• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • papusi mobile

Rezultate pentru

Papusi mobile - Import export

 1. H. RICHTER VORRICHTUNGSBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania H. RICHTER VORRICHTUNGSBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masura - aparate si instrumente, Steady rests for lathes, Hydraulic power tensioning equipment, Power tensioning equipment, Steady rests, self-centring, Welding rotators, Automatic welding machine support, Construction of jigs and fixtures, și Tool measuring equipment. Are sediul în Langenhagen, Germania.

 2. MERK METALL-ERODIERTECHNIK THOMAS MERK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MERK METALL-ERODIERTECHNIK THOMAS MERK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papusi mobile. Are sediul în Bräunlingen, Germania.

 3. HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metalurgie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tarodare - masini-unelte, Frezare - masini-unelte, Brose - masini-unelte, Papusi mobile, Tarodare - masini-unelte, Frezare - masini-unelte, Brose - masini-unelte, și Papusi mobile. Are sediul în Soest, Germania.

 4. GEORG KESEL GMBH & CO KG

  Germania

  Compania GEORG KESEL GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini pentru finisarea suprafetelor, Papusi mobile, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, vices, Masini pentru finisarea suprafetelor, și Papusi mobile. Are sediul în Kempten, Germania.

 5. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania PFLEGHAR GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Frezare - masini-unelte, Papusi mobile, Servicii de foraj cu turbină, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Frezare - masini-unelte, și Papusi mobile. Are sediul în Baienfurt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MIX-MET KATARZYNA BOROWIAK

  Polonia

  Compania MIX-MET KATARZYNA BOROWIAK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse finite metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suruburi, Papusi mobile, Suruburi, nuts and bolts, stainless steel screws, și Papusi mobile. Are sediul în Władysławów, Polonia.

 2. STAR MACHINE TOOL FRANCE

  Franta

  Compania STAR MACHINE TOOL FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rindele automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papusi mobile, tailstock lathes, și Papusi mobile. Are sediul în Thyez, Franta.

 3. KALWERK TOOLS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KALWERK TOOLS SP. Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papusi mobile, Sudarea electrica - aparate si materiale, targets, cutters, Papusi mobile, și Sudarea electrica - aparate si materiale. Are sediul în Kalisz, Polonia.

 4. RKMPRO TOOLS ROBERT LEWANDOWSKI

  Polonia

  Compania RKMPRO TOOLS ROBERT LEWANDOWSKI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papusi mobile, cutters, tools, și Papusi mobile. Are sediul în Koszalin, Polonia.

 5. ESPIONNERUNTELEPHONE

  Franta

  Compania ESPIONNERUNTELEPHONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Papusi mobile. Are sediul în Paris, Franta.

 1. REL LTD SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania REL LTD SP. Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papusi mobile, Unelte cu partea activa din diamant, Papusi mobile, și Unelte cu partea activa din diamant. Are sediul în Gdansk, Polonia.

 2. BDC POLAND SP Z O O

  Polonia

  Compania BDC POLAND SP Z O O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papusi mobile, și Papusi mobile. Are sediul în Krakow, Polonia.

 1. IMETA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Manufacturer of mandrels and rollers, dedicated to ensuring the best seaming of any type of can, for any can maker, and for any manufacturer of seaming machines, with a view to meeting the most varied needs of the end users of these products, in the food, beverage and general sectors. Manufacture of conversion kits and spare parts for seaming machines. Format conversion equipment (box/cover) for each model.

 2. FRATELLI BELLEGRANDI DI COTTINI & ROVIZZI SNC

  Italia

  Verified by europages badge

  Manufacturing of collet chucks under the patented trademark FB MANDRINI A PINZA, hydraulic chucks, pneumatic chucks with integrated cylinder, hydraulic chucks with integrated cylinder, pneumatic/hydraulic static bases, cutters, collets, hydraulic chucks with incorporated MITN cylinder and expanding collet chucks for reworking parts on the hole.

 3. SIGMA SPANNTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SIGMA SPANNTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Inzigkofen, Germania.

 4. MECCANICA ARNES

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MECCANICA ARNES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tarodare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mandrine si papusi mobile, tapping machines, electronic threading machine, spindles for lathes, Mandrine si papusi mobile, Milling arbors, self-centering spindles, spindles for machine tools, și toolholder. Are sediul în Cavriago, Italia.

 5. TDG CLAMPING SOLUTIONS

  Spania

  Compania TDG CLAMPING SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Gernika-Lumo, Spania.

 6. JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH

  Germania

  Compania JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Hofkirchen, Germania.

 7. GAETANO CAPORALI SRL

  Italia

  Compania GAETANO CAPORALI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vices, cnc tools, Chucks, și spindles for machine tools. Are sediul în Cinisello Balsamo, Italia.

 8. BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC

  Belarus

  Compania BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tightening clamps, spindles for machine tools, și toolholder. Are sediul în Baranovichi, Belarus.

 1. WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K.

  Germania

  Compania WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Plochingen, Germania.

 2. BOTTELLI SRL

  Italia

  Compania BOTTELLI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile components for mandrels, și toolholder. Are sediul în Sumirago, Italia.

 3. ROTOMORS FRANCE

  Franta

  Compania ROTOMORS FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spindles for machine tools, și palletising machines. Are sediul în Villemoirieu, Franta.

 4. MECCANICA SCOTTI S.R.L.

  Italia

  Compania MECCANICA SCOTTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tool benches for metal working, self-centering spindles, și pullers. Are sediul în Cornate D'adda, Italia.

 5. EMAC-TOOLS SRL

  Italia

  Compania EMAC-TOOLS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile toolholder, tapping machines, și mandrel inspection. Are sediul în Torino, Italia.

 6. SC NEMACOLY SRL

  Romania

  Compania SC NEMACOLY SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. Are sediul în Focsani, Romania.

 7. SE.RI.NEX S.R.L.

  Italia

  Compania SE.RI.NEX S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile locking rings. Are sediul în Annone Di Brianza, Italia.

 8. TECNOLOGIE FRB S.R.L.

  Italia

  Compania TECNOLOGIE FRB S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pullers, industrial tools, și tailstocks. Are sediul în Borgonuovo Di Sasso Marconi, Italia.

 9. FADA RETTIFICHE CONI MANDRINI

  Italia

  Compania FADA RETTIFICHE CONI MANDRINI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mandrel inspection, machine shop work and related services, precision machining, și internal grinding. Are sediul în Romano Canavese, Italia.

 10. SMZ ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania SMZ ITALIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mandrine si papusi mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mandrel inspection. Are sediul în Volpiano, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit