• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • marochinarie - utilaje pentru industrie

Rezultate pentru

Marochinarie - utilaje pentru industrie - Import export

 1. C.B.C. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania C.B.C. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marochinarie - furnituri si accesorii, supplies for leather goods, Belt horse, machinery and equipment for the production and working of leather goods, Marochinarie - furnituri si accesorii, bag trolley, machinery and equipment for working hides, leather and fur, roll trolley, și work tables. Are sediul în Prato, Italia.

 2. RFS CO.MEC SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania RFS CO.MEC SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile punch cutters for leather articles, preforming machines, supplies for leather goods, screen printing machines, machines and presses for wrinkling leather, hot-stamping presses, sewing machines for leather, leather and hide punches for leather goods, și milling machines for leather goods. Are sediul în Gambolò, Italia.

 3. JOPEVI SL

  Spania

  Compania JOPEVI SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Incaltaminte, curtains, Marochinarie - utilaje pentru industrie, și print. Are sediul în Elche-Alicante, Spania.

 4. GIRISIM MAKINA TURKIYE - WAFER & CEREAL BAR PRODUCTION LINES AND PACKAGING MACHINES

  Turcia

  Compania GIRISIM MAKINA TURKIYE - WAFER & CEREAL BAR PRODUCTION LINES AND PACKAGING MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tools for packaging machines, și hot chocolate machines. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. FORTUNA SERVICE V. LEDERBEARBEITUNGANLAGEN GMBH

  Austria

  Compania FORTUNA SERVICE V. LEDERBEARBEITUNGANLAGEN GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Wien, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MORINI SRL

  Italia

  Compania MORINI SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile precision cutting, punch cutters, machinery and equipment for working hides, leather and fur, și punch cutters for leather articles. Are sediul în Stabbia, Italia.

 2. SEPTI

  Franta

  Compania SEPTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery and equipment for the production and working of leather goods. Are sediul în Cholet, Franta.

 3. TROQUELES JUPE

  Spania

  Compania TROQUELES JUPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Sax, Spania.

 4. HELION SARL

  Franta

  Compania HELION SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Masini de cusut de uz casnic, Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Masini de cusut de uz casnic, și Sewing machines for leather. Are sediul în Sainte Magnance, Franta.

 5. TECNOMACCHINE

  Italia

  Compania TECNOMACCHINE, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mica marochinarie, plating machines for leather goods, leather goods workshop, Mica marochinarie, și supplies for leather goods. Are sediul în Casalnuovo Di Napoli, Italia.

 1. KARL ROHRSEITZ GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KARL ROHRSEITZ GMBH & CO. KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jocuri si jucarii, Textile tehnice, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Materiale plastice - utilaje industriale, Jocuri si jucarii, Textile tehnice, Marochinarie - utilaje pentru industrie, și Materiale plastice - utilaje industriale. Are sediul în Zirndorf, Germania.

 2. KLAUS BRAUNSBERGER GMBH

  Germania

  Compania KLAUS BRAUNSBERGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice pentru industria transporturilor, Repararea echipamentelor industriale, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Textile tehnice pentru industria transporturilor, Repararea echipamentelor industriale, și Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Bad Wörishofen, Germania.

 1. FERRO APPARATE UND BEHÄLTERBAU EICHINGER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FERRO APPARATE UND BEHÄLTERBAU EICHINGER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table pentru matritare, Cauciuc - produse de uz casnic, Table pentru matritare, Cauciuc - produse de uz casnic, și Roll-off containers. Are sediul în Penzberg, Germania.

 2. ROMOLD GMBH

  Germania

  Compania ROMOLD GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Repararea echipamentelor industriale, Chirurgie - instrumente, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, și Repararea echipamentelor industriale. Are sediul în Freilassing, Germania.

 3. ANFO MAKINA

  Turcia

  Compania ANFO MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 4. PACT EUROPACT

  Franta

  Compania PACT EUROPACT, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de brodat si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marochinarie - utilaje pentru industrie, Pasmanterie, broderie si tul, Marochinarie - furnituri si accesorii, Serigrafie, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Pasmanterie, broderie si tul, Marochinarie - furnituri si accesorii, și Serigrafie. Are sediul în Maulevrier, Franta.

 5. KADIC

  Belgia

  Compania KADIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marochinarie - utilaje pentru industrie, Marochinarie - utilaje pentru industrie, și supplies for leather goods. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 6. GERBEREI SCHACHENMAYR GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GERBEREI SCHACHENMAYR GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sei si hamuri, Solare - echipamente, Sei si hamuri, și Solare - echipamente. Are sediul în Bad Grönenbach, Germania.

 7. DONMEZ DERI SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania DONMEZ DERI SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Uşak, Turcia.

 8. PIMAK PROFESYONEL MUTFAK

  Turcia

  Compania PIMAK PROFESYONEL MUTFAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. FORVAL S.R.L.

  Italia

  Compania FORVAL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, și Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Induno Olona, Italia.

 2. BIGNAMI MICHELE

  Italia

  Compania BIGNAMI MICHELE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, și Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Vigevano, Italia.

 3. E.M. COMPANY S.R.L.

  Italia

  Compania E.M. COMPANY S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, și Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Monte San Giusto, Italia.

 4. SENATORI S.P.A.

  Italia

  Compania SENATORI S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, și Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Scandicci, Italia.

 5. EMMEPI S.A.S. DI MIGLIORI A. & C.

  Italia

  Compania EMMEPI S.A.S. DI MIGLIORI A. & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, și Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Milano, Italia.

 6. ETUDE REALISATION OUTILLAGE DECOUPE EMBOUTISSAGE SA

  Franta

  Compania ETUDE REALISATION OUTILLAGE DECOUPE EMBOUTISSAGE SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marochinarie - utilaje pentru industrie, și Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Verberie, Franta.

 7. TECMA S.R.L.

  Italia

  Compania TECMA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, și Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Bologna, Italia.

 8. MOCALI ACCESSORI S.R.L.

  Italia

  Compania MOCALI ACCESSORI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, și Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Sesto Fiorentino, Italia.

 9. TECHNOSA

  Elvetia

  Compania TECHNOSA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marochinarie - utilaje pentru industrie, și Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Lausanne, Elvetia.

 10. BARTEX ZAKLAD WYROBOW SKORZANYCH

  Polonia

  Compania BARTEX ZAKLAD WYROBOW SKORZANYCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marochinarie - utilaje pentru industrie, și Marochinarie - utilaje pentru industrie. Are sediul în Elblag, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Marochinarie - utilaje pentru industrie - Import export

Număr de rezultate

5.713 Intreprinderile