• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini si materiale de ocazie si reconditionate

Rezultate pentru

Masini si materiale de ocazie si reconditionate - Import export

 1. MYSCRAPMACHINE

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Compania MYSCRAPMACHINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare - utilaje si instalatii, Demolari - masini si materiale, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Concasoare si corpuri de macinare, Automacarale, Reciclare - utilaje si instalatii, Collection, recycling, elimination waste, building work, și Recycling equipment. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 2. KORTHO KENNZEICHNUNGSSYSTEME VERTRIEBS-GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KORTHO KENNZEICHNUNGSSYSTEME VERTRIEBS-GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Paderborn, Germania.

 3. ULRICH KOPP MASCHINENSERVICE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ULRICH KOPP MASCHINENSERVICE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Neuwied, Germania.

 4. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in folie - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Ambalaje din plastic, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, strap tightener, automatic wrapping machine, și Fully automatic strapping machinery. Are sediul în Goldkronach, Germania.

 5. SKS MACHINES

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SKS MACHINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie, Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale, Metalurgie - utilaje si instalatii, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Fabrici de caramida - masini si materiale, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Metale - utilaje si material, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și Masini si materiale de ocazie. Are sediul în Willebroek, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRIMEX

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TRIMEX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchirierea antrepozitelor, Haine de ocazie, Textile - colectare si reciclare, second hand clothing, second-hand clothing for professionals, manufacture and collection of rags and used clothing, used textile sorted rugs, Used Contarini baler, și bale gripper for forklift. Are sediul în Nimes, Franta.

 2. SIEGERT WAFER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SIEGERT WAFER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Aachen, Germania.

 3. SOPEM

  Belgia

  Compania SOPEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea hartiei - utilaje si material, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Taierea hartiei - utilaje si material, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Machines - import-export, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Soignies, Belgia.

 4. IT DISCOUNT

  Belgia

  Compania IT DISCOUNT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefoane mobile, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Import-export - informatica, Telefoane mobile, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Import-export - informatica, și smartphone accessory. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. APT INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania APT INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Deinze, Belgia.

 1. M.T. HYDRAULIKEXPRESS GMBH

  Austria

  Compania M.T. HYDRAULIKEXPRESS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Rohr Im Gebirge, Austria.

 2. LINE SURVEYING

  Singapore

  Compania LINE SURVEYING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile surveying instruments, 3D laser scanners, și total topographic stations. Are sediul în Singapore, Singapore.

 1. DMG MORI SEIKI EUROPE AG

  Elvetia

  Compania DMG MORI SEIKI EUROPE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie si reconditionate, milling machines, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, CNC router, și machining centres. Are sediul în Winterthur, Elvetia.

 2. TUERER MACHINERY BROKERS & CONSULTING

  Germania

  Compania TUERER MACHINERY BROKERS & CONSULTING, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Bad Homburg Vor Der Höhe, Germania.

 3. KAZI TANI

  Franta

  Compania KAZI TANI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Import-export de masini-unelte, Aluminiu - utilaje si materiale pentru tamplarie, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Import-export de masini-unelte, Aluminiu - utilaje si materiale pentru tamplarie, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Nevers, Franta.

 4. MICROTEC GMBH

  Germania

  Compania MICROTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Bobingen, Germania.

 5. MERLIN CONTROL SYSTEMS LTD

  Regatul Unit

  Compania MERLIN CONTROL SYSTEMS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Richmond, North Yorks, Regatul Unit.

 6. MEL CANMAKING MACHINERY

  Spania

  Compania MEL CANMAKING MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Arrubal, Spania.

 7. WEBER GMBH

  Germania

  Compania WEBER GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, Vehicule speciale - constructie si echipamente, Echipamente de testare, și Vehicule speciale - constructie si echipamente. Are sediul în Aschaffenburg, Germania.

 8. ASSET-TRADE

  Germania

  Compania ASSET-TRADE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tools and machinery for metalworking, și industrial assessors. Are sediul în Krefeld, Germania.

 1. PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, used machines, și shearing machines. Are sediul în Gammertingen, Germania.

 2. MAKIK MACHINERY CONSULTANCY FOREIGN TRADE IND. LTD. CO.

  Turcia

  Compania MAKIK MACHINERY CONSULTANCY FOREIGN TRADE IND. LTD. CO., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of gas-fired power plants, used generator units, și International trade. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. SCOLARI SRL

  Italia

  Compania SCOLARI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Paderno F.c. (bs), Italia.

 4. N2A INDUSTRY

  Maroc

  Compania N2A INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 5. DIPL. ING. RENÉ REICHENBACH

  Germania

  Compania DIPL. ING. RENÉ REICHENBACH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Grimmen, Germania.

 6. KRONE FORAGE SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania KRONE FORAGE SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Dauntsey Chippenham, Regatul Unit.

 7. AKW APPARATE + VERFAHREN GMBH

  Germania

  Compania AKW APPARATE + VERFAHREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - birouri de studii industriale, Plant construction, și Inginerie - birouri de studii industriale. Are sediul în Hirschau, Germania.

 8. WIKO PALETTIER UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania WIKO PALETTIER UND FÖRDERTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea echipamentelor industriale, Import-export - textile si imbracaminte, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Repararea echipamentelor industriale, Import-export - textile si imbracaminte, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Schwarzenfeld, Germania.

 9. STEREMAT GALVANIK GMBH

  Germania

  Compania STEREMAT GALVANIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea termica a otelurilor si a metalelor, și Tratarea termica a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Berlin, Germania.

 10. PRESSMETALL GUNZENHAUSEN GALSTERER & CO. KG

  Germania

  Compania PRESSMETALL GUNZENHAUSEN GALSTERER & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table pentru matritare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material plastic - produse pentru industrie, Repararea echipamentelor industriale, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Material plastic - produse pentru industrie, Repararea echipamentelor industriale, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Gunzenhausen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Masini si materiale de ocazie si reconditionate - Import export

Număr de rezultate

1.409 Intreprinderile