animalelor - import-export

Rezultate pentru

Cresterea animalelor - import-export - Import export

 1. NOOR IMPORTS APS

  Danemarca

  Verified by europages badge

  NOOR IMPORT APS exports to an average of 80 countries, spreading to all continents. We started this work around 20 to 25 years ago, since then we Complying with global food requirements and standards, in addition to being reference of quality food. As a result, consolidates as an internationally respected and recognised brand. We stands apart by the phenomenal quality norm of its items, this quality, that start in the open country, is given through cutting edge specialized help to the rustic makers, direction about arranging, association and development, other than the projects that look for creature taking care of, sustenance and hereditary qualities improvement. In the enterprises, there is a severe quality control in all cycle, notwithstanding a constant improvement in the creation lines, expecting to go to the most thorough global guidelines. Grab Your Chance to Connect with the Best Online Frozen Pork Store Today, contact us !

 2. MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bouchot mussels, Producer of Bouchot mussels, Bouchot mussel farming, Rope-grown mussels, Mussel fisher, Shellfish fisher, mussels, shellfish, și clams. Are sediul în Boulogne Sur Mer, Franta.

 3. KURT NISGAARD

  Danemarca

  Verified by europages badge

  Compania KURT NISGAARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vaci de lapte, Bovine, Porcine, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Vaci de lapte, și minks. Are sediul în Skjern, Danemarca.

 4. SC PALCARO SRL

  Romania

  Import/Exportul diferitelor rase de bovine cu valoare genetică ridicată pentru reproducţie şi producţie: Holstein, Montbéliarde, Normande, Brown, Swiss, Simmental, Blonde d’Aquitaine, Limousine, Charolaise, Aubrac, Salers , Gasconne , Bleu , Piémont Import/Exportul de viţei şi tauri pentru îngrăşare: Simmental, Montbéliarde, Limousine, Charolaise şi încrucişări de diferite categorii de greutate ( începând de la viţei , tauri pentru îngrăşare până la tauri pentru tăiere) Import/Exportul de diferite rase de ovine cu înaltă valoare genetică pentru reproducţie Suffolk, Charolaise, Ile de France, Berrichon du Cher, Lacaune, Alpine Chamoisée, Saanen Import/Exportul de miei de calitate pentru îngrăşare Carcase de vită, porc, oaie şi pasăre

 5. FERME SNAILSECO

  Belarus

  Compania FERME SNAILSECO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Région De Brest, Belarus.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AMIPLAY SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania AMIPLAY SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Savety reflective collars for dogs. Are sediul în Częstochowa, Polonia.

 2. SNAIL IVOIRE

  Coasta de Fildes

  Compania SNAIL IVOIRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snail breeding, și edible snail breeding. Are sediul în Gagnoa, Coasta de Fildes.

 3. WEITRANS HOLDING B.V.

  Olanda

  Compania WEITRANS HOLDING B.V., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen pork, frozen butcher meat products, frozen beef, și Fresh and frozen chicken. Are sediul în Oudendijk, Olanda.

 4. DAMIZLIK ITHALAT

  Turcia

  Compania DAMIZLIK ITHALAT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. GANADOS RUIGAN S.L

  Spania

  Compania GANADOS RUIGAN S.L, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cattle import export. Are sediul în Toledo, Spania.

 1. ENKA TARIM

  Maroc

  Compania ENKA TARIM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Marrakech, Maroc.

 2. GENETICA ESPAÑOLA S.L

  Spania

  Compania GENETICA ESPAÑOLA S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Los Palacios y Vfca, Spania.

 1. KOSOGLOU S.A.

  Grecia

  Compania KOSOGLOU S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mixed road-ship transport, și tourist services. Are sediul în Iraklion Crete, Grecia.

 2. KALKAN GENETIK HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜN EXPORT IMPORT .LTD

  Turcia

  Compania KALKAN GENETIK HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜN EXPORT IMPORT .LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. ROTECNA, S.A.

  Spania

  Compania ROTECNA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for pig farming. Are sediul în Agramunt, Spania.

 4. XCELL BREEDING & LIVESTOCK SERVICES PVT LTD

  India

  Compania XCELL BREEDING & LIVESTOCK SERVICES PVT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Meerut, India.

 5. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

  Turcia

  Compania SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Siderurgie si metalurgie - import-export, Cresterea animalelor - import-export, Import-export de energie si materii prime, Siderurgie si metalurgie - import-export, foodstuffs - import/export, Cresterea animalelor - import-export, și Import-export de energie si materii prime. Are sediul în Van, Turcia.

 6. PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L.

  Spania

  Compania PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Guitiriz, Spania.

 7. EPOL

  Estonia

  Compania EPOL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Luige, Estonia.

 8. ACO FUNKI

  Franta

  Compania ACO FUNKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - import-export, livestock buildings, și Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Landerneau, Franta.

 1. LYSOFORM VETFARM GMBH

  Germania

  Compania LYSOFORM VETFARM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nutret boabe pentru vite si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - import-export, Cresterea animalelor - import-export, pharmaceutical products for veterinary use, și disinfectants for animals. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. BREEDERS OF DENMARK A/S

  Danemarca

  Compania BREEDERS OF DENMARK A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - import-export, și Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Haderslev, Danemarca.

 3. GREEN SHELL PC

  Grecia

  Compania GREEN SHELL PC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edible snails. Are sediul în Nafplio, Grecia.

 4. NEMEGHEER

  Belgia

  Compania NEMEGHEER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vaci de lapte, și Vaci de lapte. Are sediul în Tielt, Belgia.

 5. DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S

  Danemarca

  Compania DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Nørager, Danemarca.

 6. PAJARERÍA SAMU

  Spania

  Compania PAJARERÍA SAMU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari domestice, pet bird food, și Pasari domestice. Are sediul în Estepa, Spania.

 7. LUCASK9

  Polonia

  Compania LUCASK9, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Łask, Polonia.

 8. AMTRAW GRZEGORZ MALCZYK

  Polonia

  Compania AMTRAW GRZEGORZ MALCZYK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Live snails. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 9. KOSSEN LIVESTOCK GMBH

  Germania

  Compania KOSSEN LIVESTOCK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Haren, Germania.

 10. AGROVITA

  Ucraina

  Compania AGROVITA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - import-export, Import-export - produse agro-alimentare, millet, chick-peas, Agricultura - import-export, și Import-export - produse agro-alimentare. Are sediul în Odessa, Ucraina.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Cresterea animalelor - import-export - Import export

Număr de rezultate

247 Intreprinderile