• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • material pentru plante de ghiveci

Rezultate pentru

Material pentru plante de ghiveci - Import export

 1. MODULARTE SRL

  Italia

  Compania MODULARTE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Modena, Italia.

 2. LLC PND-GROUP

  Belarus

  Compania LLC PND-GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Grodno, Belarus.

 3. COSTIÑA ORGÁNICA S.L.

  Spania

  Compania COSTIÑA ORGÁNICA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Hidrocultura - material si furnituri, bark for mulch, Material pentru plante de ghiveci, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Hidrocultura - material si furnituri. Are sediul în O Pino (a Coruña), Spania.

 4. ALYA PLASTIK

  Turcia

  Compania ALYA PLASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - articole de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, pots of flowers, pots, Material pentru plante de ghiveci, și gold and silver bars. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. LARIX S.C. SZPAKIEWICZ A.D.T

  Polonia

  Compania LARIX S.C. SZPAKIEWICZ A.D.T, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de gradina, Fitosanitare - produse, Mobila de gradina, și Fitosanitare - produse. Are sediul în Myślenice, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BOSAMUA GARDEN

  Turcia

  Compania BOSAMUA GARDEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Horticultura, pots of flowers, și liquid fertilizer. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. FIRMA HANDLOWO US?UGOWA MAREL

  Polonia

  Compania FIRMA HANDLOWO US?UGOWA MAREL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Kozieg?owy, Polonia.

 3. ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S.

  Turcia

  Compania ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori, plante si fructe artificiale, cauliflower plants, aquatic plants, și Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Adana (adana, Turkey), Turcia.

 4. EL ORO VERDE

  Spania

  Compania EL ORO VERDE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Murcia, Spania.

 5. ÇETIN ELEKTRO PLASTIK A.Ş

  Turcia

  Compania ÇETIN ELEKTRO PLASTIK A.Ş, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bamboo canes. Are sediul în Manisa, Turcia.

 1. SAKSILUX

  Turcia

  Compania SAKSILUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. EVHANI

  Franta

  Compania EVHANI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Eu, Franta.

 1. EGE SAKSI - AEGEAN TERRACOTTA POT

  Turcia

  Compania EGE SAKSI - AEGEAN TERRACOTTA POT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots of flowers, și terracotta objects. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. RE- SISTEM LTD

  Bulgaria

  Compania RE- SISTEM LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 3. GARDEN NATURA

  Turcia

  Compania GARDEN NATURA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots of flowers. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. INA S.A.

  Grecia

  Compania INA S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, și Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Aspropyrgos, Grecia.

 5. ALU MIXER SRL

  Italia

  Compania ALU MIXER SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori si plante de sera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, Conserve de legume in ulei, Material pentru plante de ghiveci, Conserve de legume in ulei, și wholesale of mushrooms. Are sediul în Aaaaaaaaaaaaaaa, Italia.

 6. BOCCHI FLOWER TRADE DENMARK APS

  Danemarca

  Compania BOCCHI FLOWER TRADE DENMARK APS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Plante cu flori, Horticultura, și Plante cu flori. Are sediul în Odense Sv, Danemarca.

 7. SIEGFRIED-BURGER ET FILS

  Franta

  Compania SIEGFRIED-BURGER ET FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, și Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Soufflenheim, Franta.

 8. YAPAY CICEK

  Turcia

  Compania YAPAY CICEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Atasehir, Turcia.

 1. KERAMIAGEP KERAMIAI GAPEKET GYÁRTÓ KFT

  Ungaria

  Compania KERAMIAGEP KERAMIAI GAPEKET GYÁRTÓ KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, Caramizi, Material pentru plante de ghiveci, și Caramizi. Are sediul în Bekescsaba, Ungaria.

 2. JOSEPH SCHWEND GMBH & CIE.

  Germania

  Compania JOSEPH SCHWEND GMBH & CIE., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, și Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Baden-Baden, Germania.

 3. AGRIMATCO EESTI AS

  Estonia

  Compania AGRIMATCO EESTI AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, Material pentru plante de ghiveci, Plante, bulbi si seminte, și Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 4. QUICK-POT A/S

  Danemarca

  Compania QUICK-POT A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, și Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Viborg, Danemarca.

 5. GREEMEX AGENCY A/S

  Danemarca

  Compania GREEMEX AGENCY A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, și Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Odense N, Danemarca.

 6. RACHES POTERIES

  Franta

  Compania RACHES POTERIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, și Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Raches, Franta.

 7. OBI ROM IMPORT EXPORT S.R.L.

  Romania

  Compania OBI ROM IMPORT EXPORT S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sosuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paste fainoase, Material pentru plante de ghiveci, Paste fainoase, și Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Bucharest, Romania.

 8. GERRESHEIMER PLASTIC PACKAGING

  Franta

  Compania GERRESHEIMER PLASTIC PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, și Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Besancon, Franta.

 9. GARDEN STEEL

  Polonia

  Compania GARDEN STEEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Kamień, Polonia.

 10. TASMEKAN SAKSI

  Turcia

  Compania TASMEKAN SAKSI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru plante de ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots of flowers. Are sediul în Ankara, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit