• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masline conservate

Rezultate pentru

Masline conservate - Import export

 1. OLIO CALVI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania OLIO CALVI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline conservate, Legume in otet, Sosuri, Conserve de legume in ulei, Conserve de peste, fructe de mare si melci, Masline, oil presses, extra virgin olive oil, și Masline conservate. Are sediul în Imperia, Italia.

 2. BHS OLIVES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BHS OLIVES, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ulei de masline, Masline conservate, Ulei de masline, Masline conservate, stoned olives, Green Olives, Purple olives, Spicy olives, și Pickled garlic. Are sediul în Vaulx-En-Velin, Franta.

 3. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Grecia

  Compania DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, și Masline. Are sediul în Halkidiki, Grecia.

 4. UNA AURORA OLIVE

  Turcia

  Compania UNA AURORA OLIVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile black olives, și Green Olives. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. MELIMNOS

  Grecia

  Compania MELIMNOS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Miere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline conservate, foodstuffs, gift items, Pure Olive Oil, și Masline conservate. Are sediul în Nea Moudania, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALCOLIVA

  Spania

  Compania ALCOLIVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pickled preserves. Are sediul în Córdoba, Spania.

 2. ACEITUNAS TORRENT SL

  Spania

  Compania ACEITUNAS TORRENT SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile olives, olives packed, și olive oil. Are sediul în Aguilar De La Frontera-Córdoba, Spania.

 3. ACEITUNAS KARINA SL

  Spania

  Compania ACEITUNAS KARINA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline conservate, Pickles, pickled preserves, Masline conservate, și Stuffed olives. Are sediul în Alcantarilla-Murcia, Spania.

 4. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Spania

  Compania SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, Green Olives, Stuffed olives, Masline, și black olives. Are sediul în Estepa-Sevilla, Spania.

 5. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Spania

  Compania ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, și Masline. Are sediul în Orihuela, Spania.

 1. COMOLIVE

  Franta

  Compania COMOLIVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ulei de masline, Masline, Extracte din condimente si mirodenii, Ulei de masline, Masline, Green Olives, și Extracte din condimente si mirodenii. Are sediul în Sete Cedex, Franta.

 2. PAPAGEORGE FAMILY S.A

  Grecia

  Compania PAPAGEORGE FAMILY S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stoned olives, și pickled olives. Are sediul în Sparta, Grecia.

 1. LADAS FOODS S.A

  Grecia

  Compania LADAS FOODS S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline conservate, Stuffed olives, pickled olives, Masline conservate, și olives in brine. Are sediul în Simantra, Grecia.

 2. PERE OLIVE

  Belgia

  Compania PERE OLIVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ulei de masline, Masline conservate, Ulei de masline, Masline conservate, stoned olives, și Table olives. Are sediul în Seilles, Belgia.

 3. ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA

  Portugalia

  Compania ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile black olives. Are sediul în Espinho, Portugalia.

 4. GAIA OLIVES

  Grecia

  Compania GAIA OLIVES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline conservate, black olives, Green Olives, Masline conservate, și olives packed. Are sediul în Chalkidiki, Grecia.

 5. JOLCA

  Spania

  Compania JOLCA, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table olives, pickled olives, extra virgin olive oil, și olives. Are sediul în Sevilla, Spania.

 6. ACEITUNAS SARASA SA

  Spania

  Compania ACEITUNAS SARASA SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, black olives, Stuffed olives, Masline, și Table olives. Are sediul în Andosilla-Navarra, Spania.

 7. THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

  Grecia

  Compania THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline conservate, Extra virgin organic olive oil, extra virgin olive oil, Masline conservate, și Pure Olive Oil. Are sediul în Kalamata, Grecia.

 8. EGE GIDA SOLENA

  Turcia

  Compania EGE GIDA SOLENA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. OLYMPION S.A.

  Grecia

  Compania OLYMPION S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. Are sediul în Amaliada, Grecia.

 2. KARRAS GROUP

  Belgia

  Compania KARRAS GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Delicatese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline conservate, profiteroles, și Masline conservate. Are sediul în Fleurus, Belgia.

 3. GLOBAL FOOD SOLUTIONS

  Spania

  Compania GLOBAL FOOD SOLUTIONS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. Are sediul în Murcia, Spania.

 4. D & D TRENTINO S.R.L.

  Italia

  Compania D & D TRENTINO S.R.L., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume in otet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline conservate, in oil conserves, Masline conservate, dressed dried tomatoes, și mushrooms in oil. Are sediul în Rovereto, Italia.

 5. AMUZALVA S.L.

  Spania

  Compania AMUZALVA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, și Masline. Are sediul în Almendralejo, Spania.

 6. ACEITUNAS EL MESTO

  Spania

  Compania ACEITUNAS EL MESTO, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, Table olives, pickled preserves, Masline, și olives packed. Are sediul în Montalbán De Córdoba-Córdoba, Spania.

 7. ACEITUNAS CAMPOTORO

  Spania

  Compania ACEITUNAS CAMPOTORO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table olives, și Organic olives. Are sediul în Cijuelas (granada), Spania.

 8. L'ESPRIT ET L'OLIVE

  Franta

  Compania L'ESPRIT ET L'OLIVE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Provence region articles. Are sediul în Mougins, Franta.

 9. GEORG MANGOLD KG

  Austria

  Compania GEORG MANGOLD KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline conservate, Conserve de carne si mezeluri, Mezeluri in conserva, Legume in conserva, Masline conservate, Conserve de carne si mezeluri, Mezeluri in conserva, și Legume in conserva. Are sediul în Weiler, Austria.

 10. SANMER SA

  Spania

  Compania SANMER SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile black olives, și Preserves. Are sediul în Cabezuela del Valle (Caceres), Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit