• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • catalizatori chimici

Rezultate pentru

Catalizatori chimici - Import export

 1. ABCR GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  abcr. Good chemistry. Our service makes all the difference. abcr is your full service provider for the production and distribution, research and development of organic, inorganic and organometallic chemicals – more than 260, 000 products are available in our online catalogue and web shop; just choose and order. You want synthesis? No problem! Our R&D team synthesises chemicals at your request. abcr labs – speciality chemicals produced in-house. With abcr labs, you can rely on the quality of special chemicals made in-house which we produce in Europe for the international market. With a production area of 6000 square metres, an international team of experienced chemists offers you expertise in the research and development of syntheses, production development and scale-up through to production maturity in large quantities. For production from kilos through to tons, you have access to laboratories and systems with reactors in a wide range of sizes.

 2. VESTA CHEMICALS BV

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania VESTA CHEMICALS BV, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria chimica - import-export, Industria chimica - import-export, Aerogel, Azo Initiators, Azobisisobutyronitrile, Organic Peroxides, Benzoyl Peroxide, dicumyl peroxide, și Phase Transfer Catalysts. Are sediul în Zwolle, Olanda.

 3. NORDMANN, RASSMANN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NORDMANN, RASSMANN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. NANOCOM LLC

  Rusia

  Nanocom LLC este un dezvoltator de tehnologie performantă pentru sinteza pulberii cvasicristaline (QC) AlCuFe, dezvoltă producția industrială și implementarea QC în diverse domenii. Aplicarea pulberii cvasicristaline Al-Cu-Fe: Umplutură pentru polimeri și elastomeri pentru a îmbunătăți caracteristicile fizice, mecanice și antifricțiune, rezistența la uzură, hidrofobicitatea și aderența. Creștere semnificativă a rezistenței la uzură în teflon (PTFE), în polifenilen sulfură (PPS); Umplutură pentru pulberi polimerice utilizate la imprimarea 3D, fabricarea aditivă prin sinterizare selectivă cu laser (SLS); Dezvoltarea de noi materiale compozite și aliaje cu caracteristici îmbunătățite în comparație cu originalul; Reducerea pierderilor de frecare, creșterea duratei de viață a unităților și ansamblurilor, creșterea eficienței energetice și reducerea consumului de energie al echipamentelor ca aditiv în sistemele de lubrifiere ale mecanismelor; Crearea de acoperiri: antifricțiune, antiaderentă, antiaderentă, hidrofobă, reducând nivelul depunerilor și zgomotul țevilor și containerelor; Dezvoltarea de noi catalizatori pentru reformarea cu abur a metanolului și crearea de noi sisteme de stocare a hidrogenului; Efectuarea anodilor bateriei litiu-ion mai eficiente; Eficientizarea panourilor solare; Bioactivator pentru creșterea Chlorella. Nanocom deține un brevet pentru metoda de producție. Este posibilă livrarea în probă a 100 g de pulbere pentru testare. https: //quasicrystal.eu/

 5. ETI SODA

  Turcia

  Compania ETI SODA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sodium bicarbonate, și Hydrogen peroxide. Are sediul în Ankara, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REDKIN LUFTREINIGUNG

  Germania

  Compania REDKIN LUFTREINIGUNG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Ebersberg, Germania.

 2. SOLVAY

  Belgia

  Compania SOLVAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte chimice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catalizatori chimici, Hydrogen peroxide, calcium chloride, Catalizatori chimici, și caustic soda. Are sediul în BRUSSELS, Belgia.

 3. AIREDALE CHEMICAL COMPANY

  Regatul Unit

  Compania AIREDALE CHEMICAL COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dyes. Are sediul în Keighley, Regatul Unit.

 4. GOLD SRCA INDUSTRY

  Germania

  Compania GOLD SRCA INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. PHU KATMET

  Polonia

  Compania PHU KATMET, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catalysts, Buying used car catalysts, și catalysers for vehicles. Are sediul în Inowrocław, Polonia.

 1. AGILENT TECHNOLOGIES APS

  Danemarca

  Compania AGILENT TECHNOLOGIES APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Detectoare de scurgeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catalizatori chimici, spectroscopes, vacuum systems and components, Vacuum pumps, și Catalizatori chimici. Are sediul în Hørsholm, Danemarca.

 2. SOHACO

  Franta

  Compania SOHACO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Santeny, Franta.

 1. DS AUTO SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania DS AUTO SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Chrzanów, Pogorzyce, Polonia.

 2. VWR INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania VWR INTERNATIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza apelor - materiale, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, furniture workshop, Analiza apelor - materiale, Water analysis-equipment, și Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. Are sediul în Leuven, Belgia.

 3. JB CHEMICAL & PHARMACEUTICALS LTD

  Spania

  Compania JB CHEMICAL & PHARMACEUTICALS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile engineering studies and engineering for electric power plants, agri-food chemical analysis, și chemical additives for the food and canning industry. Are sediul în Alameda, Spania.

 4. UOP

  Belgia

  Compania UOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrochimie - instalatii si materiale, services for the crude oil industry, și Petrochimie - instalatii si materiale. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. DEQUENNE CHIMIE

  Belgia

  Compania DEQUENNE CHIMIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie minerala - produse de baza si derivati, și Alumina. Are sediul în Baudour, Belgia.

 6. AMITYCHEM CORPORATION

  Regatul Unit

  Compania AMITYCHEM CORPORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile biopharmaceutical products. Are sediul în Xiamen, Regatul Unit.

 7. BIO-RAD LABORATORIES

  Belgia

  Compania BIO-RAD LABORATORIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru industria chimica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catalizatori chimici, Catalizatori chimici, și Chemical products. Are sediul în Eke, Belgia.

 8. SOBELTEC

  Belgia

  Compania SOBELTEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chemical products for petroleum refining. Are sediul în Ronse, Belgia.

 1. ZEMEDELSKÉ DRUZSTVO HROTOVICE, DRUZSTVO

  Republica Ceha

  Compania ZEMEDELSKÉ DRUZSTVO HROTOVICE, DRUZSTVO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catalizatori chimici, Garaje si service-uri - materiale si instalatii, Comisionari pentru transporturi internationale, Catalizatori chimici, Garaje si service-uri - materiale si instalatii, și Comisionari pentru transporturi internationale. Are sediul în Hrotovice, Republica Ceha.

 2. HIMSNAB NAIRI LTD

  Bulgaria

  Compania HIMSNAB NAIRI LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 3. ALLTECH ASSOCIATES APPLIED SCIENCE LTD

  Regatul Unit

  Compania ALLTECH ASSOCIATES APPLIED SCIENCE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie - produse de baza si derivate, și Chimie - produse de baza si derivate. Are sediul în Carnforth, Regatul Unit.

 4. EMRE TIP

  Turcia

  Compania EMRE TIP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în mersin, Turcia.

 5. POLYNT UK LTD

  Regatul Unit

  Compania POLYNT UK LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gelatina alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catalizatori chimici, și Catalizatori chimici. Are sediul în Leek, Regatul Unit.

 6. ARROW CHEMICALS LTD

  Regatul Unit

  Compania ARROW CHEMICALS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Gelatina alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catalizatori chimici, și Catalizatori chimici. Are sediul în Swadlincote, Regatul Unit.

 7. THE COPENHAGEN CANDLE CO LTD

  Regatul Unit

  Compania THE COPENHAGEN CANDLE CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Gelatina alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catalizatori chimici, și Catalizatori chimici. Are sediul în Tonbridge, Regatul Unit.

 8. PHOSPHOR TECHNOLOGY LTD

  Regatul Unit

  Compania PHOSPHOR TECHNOLOGY LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Gelatina alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catalizatori chimici, și Catalizatori chimici. Are sediul în Stevenage, Regatul Unit.

 9. INTERCONTINENTAL CHEMICAL PRODUCTS LTD

  Regatul Unit

  Compania INTERCONTINENTAL CHEMICAL PRODUCTS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Gelatina alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catalizatori chimici, și Catalizatori chimici. Are sediul în Newark, Regatul Unit.

 10. AGROVISTA (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania AGROVISTA (UK) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Gelatina alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catalizatori chimici, și Catalizatori chimici. Are sediul în Huntingdon, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit