• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • uscatoare si storcatoare industriale

Rezultate pentru

Uscatoare si storcatoare industriale - Import export

 1. VETTERTEC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  "VetterTec – an internationally operating company of the Moret Industries Group – is your specialist for drainage and drying systems for the ethanol, brewery, food starch, environment, chemical and alcohol industries. As a strategic partner in the development and implementation of systems and plants, we provide our customers with solutions tailor made to their requirements. What VetterTec offers: All process technologies are designed and manufactured within the Moret Industries Group. Enhanced technologies, precisely matched to your field of use. Processes application areas adapted to pinpoint accuracy. Innovative and technically sophisticated systems. Optimised and continuous drying processes. Efficient, economic solutions. More than 1500 reliable drying plants and systems around the world corroborate our motto: "SUCCESSFUL DRYING SYSTEMS, engineered in Germany."

 2. ASTRA LT AB

  Lituania

  Verified by europages badge

  Compania ASTRA LT AB, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare si compartimente de stocare, Transport rutier - camioane cisterna, Laser - aparate de sudura si de taiat, Uscatoare si storcatoare industriale, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Rezervoare si compartimente de stocare, Transport rutier - camioane cisterna, Laser - aparate de sudura si de taiat, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Alytus, Lituania.

 3. IDEAL TECHNOLOGIES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania IDEAL TECHNOLOGIES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gestionarea deseurilor industriale, Reciclaje de ambalaje, Uscatoare si storcatoare industriale, Compactoare si concasoare pentru deseuri, Gestionarea deseurilor industriale, Reciclaje de ambalaje, Uscatoare si storcatoare industriale, și Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Rambouillet, Franta.

 4. JINHUA ECOL PRODUCTS CO., LTD

  China

  Compania JINHUA ECOL PRODUCTS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Lanxi, China.

 5. ESSOREX

  Franta

  Compania ESSOREX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Chateauroux, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH

  Germania

  Compania BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare si storcatoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile driers for the chemical industry, vaccum mixer, și Inverting filter centrifuges. Are sediul în Wangen Im Allgäu, Germania.

 2. DEUTSCHE VACUUMTROCKNER GMBH

  Germania

  Compania DEUTSCHE VACUUMTROCKNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Sangerhausen, Germania.

 3. STALAM S.P.A.

  Italia

  Compania STALAM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, machinery and equipment for vulcanizing rubber, Uscatoare si storcatoare industriale, și thawing cabinets for commercial use. Are sediul în Nove, Italia.

 4. ROUSSELET CENTRIFUGATION SA

  Franta

  Compania ROUSSELET CENTRIFUGATION SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri - colectare si reciclare, Tratarea si reciclarea deseurilor, Uscatoare si storcatoare industriale, Centrifuges, Uleiuri - colectare si reciclare, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Annonay, Franta.

 5. AMBOSS & LANGBEIN ELEKTRO-ELEKTRONIK GERÄTEBAU GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania AMBOSS & LANGBEIN ELEKTRO-ELEKTRONIK GERÄTEBAU GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare si storcatoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manipulare continua a marfurilor - sisteme, drying chambers, grain dispensers, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, și granule mixers. Are sediul în Haan, Germania.

 1. HASTRA

  Germania

  Compania HASTRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Uscatoare si storcatoare industriale, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Feronerie industriala, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Uscatoare si storcatoare industriale, și Imprimare si compozitie - utilaje si material. Are sediul în Weinstadt, Germania.

 2. AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare si storcatoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile delicatessen meat dryers, spreading machines, și machines for bakeries. Are sediul în Schwaigern, Germania.

 1. IRT - PROZESSWÄRMETECHNIK GMBH

  Germania

  Compania IRT - PROZESSWÄRMETECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Uscatoare si storcatoare industriale, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Uscatoare si storcatoare industriale, Imprimare si compozitie - utilaje si material, și Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. Are sediul în Kassel, Germania.

 2. NUOVASARA SRL

  Italia

  Compania NUOVASARA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare si storcatoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat si storcatoare industriale, industrial centrifuges, centrifugation machines and equipment, și Masini de spalat si storcatoare industriale. Are sediul în Parma, Italia.

 3. BEIJING SONGYUAN HUAXING TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD.

  Republica Ceha

  Compania BEIJING SONGYUAN HUAXING TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 4. ELECTRONORD SCANDINAVIA

  Grecia

  Compania ELECTRONORD SCANDINAVIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare si storcatoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bending machine, și ground chilli pepper. Are sediul în Katerini, Grecia.

 5. BOMBI MECCANICA S.R.L.

  Italia

  Compania BOMBI MECCANICA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare si storcatoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bending machines, și spreading machines. Are sediul în Barberino Di Mugello, Italia.

 6. VOITH PAPER KRIEGER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania VOITH PAPER KRIEGER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Incalzire industriala - instalatii si material, Uscatoare si storcatoare industriale, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 7. VERONESI SEPARATORI S.P.A.

  Italia

  Compania VERONESI SEPARATORI S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Storcatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, centrifuges for the chemical industry, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Castenaso, Italia.

 8. UNICA

  Belgia

  Compania UNICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare si storcatoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial washing machines, și driers for commercial use. Are sediul în Merchtem, Belgia.

 1. DECANTER SYSTEM S.R.L.

  Italia

  Compania DECANTER SYSTEM S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Storcatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, granulators for pharmaceutical laboratories, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Ornago, Italia.

 2. CBB DECANTER S.R.L.

  Italia

  Compania CBB DECANTER S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Storcatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, purifiers for the chemical industry, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Monte Roberto, Italia.

 3. GENNARETTI S.P.A.

  Italia

  Compania GENNARETTI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Storcatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Jesi, Italia.

 4. GHELFI SPURGHI S.R.L.

  Italia

  Compania GHELFI SPURGHI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mediu inconjurator - servicii, Uscatoare si storcatoare industriale, Mediu inconjurator - servicii, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Modena, Italia.

 5. VENTILEX B.V.

  Olanda

  Compania VENTILEX B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti refrigeranti uscati, Uscatoare si storcatoare industriale, Turnuri uscate de racire, Agenti refrigeranti uscati, Uscatoare si storcatoare industriale, și Turnuri uscate de racire. Are sediul în Heerde, Olanda.

 6. BOVERIO LUIGI S.R.L.

  Italia

  Compania BOVERIO LUIGI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Storcatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, systems and equipment for washing fish and seafood, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Sannazzaro De' Burgondi, Italia.

 7. INGENIOERFIRMAET LYTZEN A/S

  Danemarca

  Compania INGENIOERFIRMAET LYTZEN A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sterilizare si dezinfectie - materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, Cuptoare si cosuri industriale, Uscatoare si storcatoare industriale, și Cuptoare si cosuri industriale. Are sediul în Herlev, Danemarca.

 8. KATRE MAKINA SAN TIC LTD ŞTI

  Turcia

  Compania KATRE MAKINA SAN TIC LTD ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare si storcatoare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile upholstery shampooer. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 9. OPEL THERM GMBH

  Germania

  Compania OPEL THERM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de masini-unelte, Uscatoare si storcatoare industriale, Import-export de masini-unelte, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Unterensingen, Germania.

 10. TECHNI PROCESS

  Franta

  Compania TECHNI PROCESS, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Rousset, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit