• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lianti chimici

Rezultate pentru

Lianti chimici - Import export

 1. MANFRED HÄUSSLER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MANFRED HÄUSSLER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. Are sediul în Winnenden, Germania.

 2. G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclarea apelor uzate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scurgerea apelor - instalatii si materiale, Lianti chimici, Scurgerea apelor - instalatii si materiale, Biocidal products, Effective removal and avoidance of micro-organisms, Algae, slime and rot prevention agent, Acid cleaners, disinfectants and descalers, Oil and chemical binder, și Lianti chimici. Are sediul în Thaining, Germania.

 3. MOBIUSORB BY MOBIUS-TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MOBIUSORB BY MOBIUS-TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. Are sediul în Mettlach, Germania.

 4. NEISIUS BAUTENSCHUTZPRODUKTE

  Germania

  Compania NEISIUS BAUTENSCHUTZPRODUKTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. Are sediul în Kühlungsborn, Germania.

 5. MACROOCEAN MATERIALS EUROPE GMBH

  Germania

  Compania MACROOCEAN MATERIALS EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyester resins, și industrial glues. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FINEGRI

  Lituania

  Compania FINEGRI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. Are sediul în Klaipeda, Lituania.

 2. I.R.C.A. SERVICE S.P.A.

  Italia

  Compania I.R.C.A. SERVICE S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lianti chimici, plastic materials and resins, și Lianti chimici. Are sediul în Fornovo San Giovanni, Italia.

 3. LLC MATERIAL WIZARD

  Ucraina

  Compania LLC MATERIAL WIZARD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyamides. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 4. DIC EUROPE GMBH

  Germania

  Compania DIC EUROPE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperire - materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aditivi pentru coloranti industriali, Lianti chimici, Aditivi pentru coloranti industriali, plastic materials and resins, printing inks, și Lianti chimici. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 5. POLIN KIMYA SAN VE TIC LTD ŞTI.

  Turcia

  Compania POLIN KIMYA SAN VE TIC LTD ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. BAU-CENTER NEUSTADT-GLEWE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BAU-CENTER NEUSTADT-GLEWE GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Lianti chimici, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Stalpi din beton, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Lianti chimici, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și Stalpi din beton. Are sediul în Neustadt-Glewe, Germania.

 2. PRONOL GMBH ÖLUNFALL-VORSORGE

  Germania

  Compania PRONOL GMBH ÖLUNFALL-VORSORGE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oil absorption materials. Are sediul în Freiburg, Germania.

 1. ACTICHEM

  Belgia

  Compania ACTICHEM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lianti chimici, Lianti chimici, binders, building resins, și resin coatings. Are sediul în Mont-Saint-Guibert, Belgia.

 2. INNOVA POLIMER

  Turcia

  Compania INNOVA POLIMER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. Are sediul în Tuzla/istanbul, Turcia.

 3. JINAN YUANSHENG CHEMICAL CO LTD

  China

  Compania JINAN YUANSHENG CHEMICAL CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cement additives. Are sediul în Jinan, China.

 4. V-TERRA KFT

  Ungaria

  Compania V-TERRA KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teste nedistructive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lianti chimici, Cupru si aliaje de cupru, Aliaje de aluminiu, Testarea produselor si a materialelor, Lianti chimici, Cupru si aliaje de cupru, Aliaje de aluminiu, și Testarea produselor si a materialelor. Are sediul în Tata, Ungaria.

 5. DIETRICH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DIETRICH GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Marmura si piatra naturala, Lianti chimici, Ferestre pentru acoperis si lucarne, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Marmura si piatra naturala, Lianti chimici, și Ferestre pentru acoperis si lucarne. Are sediul în Schwanewede, Germania.

 6. CAME SRL

  Italia

  Compania CAME SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - chimie si farmacie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Abrazivi chimici, Lianti chimici, Anticorozive - produse chimice, Alcooluri, fenoli si derivate, Abrazivi chimici, Lianti chimici, Anticorozive - produse chimice, și Alcooluri, fenoli si derivate. Are sediul în Origgio (Va), Italia.

 7. MUFUNWART PROJECTS PTY LTD

  Africa de Sud

  Compania MUFUNWART PROJECTS PTY LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte chimice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini, Lianti chimici, chemical products for the chemicals and petrochemicals industry, Rasini, și Lianti chimici. Are sediul în Port Elizabeth, Africa de Sud.

 8. VANORA

  Elvetia

  Compania VANORA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colours and paints, și Industry. Are sediul în Sempach Station, Elvetia.

 1. GOVI

  Belgia

  Compania GOVI, care își desfășoară activitatea în domeniul Lubrifianti industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lianti chimici, Chemical products, și Lianti chimici. Are sediul în Drongen, Belgia.

 2. CORAL PRO MANUFACTURING LTD

  Regatul Unit

  Compania CORAL PRO MANUFACTURING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru industria chimica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lianti chimici, chemical products for the chemicals and petrochemicals industry, biochemical analysis laboratory, Chemicals, și Lianti chimici. Are sediul în Saint Helens, Regatul Unit.

 3. BRENTIS

  Turcia

  Compania BRENTIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advice on innovations, și Polymers. Are sediul în Kapakli, Turcia.

 4. MAVOM

  Belgia

  Compania MAVOM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. Are sediul în Schelle, Belgia.

 5. CHIMICA POMPONESCO SPA

  Italia

  Compania CHIMICA POMPONESCO SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. Are sediul în Pomponesco, Italia.

 6. LA BANCA DELLA CALCE

  Italia

  Compania LA BANCA DELLA CALCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lime, și slaked lime. Are sediul în Bologna, Italia.

 7. WEISS CHEMIE + TECHNIK GMBH & CO. KG.

  Germania

  Compania WEISS CHEMIE + TECHNIK GMBH & CO. KG., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lianti chimici, și Lianti chimici. Are sediul în Haiger, Germania.

 8. BAXTER DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania BAXTER DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lianti chimici, și Lianti chimici. Are sediul în Unterschleißheim, Germania.

 9. D.DAYARAM & SONS

  India

  Compania D.DAYARAM & SONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile recyclable materials, și recycled chemical products. Are sediul în Mumbai, India.

 10. DALIAN JIN XIANG CHEMICAL CO., LTD.

  China

  Compania DALIAN JIN XIANG CHEMICAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lianti chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organic chemicals, și industrial chemical products. Are sediul în Liaoning, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit