• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • catalizatori chimici

Rezultate pentru

Catalizatori chimici - Import export

 1. ABCR GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  abcr. Good chemistry. Our service makes all the difference. abcr is your full service provider for the production and distribution, research and development of organic, inorganic and organometallic chemicals – more than 260, 000 products are available in our online catalogue and web shop; just choose and order. You want synthesis? No problem! Our R&D team synthesises chemicals at your request. abcr labs – speciality chemicals produced in-house. With abcr labs, you can rely on the quality of special chemicals made in-house which we produce in Europe for the international market. With a production area of 6000 square metres, an international team of experienced chemists offers you expertise in the research and development of syntheses, production development and scale-up through to production maturity in large quantities. For production from kilos through to tons, you have access to laboratories and systems with reactors in a wide range of sizes.

 2. VESTA CHEMICALS BV

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania VESTA CHEMICALS BV, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria chimica - import-export, Industria chimica - import-export, Aerogel, Azo Initiators, Azobisisobutyronitrile, Organic Peroxides, Benzoyl Peroxide, dicumyl peroxide, și Phase Transfer Catalysts. Are sediul în Zwolle, Olanda.

 3. NORDMANN, RASSMANN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NORDMANN, RASSMANN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. NANOCOM LLC

  Rusia

  Nanocom LLC este un dezvoltator de tehnologie performantă pentru sinteza pulberii cvasicristaline (QC) AlCuFe, dezvoltă producția industrială și implementarea QC în diverse domenii. Aplicarea pulberii cvasicristaline Al-Cu-Fe: Umplutură pentru polimeri și elastomeri pentru a îmbunătăți caracteristicile fizice, mecanice și antifricțiune, rezistența la uzură, hidrofobicitatea și aderența. Creștere semnificativă a rezistenței la uzură în teflon (PTFE), în polifenilen sulfură (PPS); Umplutură pentru pulberi polimerice utilizate la imprimarea 3D, fabricarea aditivă prin sinterizare selectivă cu laser (SLS); Dezvoltarea de noi materiale compozite și aliaje cu caracteristici îmbunătățite în comparație cu originalul; Reducerea pierderilor de frecare, creșterea duratei de viață a unităților și ansamblurilor, creșterea eficienței energetice și reducerea consumului de energie al echipamentelor ca aditiv în sistemele de lubrifiere ale mecanismelor; Crearea de acoperiri: antifricțiune, antiaderentă, antiaderentă, hidrofobă, reducând nivelul depunerilor și zgomotul țevilor și containerelor; Dezvoltarea de noi catalizatori pentru reformarea cu abur a metanolului și crearea de noi sisteme de stocare a hidrogenului; Efectuarea anodilor bateriei litiu-ion mai eficiente; Eficientizarea panourilor solare; Bioactivator pentru creșterea Chlorella. Nanocom deține un brevet pentru metoda de producție. Este posibilă livrarea în probă a 100 g de pulbere pentru testare. https: //quasicrystal.eu/

 5. ETI SODA

  Turcia

  Compania ETI SODA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sodium bicarbonate, și Hydrogen peroxide. Are sediul în Ankara, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. YUANYING INDUSTRY LIMITED

  China

  Compania YUANYING INDUSTRY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Activated alumina, activated carbon, și silica gel. Are sediul în Pingxiang, Jiangxi, China.

 2. REDKIN LUFTREINIGUNG

  Germania

  Compania REDKIN LUFTREINIGUNG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Ebersberg, Germania.

 3. NINGGUO LONG DAY CHEMICAL CO.,LTD

  China

  Compania NINGGUO LONG DAY CHEMICAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria chimica - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catalizatori chimici, surfactants, Chemicals, chemical product, și Catalizatori chimici. Are sediul în Ningguo, China.

 4. PINGXIANG BAISHENG CHEMICAL PACKING CO.,LTD

  China

  Compania PINGXIANG BAISHENG CHEMICAL PACKING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Pingxiang, China.

