DOGAV GRUP

Romania

Store icon Multi-Category

DOGAV GRUP
Web icon
Contact

Compania DOGAV GRUP, este o societate Multi-Category, creată în anul 2008, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. Are sediul în Iasi, Romania.

Alte societăți din același domeniu de activitate:

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

MICRO VENT Produs destinat pentru etansarea si ventilarea coamei. Permite indepartarea vaportilor de apa care patrund prin structura acoperisului. Este o banda din aluminiu vopsit, ce prezinta rezistentă la UV. Partile laterale sunt ondulate pentru a face posibilă o modelare uşoară şi de durată pe profilul tiglelor, iar marginile partii inferioare sunt prevazute cu doua benzi de butil care asigura etansarea. Perforatiile profilate, special taiate, asigura o ventilare eficienta, permitand transferul aerului și a umiditatii, dar în același timp impiedicand penetrarea apei de ploaie, a zăpezii și a insectelor. Rezistența sa ridicată la condițiile meteorologice și radiațiile ultraviolete confera o durată lungă de viață. Flexibilitatea foarte mare a benzii asigură o asamblare ușoară. Compatibil cu modelele de tigla ceramica cu profil mediu si inalt: Creaton, Tondach, Siceram, Braas, Nelskamp, Roben, Koramic.

Romania

Parazapada grilaj 3m - invelitori PLATE. Element confectionat din otel galvanizat la cald. Se utilizează pentru a împiedica alunecările masive de zăpadă, protejand astfel sistemul de jgheaburi. Se recomandă folosirea lor la înclinaţii mari sau suprafeţe mari ale acoperişului. Se montează în rândul doi (30 -40 cm)de la streaşină, în pararel cu aceasta. Grilajul se fixează pe suport special. Rolul lor este de a opri alunecarea zapezii care ar putea deteriora sistemul de jgheaburi. Setul Contine: 4 suporti metalici un grilaj cu lungimea de 3 m

Romania

Taietor sau consolă metalică parazăpadă - Universal. Element ce impiedica caderile masive de zapada de pe acoperis, principiul fiind acela de a taia masa de zapada la nivelul jgheabului, oferind astfel masuri de protectie suplimentara in perimetrul streasinii. Date tehnice: Material: otel zincat acoperit cu vopsea poliester Dimensiuni: 350 mm lungime, 1,5 mm grosime Greutate: 0,22 kg / buc Necesar: 1 - 5 buc pentru 1 m² suprafaţă de acoperit Culori RAL: maro 8017, rosu caramiziu 8004, rosu maroniu 8012, negru 9005, gri antracit 7016

Romania

Geo Vent - banda coama pentru tigla ceramica si tigla din beton Produs destinat pentru etansarea si ventilarea coamei. Banda permeabilă la vapori, sub forma a două benzi din aluminiu plisat îmbinate prin intermediul unui geotextil foarte rezistent, finisat cu benzi adezive de înaltă calitate. Este o banda din aluminiu vopsit, ce prezinta rezistentă la UV.Partile laterale sunt ondulate pentru a face posibilă o modelare uşoară şi de durată pe profilul tiglelor, iar marginile partii inferioare sunt prevazute cu doua benzi de butil care asigura etansarea. Pentru fixarea perfectă a benzilor de butil pe suprafaţa ţiglelor, acestea trebuie să fie uscate, fără praf sau neunsuroase. Culori: maro: 8017, maro inchis 8019, castan: 8012,rosu caramiziu: 8004, rosu visiniu: 3011, antracit: 7021, negru: 9005, verde:6020 Lungime: 5 m Lăţime: 300 cm Compatibil cu modelele de tigla ceramica cu profil mediu si inalt:

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  11 – 50
 • Comercianti
  1 – 10
 • %CA la export
  15 %

Organizare

 • Anul crearii
  2008
 • Natura intreprinderii
  Firma secundara
 • Activitate principala
  Multi-Category

Informații comerciale

Zone comerciale

 • Regional
 • National
 • Check Circle Outline icon European
 • International

Modalitati de plata

 • Card de credit - Lichid - Cec

Zone de livrare

Conditii de livrare (incotermeni)

Responsabilitate
 • Cumpărător
 • Partajat
 • Vânzător

Cuvinte-cheie asociate cu aceasta intreprindere

 • Materiale pentru acoperisuri
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.