• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • biscuiti si prajituri uscate

Rezultate pentru

Biscuiti si prajituri uscate - Malta

Malta
 1. C CAMILLERI AND SONS LTD

  Malta

  Compania C CAMILLERI AND SONS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri cu ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulciuri fara ciocolata, Biscuiti si prajituri uscate, Dulciuri fara ciocolata, și Biscuiti si prajituri uscate. Are sediul în Valletta, Malta.

 2. CONSOLIDATED BISCUIT COMPANY LIMITED

  Malta

  Compania CONSOLIDATED BISCUIT COMPANY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri fara ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti si prajituri uscate, și Biscuiti si prajituri uscate. Are sediul în Qormi, Malta.

 3. ANTHONY P CARUANA

  Malta

  Compania ANTHONY P CARUANA, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri fara ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti si prajituri uscate, Dulciuri cu ciocolata, Biscuiti si prajituri uscate, și Dulciuri cu ciocolata. Are sediul în Valletta, Malta.

 4. E & O SWEETLAND

  Malta

  Compania E & O SWEETLAND, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri fara ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti si prajituri uscate, și Biscuiti si prajituri uscate. Are sediul în Hamrun, Malta.

Filtre

Rezultate pentru

Biscuiti si prajituri uscate - Malta

Număr de rezultate

4 Intreprinderile