 5. DAVANA OIL BRM MARKETING

  India

  Compania DAVANA OIL BRM MARKETING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile essential oils. Are sediul în mulbagal, India.

 1. SHANGHAI TAIKANG ADVANCED MATERIAL LIMITED

  China

  Compania SHANGHAI TAIKANG ADVANCED MATERIAL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Shanghai, China.

 2. PHU KATMET

  Polonia

  Compania PHU KATMET, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catalysts, Buying used car catalysts, și catalysers for vehicles. Are sediul în Inowrocław, Polonia.

 1. AIREDALE CHEMICAL COMPANY

  Regatul Unit

  Compania AIREDALE CHEMICAL COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dyes. Are sediul în Keighley, Regatul Unit.

 2. HAWACH SCIENTIFIC CO., LTD

  Statele Unite ale Americii

  Compania HAWACH SCIENTIFIC CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Detroit, Statele Unite ale Americii.

 3. SOLVAY

  Belgia

  Compania SOLVAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte chimice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catalizatori chimici, Hydrogen peroxide, calcium chloride, Catalizatori chimici, și caustic soda. Are sediul în BRUSSELS, Belgia.

 4. QINGDAO TOPLIT INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Compania QINGDAO TOPLIT INDUSTRY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Qingdao, China.

 5. SOHACO

  Franta

  Compania SOHACO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Santeny, Franta.

 6. AGILENT TECHNOLOGIES APS

  Danemarca

  Compania AGILENT TECHNOLOGIES APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Detectoare de scurgeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catalizatori chimici, spectroscopes, vacuum systems and components, Vacuum pumps, și Catalizatori chimici. Are sediul în Hørsholm, Danemarca.

 7. WEIFANGZHONGHENG

  China

  Compania WEIFANGZHONGHENG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Weifang, China.

 8. SHANGHAI BRIDGE INTERNATIONAL TRADING CO., LTD

  China

  Compania SHANGHAI BRIDGE INTERNATIONAL TRADING CO., LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Shanghai, China.

 1. DS AUTO SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania DS AUTO SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Chrzanów, Pogorzyce, Polonia.

 2. SHANGHAI PENGKAI CHEMICAL CO.,LTD

  China

  Compania SHANGHAI PENGKAI CHEMICAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Shanghai, China.

 3. ZHICHENG CELLULOSE CO., LTD.

  China

  Compania ZHICHENG CELLULOSE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Jinzhou, China.

 4. GUANGZHOU A&J AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD

  China

  Compania GUANGZHOU A&J AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. Are sediul în Guangzhou, China.

 5. DNF CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania DNF CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice active. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Semiconductori, Catalizatori chimici, Semiconductori, Catalizatori chimici, electronic materials and components, și electrodes. Are sediul în DAEJEON, Coreea de Sud.

 6. ANCHOR ORGANIC

  India

  Compania ANCHOR ORGANIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si aditivi pentru stomatologie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anticorozive - produse chimice, Catalizatori chimici, Pulberi din metale pretioase, organic acid salts, Anticorozive - produse chimice, Catalizatori chimici, și Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Mumbai, India.

 7. VWR INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania VWR INTERNATIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza apelor - materiale, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, furniture workshop, Analiza apelor - materiale, Water analysis-equipment, și Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. Are sediul în Leuven, Belgia.

 8. AMITYCHEM CORPORATION

  Regatul Unit

  Compania AMITYCHEM CORPORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile biopharmaceutical products. Are sediul în Xiamen, Regatul Unit.

 9. UOP

  Belgia

  Compania UOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrochimie - instalatii si materiale, services for the crude oil industry, și Petrochimie - instalatii si materiale. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 10. DONGGUAN DINGXING INDUSTRY CO., LTD.

  China

  Compania DONGGUAN DINGXING INDUSTRY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial desiccants, și air deodorizers. Are sediul în Qishi Town,Dongguan City, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit