• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • materiale pentru conservarea prin sarare

Rezultate pentru

Materiale pentru conservarea prin sarare - Import export

 1. ROVOM

  Italia

  Compania ROVOM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, plants and equipment for boning meats, work tables for the meat industry, Materiale pentru conservarea prin sarare, și rail guideways for slaughterhouses. Are sediul în Basilicanova-Montechiarugolo, Italia.

 2. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Franta

  Compania STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Productia de biscuiti - instalatii si materiale pentru profesionisti, Abatoare - instalatii si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, Productia de biscuiti - instalatii si materiale pentru profesionisti, Abatoare - instalatii si materiale, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Solesmes, Franta.

 3. SA SALAISONS PYRENEENNES

  Franta

  Compania SA SALAISONS PYRENEENNES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jambon, Materiale pentru conservarea prin sarare, Jambon, Materiale pentru conservarea prin sarare, și mountain ham. Are sediul în Ibos, Franta.

 4. BERTOLOTTI MAURO

  Italia

  Compania BERTOLOTTI MAURO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Parma, Italia.

 5. DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S.

  Italia

  Compania DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Felino, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A.

  Italia

  Compania MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Langhirano, Italia.

 2. L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L.

  Italia

  Compania L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Mamiano Di Traversetolo, Italia.

 3. ZN BEARING CO.,LTD

  China

  Compania ZN BEARING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru conservarea prin sarare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sliding bearings. Are sediul în Jiaxing, China.

 4. FRATELLI COSTANZINI S.R.L.

  Italia

  Compania FRATELLI COSTANZINI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Castelnuovo Rangone, Italia.

 5. LATIK

  Italia

  Compania LATIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Coseano, Italia.

 1. SALSI LUCIANO

  Italia

  Compania SALSI LUCIANO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Maranello, Italia.

 2. MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C.

  Italia

  Compania MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Materiale pentru conservarea prin sarare, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, și Materiale pentru conservarea prin sarare. Are sediul în Langhirano, Italia.

 1. GRASSELLI S.P.A.

  Italia

  Compania GRASSELLI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Albinea, Italia.

 2. TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR

  Italia

  Compania TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Bastia Umbra, Italia.

 3. DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, și Materiale pentru conservarea prin sarare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. NURLU

  Turcia

  Compania NURLU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru conservarea prin sarare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. TECSAL S.P.A. TECSAL S.R.L.

  Italia

 6. SOMIL

  Italia

 7. I.M.A.S. S.R.L.

  Italia

 8. SCUNGIO SEVERINO

  Italia

 1. GIGA AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Italia

 2. I.B.

  Italia

 3. SACCARDO ARTURO FIGLI S.R.L.

  Italia

 4. FANTIN GABRIELE

  Italia

 5. FAVA GIORGIO AXEL S.R.L.

  Italia

 6. STEFANOINOX S.R.L.

  Italia

 7. ORLANDINI DI ORLANDINI ACHILLE

  Italia

 8. SAVANNAH CO. LTD

  Regatul Unit

 9. CAVALLI MEAT PROCESSING MACHINERY S.R.L.

  Italia

 10. COPPI FOOD MACHINERY S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Materiale pentru conservarea prin sarare - Import export

Număr de rezultate

1.373 Intreprinderile