• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • marci - inregistrare si protectie

Rezultate pentru

Marci - inregistrare si protectie - Import export

 1. FIDEALIS IP - COPYRIGHT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FIDEALIS IP - COPYRIGHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile deposit of patents, și trademark protection. Are sediul în Paris, Franta.

 2. CABINET ENPORA INTELLECTUAL PROPERTY

  Romania

  Enpora este o agentie de proprietate industriala ce ofera o gama larga de servicii specializate în domeniul inregistrarii şi protectiei marcilor, desenelor industriale şi a brevetelor de inventie in Romania, la nivelul Uniunii Europene şi la nivel mondial.Suntem calificati pentru a va reprezenta in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), Oficiului de Armonizare pe Piata Externa - Inregistrare marci si desene comunitare (OHIM) si a Organizatiei Mondiale de protectie a Proprietatii Intelectuale (OMPI).In cei peste 20 de ani de activitate portofoliul de clienti al companiei noastre a fost si continua sa fie unul bogat si variat. Reprezentam companii internationale cu activitate in Romania dar si firme romanesti mici si mijlocii. Oferim servicii adaptate cerintelor si nevoilor fiecarui client in parte.

 3. ENGINER

  Spania

  Compania ENGINER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programe de calculator - consiliere, Programe de calculator - consiliere, și iso 9000 certifications. Are sediul în Igualada, Spania.

 4. DEMETRA S.R.L.

  Italia

  Compania DEMETRA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, și Marci - inregistrare si protectie. Are sediul în Cairo Montenotte, Italia.

 5. REGISTRAR MARCA ONLINE

  Spania

  Compania REGISTRAR MARCA ONLINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. Are sediul în Alicante, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CABINET BEAU DE LOMENIE

  Franta

  Compania CABINET BEAU DE LOMENIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Exploatarea brevetelor, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Exploatarea brevetelor, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Paris, Franta.

 2. LAW POINT CONSULTANCY

  India

  Compania LAW POINT CONSULTANCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legal advice on trademark protection, și trademark registration. Are sediul în Pune, India.

 3. ATHANASIADOU ELENI LAW OFFICE

  Grecia

  Compania ATHANASIADOU ELENI LAW OFFICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Marci - inregistrare si protectie, și real estate law. Are sediul în Katerini, Grecia.

 4. TRADEMARKIT LLP

  Regatul Unit

  Compania TRADEMARKIT LLP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legal advice on trademark protection, trademark protection, trademarks, și trademark registration. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. ATLAS LEGAL TRANSLATION

  Emiratele Arabe Unite

  Compania ATLAS LEGAL TRANSLATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Traduceri juridice, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, legal translations, și Traduceri juridice. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 1. KIZILAY PATENT AND ENGINEERING

  Turcia

  Compania KIZILAY PATENT AND ENGINEERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul brevetelor de inventie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Marci - inregistrare si protectie, Protection, commercial - patents, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, și Marci - inregistrare si protectie. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. CABINET STAMBOULI

  Algeria

  Compania CABINET STAMBOULI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. Are sediul în Alger, Algeria.

 1. MEDINAMARCAS

  Uruguay

  Compania MEDINAMARCAS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. Are sediul în Montevideo, Uruguay.

 2. IPRC D.O.O.

  Slovenia

  Compania IPRC D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trademark registration, registration of international trademark applications, și trademark protection. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 3. BIURO PATENTOWE HANNA BORAWSKA

  Polonia

  Compania BIURO PATENTOWE HANNA BORAWSKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Marci - inregistrare si protectie, mouldings, licences and patents office, și patent, trademark and copyright research. Are sediul în Milanówek, Polonia.

 4. ABECSA PATENTES Y MARCAS, S.L.

  Spania

  Compania ABECSA PATENTES Y MARCAS, S.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile technical consultants on patents and trademarks, și patent, trademark and copyright research. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. CABINET LAURENT ET CHARRAS - METZ PATNI

  Franta

  Compania CABINET LAURENT ET CHARRAS - METZ PATNI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, advice on industrial property, copyright, și Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. Are sediul în Strasbourg Cedex 01, Franta.

 6. BKIP

  Regatul Unit

  Compania BKIP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trademark registration, registration of international trademark applications, patent, trademark and copyright research, și transport feasibility study. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 7. ESCOBAR & ESCOBAR

  Bolivia

  Compania ESCOBAR & ESCOBAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advice on industrial property. Are sediul în La Paz, Bolivia.

 8. TURKEY AVUKAT YUNUS BIRBILEN HUKUKI DANISMANLIK,LAW OFFICE

  Turcia

  Compania TURKEY AVUKAT YUNUS BIRBILEN HUKUKI DANISMANLIK,LAW OFFICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. Are sediul în Antalya, Turcia.

 1. AGENCY INTELS LATVIA SIA

  Letonia

  Compania AGENCY INTELS LATVIA SIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, și Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. Are sediul în Riga, Letonia.

 2. IMEKCO - INTELLECTUAL PROPERTY LAW FIRM IN UKRAINE

  Ucraina

  Compania IMEKCO - INTELLECTUAL PROPERTY LAW FIRM IN UKRAINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Marci - inregistrare si protectie, Patents and trademarks, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, patents, și Marci - inregistrare si protectie. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 3. NOVAGRAAF BELGIUM

  Belgia

  Compania NOVAGRAAF BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trademark protection, copyright, Legal advice on internet law, și advice for infringements or imitations of patents, models, marks and copyright. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. LYMESOL SDN BHD

  Malaezia

  Compania LYMESOL SDN BHD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. Are sediul în Shah Alam, Malaezia.

 5. MATEU & PRADES ABOGADOS

  Spania

  Compania MATEU & PRADES ABOGADOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, patents, și copyright. Are sediul în GIRONA, Spania.

 6. THOMSON COMPUMARK

  Belgia

  Compania THOMSON COMPUMARK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Marci - inregistrare si protectie, Analiza datelor, Marci - inregistrare si protectie, și brand assessment. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 7. DIRK GOLDENSTEIN

  Germania

  Compania DIRK GOLDENSTEIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gestionare a puţurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Marci - inregistrare si protectie, Informatii comerciale, Finante - consiliere, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Marci - inregistrare si protectie, Informatii comerciale, și Finante - consiliere. Are sediul în Erlangen, Germania.

 8. KURZ PFITZER WOLF & PARTNER RECHTSANWÄLTE MBB

  Germania

  Compania KURZ PFITZER WOLF & PARTNER RECHTSANWÄLTE MBB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Marci - inregistrare si protectie, Informatii comerciale, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Marci - inregistrare si protectie, și Informatii comerciale. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 9. RECHTSANWALTSKANZLEI HOYER

  Germania

  Compania RECHTSANWALTSKANZLEI HOYER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gestionare a puţurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Marci - inregistrare si protectie, Finante - consiliere, Drept - consiliere, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Marci - inregistrare si protectie, Finante - consiliere, și Drept - consiliere. Are sediul în Regensburg, Germania.

 10. HRH-ANWÄLTE MONTABAUR

  Germania

  Compania HRH-ANWÄLTE MONTABAUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gestionare a puţurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Marci - inregistrare si protectie, Drept - consiliere, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Marci - inregistrare si protectie, Drept - consiliere, și Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. Are sediul în Montabaur, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Marci - inregistrare si protectie - Import export

Număr de rezultate

487 Intreprinderile