• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lame pentru masini de taiat

Rezultate pentru

Lame pentru masini de taiat - Import export

 1. WINTERHOFF PICARD GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WINTERHOFF PICARD GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame pentru masini de taiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Machine knives manufacturer, blades for packaging machines, Machine knives, Machine knives for the food processing industry, Serrated knives, Knives for the paper industry, perforator knives, Foil knives, și Knives for plastic processing. Are sediul în Remscheid, Germania.

 2. PRECISE POWER - UAB TSILA

  Lituania

  Compania PRECISE POWER - UAB TSILA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite industriale, Lame pentru masini de taiat, punches, punching matrices, Cutite industriale, și Lame pentru masini de taiat. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 3. CNC SLIJPSERVICE

  Olanda

  Compania CNC SLIJPSERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame pentru masini de taiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nc grinding. Are sediul în Doetinchem, Olanda.

 4. ULLMER GMBH

  Germania

  Compania ULLMER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame pentru masini de taiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame de ferastrau si de ferastraie circulare, Scule pentru inlaturarea aschiilor, Lame de ferastrau si de ferastraie circulare, Scule pentru inlaturarea aschiilor, Hard metal tools, și equipment tools. Are sediul în Wehrheim, Germania.

 5. ALPHA MACHINE KNIFE CO. LTD

  Regatul Unit

  Compania ALPHA MACHINE KNIFE CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame pentru masini de taiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, cutting blades, Industrial blades, și Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. Are sediul în Rotherham, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CUTTING UNITED GMBH

  Germania

  Compania CUTTING UNITED GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame pentru masini de taiat. Are sediul în Duisburg, Germania.

 2. WELLERSHAUS MASCHINENMESSER GMBH

  Germania

  Compania WELLERSHAUS MASCHINENMESSER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame pentru masini de taiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile linear blades, band saws, și Band saw blades. Are sediul în Eislingen/fils, Germania.

 3. MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN

  Franta

  Compania MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame si cutite industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonare si legare - utilaje si materiale, Lame pentru masini de taiat, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Lame pentru masini de taiat, și paper cutting machines. Are sediul în Roubaix, Franta.

 4. RICO

  Portugalia

  Compania RICO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame pentru masini de taiat, și Lame pentru masini de taiat. Are sediul în Foz Do Sousa, Portugalia.

 5. EUROLAME INDUSTRIE

  Franta

  Compania EUROLAME INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame si cutite industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame pentru masini de taiat, Tinichigerie, circular blades, Lame pentru masini de taiat, metallurgy, și Tinichigerie. Are sediul în Libercourt, Franta.

 1. KADUR

  Spania

  Compania KADUR, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame pentru masini de taiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite industriale, Lame rectilinii, Lame si cutite industriale, Cutite industriale, Lame rectilinii, Lame si cutite industriale, și blades. Are sediul în Castellar Del Vallès - Barcelona, Spania.

 2. HESS & SCHOFIELD AG

  Elvetia

  Compania HESS & SCHOFIELD AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Lame si cutite industriale, Cutite industriale, Lame pentru masini de taiat, Unelte portabile cu motor, Lame si cutite industriale, Cutite industriale, și Lame pentru masini de taiat. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 1. IMABT GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania IMABT GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Lame si cutite industriale, Cutite industriale, Lame pentru masini de taiat, Unelte portabile cu motor, Lame si cutite industriale, Cutite industriale, și Lame pentru masini de taiat. Are sediul în Hollfeld, Germania.

 2. BERGSTAHL MASCHINENMESSER INH. ULRICH WESTHOFF

  Germania

  Compania BERGSTAHL MASCHINENMESSER INH. ULRICH WESTHOFF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Lame si cutite industriale, Cutite industriale, Lame pentru masini de taiat, Unelte portabile cu motor, Lame si cutite industriale, Cutite industriale, și Lame pentru masini de taiat. Are sediul în Remscheid, Germania.

 3. SCHILLER MASCHINENMESSER GMBH

  Germania

  Compania SCHILLER MASCHINENMESSER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Lame si cutite industriale, Cutite industriale, Lame pentru masini de taiat, Unelte portabile cu motor, Lame si cutite industriale, Cutite industriale, și Lame pentru masini de taiat. Are sediul în Kürten, Germania.

 4. REMS SCANDINAVIA A/S

  Danemarca

  Compania REMS SCANDINAVIA A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame pentru masini de taiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame si cutite industriale, Lame pentru masini-unelte, Lame si cutite industriale, și Lame pentru masini-unelte. Are sediul în Koege, Danemarca.

 5. WILHELM BILSTEIN KG SPEZIALFABRIK F. MASCHINENMESSER UND KOMPRESSORVENTILE

  Germania

  Compania WILHELM BILSTEIN KG SPEZIALFABRIK F. MASCHINENMESSER UND KOMPRESSORVENTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame si cutite industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame pentru masini de taiat, și Lame pentru masini de taiat. Are sediul în Overath, Germania.

 6. PRO-PRINT SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania PRO-PRINT SP. Z O.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame pentru masini de taiat. Are sediul în Leoncin, Polonia.

 7. FRAEFEL VAERKTOEJSFABRIK A/S

  Danemarca

  Compania FRAEFEL VAERKTOEJSFABRIK A/S, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame si cutite industriale, Lame pentru masini de taiat, Lame si cutite industriale, și Lame pentru masini de taiat. Are sediul în Haderslev, Danemarca.

 8. KARL STURSBERG KG

  Germania

  Compania KARL STURSBERG KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame si cutite industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame pentru masini de taiat, și Lame pentru masini de taiat. Are sediul în Haan, Germania.

 1. C B BLADES S.N.C. DI LONGONI SILVIA & C.

  Italia

 2. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ORBITALUM TOOLS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Lame circulare, Masini-unelte pentru debitare, Racorduri din plastic pentru tuburi si tevi, Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Singen, Germania.

 3. CROMMAC MAKINA METAL IMALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Verified by europages badge

  Welcome to Crommac Makina, your trusted partner in enhancing the efficiency of Heating and Cooling Systems, Food Machines, Industrial Machinery, Medical Devices, Health Systems, and more. Strategically located in Tuzla, Istanbul, our 2, 500 m2 facility is dedicated to providing top-notch solutions to meet your diverse needs. As a leading Metal Processing company, we specialize in crafting an array of products, including Fan Heaters, Food Machines, Health Products, Waste Bins, Barbecue, and Furniture items. Our expertise spans Laser Cutting, Bending, Welding, and Painting, ensuring precision and quality in every project. Discover our extensive product portfolio: •Food Machines: Pineapple Peeling Machine, Semi-Automatic Orange Juicing Machine with Cup, Pineapple Peeling Machine with Cabinet •Heating and Cooling Systems: Electric Fan Heaters, Electric Decorative Fireplaces, Small Generation Heaters, Industrial Heaters, •Barbecue: Fire Pits, Foldable Grills Over Fire •Mail and Waste Boxes: Glass Cigarette Waste Box, Mailboxes, Cigarette Battery Waste Bins, Recycling Waste Bins •Furniture: Coffee Tables with Metal Legs •Medical Devices: Table Type Disinfectant Apparatus, Wall Mounted Disinfectant Apparatus, Hand Disinfectant Stands with Foot Pedals At Crommac Makina, we are committed to delivering unparalleled service through technical expertise, trust-based collaboration, innovative solutions, and punctual deliveries. Contact us for more information !

 4. EUGEN LÄGLER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  LÄGLER® is your reliable partner for floor-laying craftsmanship. Technical innovations and our top quality standard have made us the world's leading manufacturer of floor sanding machines. It is not only the technical lead that is important, but what we make of it. Our customers know about and benefit from this fact. For more than 50 years we have been shaping and revolutionising floor sanding technology with our developments and machine concepts. Pioneering innovations made by Lägler such as belt, centrifugal or triple disc sanding techniques set international standards. LÄGLER® floor sanding machines stand for functional and ergonomic perfection, are easy to handle as well as extremely maintenance-friendly and meet stringent environmental and safety requirements. Development, production and service work is carried out in line with our consistently applied company philosophy, which puts the focus on customers and users. LÄGLER® customers are right to expect a carefully tested top-quality product. This is guaranteed by in-house production and internal quality assurance measures including a rigorous end-of-line test of every single machine before they are dispatched all over the world. Our customer-oriented information system and global sales and service network ensure intensive local support and short-term deliveries of spare parts. LÄGLER® means: trusting the world's leading brand of floor sanding machines.

 5. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Germania

  Verified by europages badge

  Together with the clamping technology specialists HILMA and STARK, ROEMHELD forms a group of companies offering a comprehensive product range in the field of clamping technology for production technology. The product range is supplemented by numerous hydraulic elements for general industrial use as well as assembly and drive technology components and systems. Thanks to the diversity of its products and long-standing experience, the ROEMHELD group is able to develop and supply customer-specific solutions across the entire company. The ROEMHELD Group has around 560 employees in total and an annual turnover of more than € 100 million. With a focus on global presence Export business is becoming increasingly important in addition to its domestic customers who receive comprehensive support from 17 sales offices and sales partners in Germany. Roemheld already has an export share of around 50% today, which increases to over 65% due to indirect exports. Subsidiaries in Great Britain, France, China, USA, Japan and South Korea as well as numerous sales partners ensure that Roemheld customers receive extensive advice, effective sales and distribution and comprehensive service worldwide.

 6. VWH GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Tool and mould construction is an additional mainstay of our business. Our focus in this area is on plastic injection moulds for sophisticated technical parts. Our more than 30 years of experience in this area form the basis for innovative ideas, professional production and smooth implementation of projects. Insert and outsert injection moulding technology and sampling of injection moulds are part of our standard services, and our in-house injection moulding shop enables us to react spontaneously to your requirements. We can develop 0-series, prototypes and pre-series at very short notice. VWH offers a diverse pool of skills, ranging from development of initial ideas and designs to the production process through to packaging management. This enables us to ensure project support right from the very beginning. This is beneficial both for the customer and for the end product.

 7. PETER PRINZING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Peter Prinzing GmbH is a medium-sized, family-run engineering company with a long history and its roots in the heart of the Swabian Jura. The new, strategically advantageous location of the company in the centre of Europe, at the meeting point of two major highways that connect the North to the South and the East to the West, is perfect for delivering products to every corner of the world. This tradition-conscious family business is currently being successfully run by the fourth generation of the Prinzing family. Over one hundred years ago, a small smithy in Urspring was working metal. That small smithy has grown into a company with two main areas of business: Sheet metal machining equipment and dung removal systems. Even though these segments are very different, they do have one thing in common: Peter Prinzing GmbH is a market leader in both.

 8. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  ips-werkzeugtechnik GmbH is completely focussed on our customers' needs. Our goal is to provide our customers with a die-cutting solution precisely suited to their requirements. From initial development to production, through to servicing and sales, we are able to flexibly respond to a wide range of demands. Working closely with the customer, we offer tailor-made solutions for any application whilst meeting the highest quality requirements. Our products include: Hydraulic presses, hydro pneumatic presses, punching machines, punching units (punching yokes) for presses, crimping tools, mechanical presses, laser cutting systems for pipes, punching equipment, machinery and equipment for pipe punching, machinery and equipment for profile punching

 9. WORLDWIDE MACHINING SPARE PARTS

  Turcia

  Verified by europages badge

  Welcome to Worldwide Machining, your premier hub for top-tier manufacturing solutions.We've committed ourselves to delivering an unmatched range of tailored production services. Situated in the heart of Ankara, Turkey, we specialize in machining and offer a dynamic suite of services designed to surpass your expectations. Our collaborative focus revolves around project-based partnerships, covering an extensive array of manufacturing processes. From casting, welded construction, forging, and gearboxes to investment casting, heat treatment, laser cutting, machining, plastic injection, and surface treatment, we've got your needs comprehensively covered. Our expertise extends across diverse materials like Aluminum, Bronze, and Stainless Steel. With an emphasis on sourcing and crafting the finest raw materials, we ensure your products uphold the highest standards. Our journey starts by sharing samples to align our offerings with your vision. This personalized approach ensures that our end products perfectly resonate with your aspirations. Our mission : By tapping into our in-house production prowess and streamlined raw material utilization, we deliver exceptional quality at competitive prices. Our services : •Casting •Welded Construction •Forging •Gearboxes •Investment Casting •Heat Treatment •Laser Cutting •Machining •Plastic Injection •Surface Treatment Your manufacturing triumph is just a conversation away. Contact us for more information !

 10. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Republica Ceha

  Verified by europages badge

  MERCEL, cutting knives s.r.o. is a Czech company that specializes in the production, supply, grinding, and servicing of industrial knives. Since 2006, We have been manufacturing a wide range of cutting and perforating knives for industries such as printing, food, packaging, tire production, furniture production, sheet metal cutting, and tobacco processing. Our production plant is located in Třebechovice pod Orebem, Czech Republic, and we exclusively use high-quality European materials for their knife production. We offer custom production according to client requirements and provide grinding services for industrial knives. With our expertise in cutting various materials, we also offer consulting services and supply accessories such as knife holders, cutting sticks, and drill bits. In addition to knives, MERCEL supplies a comprehensive range of accessories for knives, including knife holders, plastic cutting sticks, and drill bits for paper. Furthermore, MERCEL engages in the sale of used machines for the paper industry, featuring shears, printing machines, and other processing equipment. A list of available used paper processing machines can be found on our website. MERCEL prides itself on using the latest CNC and NC machines, ensuring quality and precision in our knife manufacturing. We serve customers across Europe and are known for our commitment to high-quality materials and modern technologies.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lame pentru masini de taiat - Import export

Număr de rezultate

5.704 Intreprinderile