• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • curatare uscata - masini

Rezultate pentru

Curatare uscata - masini - Import export

 1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  The foundation stone for our medium-sized family company was laid down by our two founding company directors Manfred and Thomas Eckardt. In 2002, we celebrated our company's anniversary; 25 years of standing for reliability, good service, continuity and growth. In mid 2001, our Company Director Manfred Eckardt died. Shortly afterwards his son Thomas Eckardt unexpectedly also died, upon which our management changed in mid 2002. Mrs. Beate Eckardt was the new Managing Director of the company from then on (March 2002 until May 2005). Since 1st June 2005, Mr. Axel Eckardt has been the Managing Director of the company. Eckardt & Sohn GmbH and will continue to run the company as before. Eckardt & Sohn operates locally as well as globally. The broad range of our services and our many years of experience mean we can satisfy any customer's specific requests.

 2. SEDA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SEDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de decapare, Curatenie - servicii, Masini de decapare, și Curatenie - servicii. Are sediul în Vers-En-Montagne, Franta.

 3. MICHELL INSTRUMENTS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MICHELL INSTRUMENTS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. Are sediul în Friedrichsdorf, Germania.

 4. ULT AG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ULT AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. Are sediul în Löbau, Germania.

 5. KTS KAEMPFEL TROCKNUNGS-SERVICE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KTS KAEMPFEL TROCKNUNGS-SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. Are sediul în Wurmannsquick, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VAPOR-STAR DAMPFSAUGER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VAPOR-STAR DAMPFSAUGER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. Are sediul în Wiesenfelden, Germania.

 2. CELSIUS CLEANING SRL

  Romania

  Celsius Clean este o firma ce va ofera posibilitatea sa va curatati si spalati necesarul de haine si covoare intr-un timp scurt si in deplina siguranta. Oferim transportul gratuit in tot Bucurestiul. Apelati cu incredere la noi! Firma noastra va ofera urmatoarele servicii: curatatorie si spalatorie haine, curatatorie si spalatorie covoare, curatatorie si spalatorie mochete, spalatorie restaurante, spalatorie hoteluri, curatatorie chimica, curatatorie rochii de mireasa, curatatorie costume, curatatorie camasi, curatatorie piele, curatatorie perdele.

 3. OSMA TROCKNERSYSTEME GMBH

  Austria

  Compania OSMA TROCKNERSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. Are sediul în Obervellach, Austria.

 4. DFD - DENSE FLUID DEGREASING

  Franta

  Compania DFD - DENSE FLUID DEGREASING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Degresarea otelurilor si a metalelor, Degresarea otelurilor si a metalelor, medical equipment for sterilising and disinfecting, design of recycling machinery, și textile machinery dealers. Are sediul în Clermont-Ferrand, Franta.

 5. OMNISEC S.N.C.

  Italia

  Compania OMNISEC S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, envelope stuffing machines, conveyor belts, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Cantù, Italia.

 1. VAPUSTEAM UG

  Germania

  Compania VAPUSTEAM UG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinfectante nemedicale, steaming machines, și Dezinfectante nemedicale. Are sediul în Emmendingen, Germania.

 2. FLAMIGNI COINT S.L.

  Spania

  Compania FLAMIGNI COINT S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. Are sediul în Pinto, Spania.

 1. HGI RETE TECNICI ITALIA

  Italia

  Compania HGI RETE TECNICI ITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat si storcatoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Spalatorii industriale, Curatare uscata - masini, washing-machines for communities, industrial washing machines, Spalatorii industriale, și Curatare uscata - masini. Are sediul în Sala Bolognese, Italia.

 2. BLUE AIR SYSTEMS GMBH

  Austria

  Compania BLUE AIR SYSTEMS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezumidificare - materiale, și Dezumidificare - materiale. Are sediul în Kundl, Austria.

 3. QUALITY KWIK DRY CLEANERS LTD

  Regatul Unit

  Compania QUALITY KWIK DRY CLEANERS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. Are sediul în Worthing, Regatul Unit.

 4. INES II PPHU

  Polonia

  Compania INES II PPHU, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial washing, car covers, flocculating, și printed materials. Are sediul în Bielsko-Biała, Polonia.

 5. POLYGON AUSTRIA SERVICE GMBH

  Austria

  Compania POLYGON AUSTRIA SERVICE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. Are sediul în Wiener Neudorf, Austria.

 6. VENETA 78 EOOD

  Bulgaria

  Compania VENETA 78 EOOD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 7. CEA GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania CEA GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat si storcatoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare uscata - masini, Spalatorii industriale, launderette, Curatare uscata - masini, Spalatorii industriale, și Industrial washer. Are sediul în Massa, Italia.

 8. FIBIRITALIA SRL

  Italia

  Compania FIBIRITALIA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dry cleaning, launderette, și steam boilers for laundries and dry-cleaners. Are sediul în Verona, Italia.

 1. H+B BECKMANN AG

  Elvetia

  Compania H+B BECKMANN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Grile, grilaje si panze metalice, Broaste, inchizatoare si chei, Curatare uscata - masini, Constructii metalice usoare, Grile, grilaje si panze metalice, Broaste, inchizatoare si chei, și Curatare uscata - masini. Are sediul în Berschis, Elvetia.

 2. GRONINGER CLEANING SYSTEM

  Olanda

  Compania GRONINGER CLEANING SYSTEM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. Are sediul în Schiedam, Olanda.

 3. RÖSLER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania RÖSLER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezare - masini-unelte, Curatare uscata - masini, Dezumidificare - materiale, Ventilatoare de uz casnic, Frezare - masini-unelte, Curatare uscata - masini, Dezumidificare - materiale, și Ventilatoare de uz casnic. Are sediul în Petersberg, Germania.

 4. ANKARA TEMIZLIK SIRKETLERI FIRMALARI

  Turcia

  Compania ANKARA TEMIZLIK SIRKETLERI FIRMALARI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. SALERNO CONTRACT SERVICES DI SALERNO SALVATORE

  Italia

  Compania SALERNO CONTRACT SERVICES DI SALERNO SALVATORE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere reci, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Bucatarie - mobilier, Camere reci, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Bucatarie - mobilier, și Office and shop planning. Are sediul în Palagonia, Italia.

 6. LA ROSA BLANCA

  Spania

  Compania LA ROSA BLANCA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. Are sediul în San Juan De Alicante ( Alicante ), Spania.

 7. UNIWEX CHEMICZNE CZYSZCZENIE INSTALACJI

  Polonia

  Compania UNIWEX CHEMICZNE CZYSZCZENIE INSTALACJI, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. Are sediul în Tarnów, Polonia.

 8. PNEUMEC S.A.S. DI PELLE FEDERICO & C.

  Italia

  Compania PNEUMEC S.A.S. DI PELLE FEDERICO & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat si storcatoare industriale, Curatare uscata - masini, Masini de spalat si storcatoare industriale, și Curatare uscata - masini. Are sediul în Trezzano Sul Naviglio, Italia.

 9. SCAL S.R.L.

  Italia

  Compania SCAL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat si storcatoare industriale, Curatare uscata - masini, Masini de spalat si storcatoare industriale, și Curatare uscata - masini. Are sediul în Sesto San Giovanni, Italia.

 10. 2EMME

  Italia

  Compania 2EMME, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare uscata - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laundry, și launderette. Are sediul în TORINO, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Curatare uscata - masini - Import export

Număr de rezultate

1.713 Intreprinderile