• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini si echipamente pentru fabrici de sosete

Rezultate pentru

Masini si echipamente pentru fabrici de sosete - Import export

 1. SATNSOCKS

  Turcia

  Compania SATNSOCKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stocking factories, și ladies' stockings. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. EVRENMAK MAKINA .

  Turcia

  Compania EVRENMAK MAKINA ., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery and equipment for hosiery factories, și sock manufacturing machinery. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. YIGIT SOCKS TEXTILE

  Turcia

  Compania YIGIT SOCKS TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile children's socks, și men's socks. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. BEKBOGA TEKS SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania BEKBOGA TEKS SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. STILIM SOCKS

  Turcia

  Compania STILIM SOCKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antibacterial Socks, stocking factories, Socks made from bamboo fibre, și football socks. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CASE SUPERSTORE

  Regatul Unit

  Compania CASE SUPERSTORE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Aylesbury, Regatul Unit.

 2. DBG DIAMENTE ÇORAP

  Turcia

  Compania DBG DIAMENTE ÇORAP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sosete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si echipamente pentru fabrici de sosete, wholesale stockings, clothing for new-born babies, tights for children, și Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. NORMIT

  Slovacia

  Compania NORMIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile application software for private companies in the service sector, și industrial equipment. Are sediul în Malacky, Slovacia.

 4. BIEMMI ANTONIO SERVO-TEX

  Italia

  Compania BIEMMI ANTONIO SERVO-TEX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si echipamente pentru fabrici de sosete, machinery and equipment for hosiery factories, și Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Botticino, Italia.

 5. NARSAN MAK

  Turcia

  Compania NARSAN MAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small parts for precision turning factories. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. IRMAC TEX S.R.L.

  Italia

  Compania IRMAC TEX S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si echipamente pentru fabrici de sosete, machinery and equipment for hosiery factories, și Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Borgosatollo, Italia.

 2. BAYBAZ TEKSTIL

  Turcia

  Compania BAYBAZ TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ENKI SOCKS

  Turcia

  Compania ENKI SOCKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Edirne, Turcia.

 2. CETME

  Italia

  Compania CETME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si echipamente pentru fabrici de sosete, machinery and equipment for hosiery factories, și Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Reggio Nell'emilia, Italia.

 3. CESARE COLOSIO S.R.L.

  Italia

  Compania CESARE COLOSIO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si echipamente pentru fabrici de sosete, machinery and equipment for hosiery factories, și Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Rezzato, Italia.

 4. TECNOPEA S.R.L.

  Italia

  Compania TECNOPEA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fiare de calcat industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Masini si echipamente pentru fabrici de sosete, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Quinzano D'oglio, Italia.

 5. FIMATEX S.R.L.

  Italia

  Compania FIMATEX S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si echipamente pentru fabrici de sosete, parts and accessories for textile machines, și Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Scandicci, Italia.

 6. B.G. ASSISTENZA DI GIALDINI ANGIOLO MORENO

  Italia

  Compania B.G. ASSISTENZA DI GIALDINI ANGIOLO MORENO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si echipamente pentru fabrici de sosete, machinery and equipment for hosiery factories, și Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Ponte Buggianese, Italia.

 7. DROP SOCKS

  Turcia

  Compania DROP SOCKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. SEL ÇORAP

  Turcia

  Compania SEL ÇORAP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. MESA SOCKS

  Turcia

  Compania MESA SOCKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. UCA ÇORAP

  Turcia

  Compania UCA ÇORAP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. HABERSOCKS

  Turcia

  Compania HABERSOCKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si echipamente pentru fabrici de sosete. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. BICCHIERAI S.R.L.

  Italia

 5. CALZIFICIO NEW FB

  Italia

 6. RUMI S.R.L.

  Italia

 7. CALZIFICIO ROSA DI LIU MIN

  Italia

 8. ANGELICA DI GIRELLI & PICCINOTTI ( S.N.C. )

  Italia

 9. REDIDI RICAMBI S.R.L.

  Italia

 10. A.M.BULGARI S.R.L. ENGINEERING MACHINES

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit