• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de cusut industriale si accesorii

Rezultate pentru

Masini de cusut industriale si accesorii - Import export

 1. RI.VE.MAC. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania RI.VE.MAC. SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte - utilaje pentru industrie, machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, ATOM, staplers, Incaltaminte - utilaje pentru industrie, și Sewing machines for leather. Are sediul în Montebelluna, Italia.

 2. VAELLA MASCHINEN SRL

  Romania

  Vaella magazin online cu statie de calcat, presa de calcat si manechin de croitorie ajustabil. Oferim masini de cusut casnice sau profesionale, ace si accesorii, piese de schimb de la producatori renumiti, masini de cusut Singer, Pegasus, Pfaff, Junki, Reece, Rimoldi, scule si instrumente pentru croit, tipare de croitorie si cam tot ce aveti nevoie in industria de textile.

 3. MERCERIE NET

  Romania

  Masina de cusut si brodat produsa de firme consacrate si alte accesorii de nelipsit dintr-un atelier de croitorie. Oferim fiare si statii de calcat, manechie de croitorie, accesorii si piese de schimb pentru cele mai uzuale masini de cusut. Vaella va ofera de la ace si ate de cusut, pentru broderie si crosetat pana la asigurarea reparatiilor, inclusiv consultanta in domeniul croitoriei.

 4. RDF GROUP LLC

  Rusia

  Compania RDF GROUP LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Material didactic, Masini de cusut industriale si accesorii, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Material didactic, Masini de cusut industriale si accesorii, și tailoring accessory. Are sediul în Moscow, Rusia.

 5. JESTMA MÁQUINAS DE COSTURA

  Portugalia

  Compania JESTMA MÁQUINAS DE COSTURA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii - utilaje si materiale, Confectii - utilaje si materiale, și Sewing machines for textiles. Are sediul în Barcelos, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CRISAFULLI PACKING SRL

  Italia

  Compania CRISAFULLI PACKING SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Canicattini Bagni, Italia.

 2. BONOTEC - TECNOLOGIAS, LDA

  Portugalia

  Compania BONOTEC - TECNOLOGIAS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spark erosion. Are sediul în Trofa, Portugalia.

 3. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spania

  Compania COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Masini de cusut industriale si accesorii, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, și Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Esparreguera-Barcelona, Spania.

 4. RILMAN LTD.

  Bulgaria

  Compania RILMAN LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. MK NÄHTECHNISCHE SYSTEME GMBH

  Germania

  Compania MK NÄHTECHNISCHE SYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Oberhaching, Germania.

 1. HELION SARL

  Franta

  Compania HELION SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Masini de cusut de uz casnic, Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Masini de cusut de uz casnic, și Sewing machines for leather. Are sediul în Sainte Magnance, Franta.

 2. A COSER

  Spania

  Compania A COSER, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut de uz casnic, Masini de brodat si accesorii, Masini de cusut de uz casnic, Masini de brodat si accesorii, sewing machine repairs, și accessories for sewing machines. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. TMAC

  Franta

  Compania TMAC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Paris, Franta.

 2. LACASA HANNOVER GMBH

  Libia

  Compania LACASA HANNOVER GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial sewing machines, industrial washing machines, hygiene-sanitary equipment, și equipment for industrial automation. Are sediul în Tripoli, Libia.

 3. RAMAC DI STEFANO DOLORES GRAZIA

  Italia

  Compania RAMAC DI STEFANO DOLORES GRAZIA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for sewing machines, industrial sewing machine service, sewing machine repairs, și sewing machine replacements. Are sediul în Casarano, Italia.

 4. SEW ESSENTIAL

  Regatul Unit

  Compania SEW ESSENTIAL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Marquis Drive, Regatul Unit.

 5. EURO MERCERIE

  Belgia

  Compania EURO MERCERIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile zip fasteners, textile re-reelers, și meters. Are sediul în Alken, Belgia.

 6. BEFRAKO

  Belgia

  Compania BEFRAKO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut de uz casnic, Masini de cusut de uz casnic, craft sewing machines, wholesale of sewing machines, și sewing machine for household use. Are sediul în Zonhoven, Belgia.

 7. GLOBAL INDUSTRIAL SEWING MACHINES

  Olanda

  Compania GLOBAL INDUSTRIAL SEWING MACHINES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial sewing machines, professional sewing machines, sewing machines, și Sewing machines for leather. Are sediul în Haarlem, Olanda.

 8. F.LLI FOGGIATO SRL

  Italia

  Compania F.LLI FOGGIATO SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Masini de cusut industriale si accesorii, accessories for sewing machines, sewing machine dealers, și wholesale of sewing machines. Are sediul în Montebelluna, Italia.

 1. BO-MA, BOJANA NOVAK S.P.

  Slovenia

  Compania BO-MA, BOJANA NOVAK S.P., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - agenti, Distributie en gros, Fiare de calcat de uz casnic, Masini de cusut industriale si accesorii, Import-export - agenti, Distributie en gros, Fiare de calcat de uz casnic, și Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Maribor, Slovenia.

 2. FROMAC SRL

  Italia

  Compania FROMAC SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sewing machines for leather goods, și industrial sewing machines. Are sediul în Tricesimo, Italia.

 3. EVA SEWING LTD

  Singapore

  Compania EVA SEWING LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Singapore, Singapore.

 4. CHEE SIANG SEWING MACHINE EUROPE (GOLDEN-WHEEL)

  Germania

  Compania CHEE SIANG SEWING MACHINE EUROPE (GOLDEN-WHEEL), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Kaiserslautern, Germania.

 5. AMIGTEX OÜ

  Estonia

  Compania AMIGTEX OÜ, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 6. NÄHTECHNIK STOPPER GBR

  Germania

  Compania NÄHTECHNIK STOPPER GBR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Rottenburg, Germania.

 7. COLLEGE SEWING MACHINE PARTS LTD

  Regatul Unit

  Compania COLLEGE SEWING MACHINE PARTS LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutting and sewing machines. Are sediul în Bury, Regatul Unit.

 8. BARONE TERESA

  Italia

  Compania BARONE TERESA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, sewing machines, embroidery machines, Masini de cusut industriale si accesorii, și punch cutters. Are sediul în Avellino, Italia.

 9. MACHINEHANDEL BOS

  Belgia

  Compania MACHINEHANDEL BOS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile professional ironer, flat irons, staplers, și sewing machine repairs. Are sediul în Destelbergen, Belgia.

 10. HDB SOLUTIONS + BE0718851855

  Belgia

  Compania HDB SOLUTIONS + BE0718851855, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale industrial technical articles, automatic and manual stapling machines for leather goods, industrial sewing machine service, și industrial sewing machines. Are sediul în Izegem, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Masini de cusut industriale si accesorii - Import export

Număr de rezultate

538 Intreprinderile