• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lustre din cristal

Rezultate pentru

Lustre din cristal - Import export

 1. ATELIERS JEAN PERZEL

  Franta

  Verified by europages badge

  ATELIERS JEAN PERZEL: craftsman, creator of the light fittings for the Normandie liner and the UN. Art bronze caster and glass-maker. Since 1923, three generations serving an international customer base. Creator-manufacturer of light fittings from the 1930s to the present time, contemporary lighting , wall light, timeless ceiling lamp, functional ceiling light, art deco lamps, 1930s lamps. PERZEL : prestigious lamp from the 1930s collection, ceiling lights, hanging lights, a collector’s item, a collector’s ceiling light, oval-shaped lamp , sandblasted glass hanging lamp, collector’s items from the 1930s, Art Deco reference, floor lights, floor lamp in a contemporary style, floor lamp from the 1930s, floor reading lamp, small floor lamps, mirror lights, lighted mirrors, closed wall lights, hinged reading lamp, ”torch” wall lights, wall light with a pivoting shade, wall light from the 1930s, outside lighting, boundary lighting, consoles and pedestal tables, coffee table…

 2. MULTIFORME LIGHTING

  Italia

  Compania MULTIFORME LIGHTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat pentru locuinte si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre din cristal, Sticlarie decorativa, Lustre, Lustre din cristal, Sticlarie decorativa, Lustre, și blown glass chandelier. Are sediul în Trebaseleghe (pd), Italia.

 3. RUSTIK AVIZE

  Turcia

  Compania RUSTIK AVIZE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. BELDAGLASS

  Spania

  Compania BELDAGLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. Are sediul în Córdoba, Spania.

 5. LAUDARTE

  Italia

  Compania LAUDARTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, Lampadare si veioze, Lustre, și Lampadare si veioze. Are sediul în Milano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MAYTONI GMBH

  Germania

  Compania MAYTONI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. AVIZE SARAYI

  Turcia

  Compania AVIZE SARAYI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tapestry, și curtains. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. MYSTRASS

  Germania

  Compania MYSTRASS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre din cristal, Haine de dama, Accesorii, Imbracaminte - furnituri, Lustre din cristal, Haine de dama, Accesorii, și Imbracaminte - furnituri. Are sediul în Krefeld, Germania.

 4. ALDIT S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania ALDIT S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corpuri de iluminat de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre din cristal, crystal chandelier, indoor lighting fixtures, și Lustre din cristal. Are sediul în Lucany nad Nisou, Republica Ceha.

 5. DARSHANPLUS UK LIMITED

  Regatul Unit

  Compania DARSHANPLUS UK LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corpuri de iluminat de arta, Lampadare si veioze, Iluminat public, industrial si comercial, Iluminat pentru locuinte si accesorii, Corpuri de iluminat de arta, Lampadare si veioze, Iluminat public, industrial si comercial, și Iluminat pentru locuinte si accesorii. Are sediul în Harrow, Regatul Unit.

 1. CGLASS CERRAMIENTOS ACRISTALADOS.

  Spania

  Compania CGLASS CERRAMIENTOS ACRISTALADOS., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. Are sediul în Cádiz, Spania.

 2. INN-DREAMLIGHTS GBR

  Germania

  Compania INN-DREAMLIGHTS GBR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crystal articles. Are sediul în Kirchdorf Am Inn, Germania.

 1. LA LUCERIA S.A.S.

  Italia

  Compania LA LUCERIA S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. Are sediul în Borgo San Lorenzo, Italia.

 2. FLOS S.P.A.

  Italia

  Compania FLOS S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat public, industrial si comercial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iluminat pentru locuinte si accesorii, Lustre din cristal, Iluminat pentru locuinte si accesorii, și Lustre din cristal. Are sediul în Bovezzo, Italia.

 3. TECNOCRIS

  Spania

  Compania TECNOCRIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass tubes for electric lighting, și lighting equipment. Are sediul în Bollullos De La Mitacion (sevilla) Spain, Spania.

 4. GIRAMONTE E C. S.N.C. DI GIRAMONTE ROBERTO E GABRIELE

  Italia

  Compania GIRAMONTE E C. S.N.C. DI GIRAMONTE ROBERTO E GABRIELE, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, Lampadare si veioze, Lustre, și Lampadare si veioze. Are sediul în Villafranca Di Verona, Italia.

 5. GALWAY IRISH CRYSTAL LTD

  Irlanda

  Compania GALWAY IRISH CRYSTAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pahare din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cristaluri, Lustre din cristal, Cristaluri, și Lustre din cristal. Are sediul în Galway, Irlanda.

 6. FRAMON S.P.A.

  Italia

  Compania FRAMON S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, Lampadare si veioze, Lustre, și Lampadare si veioze. Are sediul în Lumezzane, Italia.

 7. F.B.A.I.

  Italia

  Compania F.B.A.I., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, Lampadare si veioze, Lustre, și Lampadare si veioze. Are sediul în Usmate Velate, Italia.

 8. POSSONI ILLUMINAZIONE

  Italia

  Compania POSSONI ILLUMINAZIONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, Lampadare si veioze, Lustre, și Lampadare si veioze. Are sediul în Nova Milanese, Italia.

 1. ALLUM S.R.L.

  Italia

  Compania ALLUM S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, Lampadare si veioze, Lustre, și Lampadare si veioze. Are sediul în Merate, Italia.

 2. ATHENA S.R.L.

  Italia

  Compania ATHENA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat public, industrial si comercial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iluminat pentru locuinte si accesorii, Lustre din cristal, Iluminat pentru locuinte si accesorii, și Lustre din cristal. Are sediul în Turate, Italia.

 3. CRISTALLERIE BALESTRI S.R.L.

  Italia

  Compania CRISTALLERIE BALESTRI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pahare din cristal, Lustre din cristal, Pahare din cristal, și Lustre din cristal. Are sediul în Cavriglia, Italia.

 4. DISEGNO LUCE S.R.L.

  Italia

  Compania DISEGNO LUCE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, Lampadare si veioze, Lustre, și Lampadare si veioze. Are sediul în Gambellara, Italia.

 5. GRANFO LAMPADARI

  Italia

  Compania GRANFO LAMPADARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, Lampadare si veioze, Lustre, și Lampadare si veioze. Are sediul în San Martino Buon Albergo, Italia.

 6. I.F.E. LAMPADE SPECIALI

  Italia

  Compania I.F.E. LAMPADE SPECIALI, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri si tuburi cu neon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre din cristal, Lustre, Lustre din cristal, și Lustre. Are sediul în Firenze, Italia.

 7. ILAS S.R.L.

  Italia

  Compania ILAS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat public, industrial si comercial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iluminat pentru locuinte si accesorii, Lustre din cristal, Iluminat pentru locuinte si accesorii, și Lustre din cristal. Are sediul în Segusino, Italia.

 8. PREARO COLLEZIONI LUCE S.R.L.

  Italia

  Compania PREARO COLLEZIONI LUCE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, Lampadare si veioze, Lustre, și Lampadare si veioze. Are sediul în Campagna Lupia, Italia.

 9. EFFE VETRERIA ARTISTICA

  Italia

  Compania EFFE VETRERIA ARTISTICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre din cristal, Pictura pe sticla, Lustre din cristal, și Pictura pe sticla. Are sediul în Venezia, Italia.

 10. TRADDEL S.R.L.

  Italia

  Compania TRADDEL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, Lampadare si veioze, Lustre, și Lampadare si veioze. Are sediul în Vazzola, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru