• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • matase - fire si fibre

Rezultate pentru

Matase - fire si fibre - Import export

 1. MANIFATTURA M77 S.A.S.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MANIFATTURA M77 S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fire si fibre, Matase - fire si fibre, Fire si tesaturi elastice, Bumbac - fire si fibre, In - fire si fibre, Fire tehnice textile, nylon yarn, Lana - fire si fibre, și Matase - fire si fibre. Are sediul în Lenta, Italia.

 2. TOWERS KEÇECI HALI TEKS. SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turcia

  Compania TOWERS KEÇECI HALI TEKS. SAN. TIC. LTD. ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 3. TESSITURA ATTILIO IMPERIALI S.P.A.

  Italia

  Compania TESSITURA ATTILIO IMPERIALI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - tesaturi, fabrics and materials, silk, Matase - tesaturi, și tie fabrics. Are sediul în Lurate Caccivio, Italia.

 4. FILATI ITALIANI

  Italia

  Compania FILATI ITALIANI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - fire si fibre, In - fire si fibre, Matase - fire si fibre, In - fire si fibre, și cashmere. Are sediul în Terni, Italia.

 5. PANDATEX GMBH

  Germania

  Compania PANDATEX GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibre textile naturale, Fire tehnice textile, Fire si fibre artificiale si sintetice, Matase - fire si fibre, Fibre textile naturale, Fire tehnice textile, Fire si fibre artificiale si sintetice, și Matase - fire si fibre. Are sediul în Ibbenbueren, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KARATAS IPLIK SANAYI VE DIS TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turcia

  Compania KARATAS IPLIK SANAYI VE DIS TICARET LIMITED ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile weaving yarns. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. STARLING SILK MILLS PVT.LTD.

  India

  Compania STARLING SILK MILLS PVT.LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hand knitting yarn, și silk spun yarns and threads. Are sediul în Kolkata, India.

 3. TOP AUTOMATIVE

  Statele Unite ale Americii

  Compania TOP AUTOMATIVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. Are sediul în Ningbo, Statele Unite ale Americii.

 4. MOULINAGE DE LA RIVE - MICHEL BLANC

  Franta

  Compania MOULINAGE DE LA RIVE - MICHEL BLANC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile naturale, Fire si fibre artificiale si sintetice, Silk thread, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile naturale, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Yssingeaux, Franta.

 5. YARNS

  Spania

  Compania YARNS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile women's knit fabric trousers, woven fabrics, automotive yarns, și yarns. Are sediul în Malaga, España, Spania.

 1. AKSEN TEKSTIL

  Turcia

  Compania AKSEN TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyester spun yarns and threads, și cotton spun yarns and threads. Are sediul în Kahramanmaraş, Turcia.

 2. FLOS SCANDINAVIA A/S

  Danemarca

  Compania FLOS SCANDINAVIA A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fire si fibre, Matase - fire si fibre, Bumbac - fire si fibre, Lana - fire si fibre, Matase - fire si fibre, și Bumbac - fire si fibre. Are sediul în Koebenhavn Sv, Danemarca.

 1. TORCITURA DI DOLZAGO SRL

  Italia

  Compania TORCITURA DI DOLZAGO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - tesaturi, și Matase - tesaturi. Are sediul în Dolzago, Italia.

 2. O.B. STOCK ( S.A.S. )

  Italia

  Compania O.B. STOCK ( S.A.S. ), care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Matase - fire si fibre, Tesaturi pentru mobilier, și Matase - fire si fibre. Are sediul în Prato, Italia.

 3. TÜRKAYLAR TEKSTIL

  Turcia

  Compania TÜRKAYLAR TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. Are sediul în U?ak, Turcia.

 4. FERMO FOSSATI 1871 S.R.L.

  Italia

  Compania FERMO FOSSATI 1871 S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - fire si fibre, Bumbac - fire si fibre, Matase - fire si fibre, și Bumbac - fire si fibre. Are sediul în Tavernerio, Italia.

 5. SERICA DELLA MARCA S.R.L.

  Italia

  Compania SERICA DELLA MARCA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - tesaturi, natural silk fibers, și Matase - tesaturi. Are sediul în Follina, Italia.

 6. SETEX S.R.L.

  Italia

  Compania SETEX S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - tesaturi, silk spun yarns and threads, și Matase - tesaturi. Are sediul în Verdello, Italia.

 7. ONGETTA S.R.L.

  Italia

  Compania ONGETTA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - tesaturi, silk spun yarns and threads, și Matase - tesaturi. Are sediul în Ponte Di Piave, Italia.

 8. MACRITEX S.P.A.

  Italia

  Compania MACRITEX S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - tesaturi, silk brocades, și Matase - tesaturi. Are sediul în Lurate Caccivio, Italia.

 1. DELTA TEX S.R.L.

  Italia

  Compania DELTA TEX S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - fire si fibre, Matase - tesaturi, Matase - fire si fibre, și Matase - tesaturi. Are sediul în Lurate Caccivio, Italia.

 2. NEW JERSEY MODE S.R.L.

  Italia

  Compania NEW JERSEY MODE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fire si fibre, Matase - fire si fibre, Bumbac - fire si fibre, și Matase - fire si fibre. Are sediul în Prato, Italia.

 3. LORMA S.R.L.

  Italia

  Compania LORMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - tesaturi, natural silk fibers, și Matase - tesaturi. Are sediul în Tavernerio, Italia.

 4. SUPER IMPEX ENTERPRISE

  Pakistan

  Compania SUPER IMPEX ENTERPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Matase - fire si fibre, Tesaturi, și Matase - fire si fibre. Are sediul în Karachi - Sindh, Pakistan.

 5. CORTI GIUSEPPE UGO S.R.L.

  Italia

  Compania CORTI GIUSEPPE UGO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - fire si fibre, Matase - tesaturi, Matase - fire si fibre, și Matase - tesaturi. Are sediul în Bulgarograsso, Italia.

 6. TESSITURA PURICELLI S.R.L.

  Italia

  Compania TESSITURA PURICELLI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - fire si fibre, Matase - tesaturi, Matase - fire si fibre, și Matase - tesaturi. Are sediul în Montano Lucino, Italia.

 7. GADDUM & GADDUM

  Regatul Unit

  Compania GADDUM & GADDUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothes manufacturing, și embroidered company logos. Are sediul în Staffordshire, Regatul Unit.

 8. MANIFATT. TESSILE RISALITI S.R.L.

  Italia

  Compania MANIFATT. TESSILE RISALITI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fire si fibre, Matase - fire si fibre, Bumbac - fire si fibre, și Matase - fire si fibre. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 9. ANADOLU IPLIK VE TEKSTIL FABRIKALARI AS

  Turcia

  Compania ANADOLU IPLIK VE TEKSTIL FABRIKALARI AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 10. NELLA S.R.L.

  Italia

  Compania NELLA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - fire si fibre, Lana - tesaturi, Matase - fire si fibre, și Lana - tesaturi. Are sediul în Baricella, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit