• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mandrine si papusi mobile

Rezultate pentru

Mandrine si papusi mobile - Import export

 1. FRATELLI BELLEGRANDI DI COTTINI & ROVIZZI SNC

  Italia

  Verified by europages badge

  Manufacturing of collet chucks under the patented trademark FB MANDRINI A PINZA, hydraulic chucks, pneumatic chucks with integrated cylinder, hydraulic chucks with integrated cylinder, pneumatic/hydraulic static bases, cutters, collets, hydraulic chucks with incorporated MITN cylinder and expanding collet chucks for reworking parts on the hole.

 2. IMETA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Manufacturer of mandrels and rollers, dedicated to ensuring the best seaming of any type of can, for any can maker, and for any manufacturer of seaming machines, with a view to meeting the most varied needs of the end users of these products, in the food, beverage and general sectors. Manufacture of conversion kits and spare parts for seaming machines. Format conversion equipment (box/cover) for each model.

 3. SIGMA SPANNTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SIGMA SPANNTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Inzigkofen, Germania.

 4. MECCANICA ARNES

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MECCANICA ARNES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tarodare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mandrine si papusi mobile, tapping machines, electronic threading machine, spindles for lathes, Mandrine si papusi mobile, Milling arbors, self-centering spindles, spindles for machine tools, și toolholder. Are sediul în Cavriago, Italia.

 5. TDG CLAMPING SOLUTIONS

  Spania

  Compania TDG CLAMPING SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Gernika-Lumo, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GAETANO CAPORALI SRL

  Italia

  Compania GAETANO CAPORALI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vices, cnc tools, Chucks, și spindles for machine tools. Are sediul în Cinisello Balsamo, Italia.

 2. JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH

  Germania

  Compania JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Hofkirchen, Germania.

 3. BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC

  Belarus

  Compania BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tightening clamps, spindles for machine tools, și toolholder. Are sediul în Baranovichi, Belarus.

 4. WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K.

  Germania

  Compania WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Plochingen, Germania.

 5. EMAC-TOOLS SRL

  Italia

  Compania EMAC-TOOLS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile toolholder, tapping machines, și mandrel inspection. Are sediul în Torino, Italia.

 1. TECNOLOGIE FRB S.R.L.

  Italia

  Compania TECNOLOGIE FRB S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pullers, industrial tools, și tailstocks. Are sediul în Borgonuovo Di Sasso Marconi, Italia.

 2. ROTOMORS FRANCE

  Franta

  Compania ROTOMORS FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spindles for machine tools, și palletising machines. Are sediul în Villemoirieu, Franta.

 1. SE.RI.NEX S.R.L.

  Italia

  Compania SE.RI.NEX S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile locking rings. Are sediul în Annone Di Brianza, Italia.

 2. BOTTELLI SRL

  Italia

  Compania BOTTELLI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile components for mandrels, și toolholder. Are sediul în Sumirago, Italia.

 3. LISHUI HUANQIU BEARING TRADING CO., LTD.

  China

  Compania LISHUI HUANQIU BEARING TRADING CO., LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lagare cu rostogolire, 4-point contact ball bearings, High-temperature bearings, automobile transmission bearings, și Lagare cu rostogolire. Are sediul în Lishui, China.

 4. MECCANICA SCOTTI S.R.L.

  Italia

  Compania MECCANICA SCOTTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tool benches for metal working, self-centering spindles, și pullers. Are sediul în Cornate D'adda, Italia.

 5. SC NEMACOLY SRL

  Romania

  Compania SC NEMACOLY SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Focsani, Romania.

 6. Yiwu Dachuan Industry&Trade co. Ltd

  China

  Compania Yiwu Dachuan Industry&Trade co. Ltd, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Yiwu, China.

 7. SMZ ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania SMZ ITALIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mandrel inspection. Are sediul în Volpiano, Italia.

 8. FADA RETTIFICHE CONI MANDRINI

  Italia

  Compania FADA RETTIFICHE CONI MANDRINI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mandrel inspection, machine shop work and related services, precision machining, și internal grinding. Are sediul în Romano Canavese, Italia.

 1. REMO-TECH SP. Z O.O. PPHU

  Polonia

  Compania REMO-TECH SP. Z O.O. PPHU, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mandrine si papusi mobile, Mandrine si papusi mobile, lathing tools, grinders, și industrial slotters. Are sediul în Koronowo, Polonia.

 2. SCHRENK GMBH

  Germania

  Compania SCHRENK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Buloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Robinetarie sanitara, Feronerie industriala, Mandrine si papusi mobile, Feronerie pentru constructii, Robinetarie sanitara, Feronerie industriala, și Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Zimmern, Germania.

 3. SINO-AUSTRALIA REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Compania SINO-AUSTRALIA REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Shenzhen, China.

 4. HANGZHOU PINGCHENG MATCHINE CO.,LTD

  China

  Compania HANGZHOU PINGCHENG MATCHINE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Xiaoshan, China.

 5. DONGGUAN QINJI MOTOR CO.,LTD

  China

  Compania DONGGUAN QINJI MOTOR CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Dongguan, China.

 6. THORMAC ENGINEERING LTD

  Irlanda

  Compania THORMAC ENGINEERING LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru taiere - piese si accesorii, Mandrine si papusi mobile, Materiale plastice - articole de uz casnic, Profile din material plastic, Masini-unelte pentru taiere - piese si accesorii, Mandrine si papusi mobile, Materiale plastice - articole de uz casnic, și Profile din material plastic. Are sediul în Kilrush, Irlanda.

 7. DONGGUAN LIXIAN INSTRUMENT SCIENTIFIC CO.,LTD

  China

  Compania DONGGUAN LIXIAN INSTRUMENT SCIENTIFIC CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în dongguan, China.

 8. SCHUNK

  Belgia

  Compania SCHUNK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Erembodegem, Belgia.

 9. GÜNDOGDU ENDÜSTRI

  Turcia

  Compania GÜNDOGDU ENDÜSTRI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turned small metal parts, și cutters and heads for interchangeable knives. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. EBERHARDT WERKZEUGBAU GMBH

  Germania

  Compania EBERHARDT WERKZEUGBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mandrine si papusi mobile, Unelte portabile cu motor, Mandrine si papusi mobile, și Unelte portabile cu motor. Are sediul în Cleebronn, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit