• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini pentru curatarea drumurilor publice

Rezultate pentru

Masini pentru curatarea drumurilor publice - Import export

 1. FIEDLER MASCHINENBAU UND TECHNIKVERTRIEB GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  FIEDLER Maschinenbau und Technikvertrieb GmbH offers you a complete range of attachments and bodies for public transport vehicles and tractors in the municipal, environmental and winter road maintenance sectors. Made in GERMANY – from development, testing and production through to attachment, set-up and shipping, our employees ensure fully satisfied customers.

 2. ROMOLD GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ROMOLD GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Surheim, Germania.

 3. KOMMUNALTECHNIK, INSTANDSETZUNG UND FERTIGUNGS-GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KOMMUNALTECHNIK, INSTANDSETZUNG UND FERTIGUNGS-GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Niedergörsdorf, Germania.

 4. ADLER ARBEITSMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ADLER ARBEITSMASCHINEN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Nordwalde, Germania.

 5. STANGL REINIGUNGSTECHNIK

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania STANGL REINIGUNGSTECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Strasswalchen, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SICAS EUROCLEAN S.R.L.

  Italia

  Compania SICAS EUROCLEAN S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile support and scheduled maintenance service. Are sediul în Rozzano, Italia.

 2. HEINRICH FEHR GMBH

  Germania

  Compania HEINRICH FEHR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Trendelburg, Germania.

 3. SUBTECH GMBH

  Germania

  Compania SUBTECH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Goch, Germania.

 4. ALFRED KÄRCHER VERTRIEBS-GMBH

  Germania

  Compania ALFRED KÄRCHER VERTRIEBS-GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Winnenden, Germania.

 5. MFH MASCHINEN-, FERTIGUNGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania MFH MASCHINEN-, FERTIGUNGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Nordhausen, Germania.

 1. SCHNEEPFLUGLEISTE24.DE

  Germania

  Compania SCHNEEPFLUGLEISTE24.DE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Wenden, Germania.

 2. SAMEG KARCHER ALGERIE

  Algeria

  Compania SAMEG KARCHER ALGERIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Alger, Algeria.

 1. ERDEMLI MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania ERDEMLI MAKINA SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Çorum, Turcia.

 2. COV

  Belgia

  Compania COV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, highway maintenance, și snowplough shovels. Are sediul în Erpe-Mere, Belgia.

 3. BIEFFE FARINELLI

  Italia

  Compania BIEFFE FARINELLI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cleaning machinery accessories, steam machines, și steam generation iron. Are sediul în Pesaro, Italia.

 4. TECARRAL CARRETILLAS, S.L.

  Spania

  Compania TECARRAL CARRETILLAS, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dry ice, industrial machinery and equipment leasing, cleaning machine rental with operator, și dust extraction and vapour absorption systems. Are sediul în Meco, Spania.

 5. FLORIAN BERGER GMBH

  Austria

  Compania FLORIAN BERGER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Masini pentru curatarea drumurilor publice, Carucioare de transport cu motor, Vehicule de transport in comun, Agricultura - instalatii si echipamente, Masini pentru curatarea drumurilor publice, Carucioare de transport cu motor, și Vehicule de transport in comun. Are sediul în Schlatt, Austria.

 6. CLEAN-CENTER

  Luxemburg

  Compania CLEAN-CENTER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Masini pentru curatarea drumurilor publice, Aparate de curatat cu inalta presiune, Curatare industriala - masini, Masini pentru curatarea drumurilor publice, Aparate de curatat cu inalta presiune, și detergents. Are sediul în Ehlerange, Luxemburg.

 7. BUCHER SCHÖRLING

  Germania

  Compania BUCHER SCHÖRLING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de maturat industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru curatarea drumurilor publice, sweepers, și Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Hannover, Germania.

 8. EXCLUSIVAS ARCAN S.L.

  Spania

  Compania EXCLUSIVAS ARCAN S.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Curatenie industriala, Curatenie si intretinere - articole, Curatare industriala - masini, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Curatenie industriala, Curatenie si intretinere - articole, și Curatare industriala - masini. Are sediul în Las Palmas De Gran Canaria, Spania.

 1. TEKTEM EUROPE KFT.

  Ungaria

  Compania TEKTEM EUROPE KFT., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie industriala, machines for industrial cleaning, carpet washing, Curatare industriala - masini, și Curatenie industriala. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. KLG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KLG GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru irigatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare si remorci agricole, Tractoare pentru viticultura, Masini pentru curatarea drumurilor publice, Pluguri pentru zapada, Tractoare si remorci agricole, Tractoare pentru viticultura, Masini pentru curatarea drumurilor publice, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Stein, Germania.

 3. KEMPISCH VEEGBEDRIJF

  Belgia

  Compania KEMPISCH VEEGBEDRIJF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru curatarea drumurilor publice, Masini pentru curatarea drumurilor publice, street sweeping, și residential cleaning services. Are sediul în Wuustwezel, Belgia.

 4. SPEZIALFAHRZEUG - VERTRIEB PETER HEUNSCH GMBH

  Germania

  Compania SPEZIALFAHRZEUG - VERTRIEB PETER HEUNSCH GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru curatarea drumurilor publice, Vehicule de transport in comun, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Masini pentru curatarea drumurilor publice, Vehicule de transport in comun, și Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Erfurt, Germania.

 5. PARCS

  Romania

  Compania PARCS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru curatarea drumurilor publice, și Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Letcani, Romania.

 6. KOKS MILIEU- EN VOERTUIGTECHNIEK B.V.

  Olanda

  Compania KOKS MILIEU- EN VOERTUIGTECHNIEK B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru curatarea drumurilor publice, și Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Alkmaar, Olanda.

 7. BOSCHUNG, MARCEL, AG

  Elvetia

  Compania BOSCHUNG, MARCEL, AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru curatarea drumurilor publice, și Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Matran, Elvetia.

 8. HARALD DRUTZEL GMBH KOMMUNALTECHNIK

  Germania

  Compania HARALD DRUTZEL GMBH KOMMUNALTECHNIK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru curatarea drumurilor publice, și Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Obergünzburg, Germania.

 9. SCARAB SWEEPERS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SCARAB SWEEPERS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Marden, Regatul Unit.

 10. MUSAN MAKINA URETIM SAN. TIC. A.S.

  Turcia

  Compania MUSAN MAKINA URETIM SAN. TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru curatarea drumurilor publice, și Masini pentru curatarea drumurilor publice. Are sediul în Ankara, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit